• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

20.12.2022

17:17

KAKAV TEROR KOSOVSKE POLICIJE! Sin i supruga uhapšenog Dejana Pantića otišli na Jarinje, molili za informaciju o njemu, ali... (Video)

printscreen

Politika

KAKAV TEROR KOSOVSKE POLICIJE! Sin i supruga uhapšenog Dejana Pantića otišli na Jarinje, molili za informaciju o njemu, ali... (Video)

Podeli vest

Porodica uhapšenog bivšeg policajca Dejana Pantića otišla je danas samoinicijativno do baze specijalnih kosovskih jedinica blizu prelaza Jarinje u nadi da će ga videti ili čuti, ali jedino što su uspeli bilo je da predaju njegove stvari za presvlaku i ličnu higijenu.

Sin Predrag kaže za Kosovo onlajn da njemu i majci nije bilo dozvoljeno da stupe u kontakt sa Dejanom. 

- Majka i ja smo došli ovde da predamo neke stvari za oca samoinicijativno. Došli smo da probamo da pitamo ljude koji ovde rade i drže mog oca da stupimo u kontakt sa njim, da mu daju telefon da nas pozove ili da ga posetimo. Mi 12. dan nemamo nikakvih podataka o njemu. Nije dobio pravo na poziv ni na posetu. Ljudi koji su izašli bili su ljubazni, nismo imali problema sa njima. Oni kažu da rade svoj posao i da ne mogu da puste da ga čujemo i vidimo dok sudija ili neko odozgo to ne odobri - rekao nam je Predrag Pantić.

Sin Pantića kaže da su advokati pravno odavno odradili sve što treba i predali sve zahteve, ali da neko ne omogućava njegovom ocu osnovna ljudska prava, da čuje porodicu i da oni iz njegovih usta čuju da je dobro.

- Ovo je već 12. dan, ne znam kome više da se obratimo. Nisu nam dali da ga vidimo i čujemo. Uzeli su njegove stvari za presvlaku i ličnu higijenu. I dalje apelujem, molim nekoga da vidi da se ovde u 21. veku krše elementarna ljudska prava i da čovek već 12. dan nije stupio u kontakt sa porodicom i advokatom - kaže Predrag Pantić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuxicu pdlazi odmah

pre 1 godinu

Tako je srbima kad te izdajnici vode. Sve je siptarima dao sve i postavio hranice oterao narod u teroristicke institucije. Odvratna stvorenja neprijatelji srbije koste zasluzili nista

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija