• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2023

18:34

KAKVA BUDALA, TEŠKA BUDALA! Voker: Najbolji način da Beograd unapredi odnose sa Prištinom jeste da prizna Kosovo, a ZSO neka bude vrsta KLUBA?!

Politika

KAKVA BUDALA, TEŠKA BUDALA! Voker: Najbolji način da Beograd unapredi odnose sa Prištinom jeste da prizna Kosovo, a ZSO neka bude vrsta KLUBA?!

Podeli vest

Bivši šef Verifikacione misije OEBS na KiM Vilijam Voker rekao je da bi Beograd, kako bi unapredio pregovore sa Prištinom, trebalo da prizna tzv. Kosovo, jer u suprotnom, kako tvrdi, dogovor neće biti postignut uskoro.

Kako prenosi Ljajmi.net, on je dodao i da Zajdnica srpskih opština (ZSO) može da bude formirana ''kao neka vrsta kluba, ili nečeg sličnog'', ali da ne može da “bude potpuno nezavisna unutar suverene zemlje".


Zemlje, poput Španije, koje nisu još priznale tzv. Kosovo, trebalo bi to da učine, rekao je još Voker.


Ranije danas, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti rekao je na ceremoniji na Univerzitetu „Hadži Zeka“ u Peći na kojoj je bivši ambasador OEBS Vilijam Voker dobio titulu doktora nauka, da će Voker ''uvek biti prijatelj Kosova''.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beograd

pre 1 godinu

Ovo nije obicna budala , on spada u grupu 3 u 1 / imbicil , debil i idiot /.

Ljubiša

pre 1 godinu

Ma za njega bi OZNA i UDBA bili najefikasniji lek.

MilosBikovic

pre 1 godinu

...Fali još jedan pridev: DŽUKELA...!

komsija

pre 1 godinu

SRAM TE BIL0!!!Pa tebi je milion puta lakse da priznas da si izmislio Racak pa ne priznajes, a Srbija da se odrekne 15% teritorije. Nije te sramota da se javis. Ako ne znas sta je KOSMET za Srbiju, ZAPAMTI KOSOVO I METOHIJA JE SRPSKI JERUSALIM. Kazi Jevrejima da se odreknu JERUSALIMA pa ces da vidis koliko si ih uvredio.

Zoran

pre 1 godinu

Voker koji je lažirao dogadjaje na kosovu, da bi nas bomardovali i oteli tu teritoriju zna da priča nešto!

Penzionerj

pre 1 godinu

Fašisto, još si živ, možeš li noću da zaspiš, dolaze li ti mrtvi Srbi? Ti si jedna ništarija, sotona, budala. Srbija je jaka i ponosna, snobu. Samo ti loži šiptare a oni će najviše ispaštati iako te plaćaju da bulazniš.

nije u redu

pre 1 godinu

zashto vredjati budale poredeci ih sa ovim oloshem??

Dragovan

pre 1 godinu

Ratni zlocinac ! Belosvetski hohstlaper ! Covek bez moralnih vrednosti !

Strava ideja

pre 1 godinu

Kako si ti to, gospodine Vokeru mislio? Da ZSO bude klub!? u koji ćeš da svratiš na viski i zavališ se u fotelju pošto pokupiš tantijemu od svog dela ugovora sa albanskim političarima i firmama na Kosovu? Dobro si ti to smislio.

Rade R

pre 1 godinu

Jel može neko da prevede, ovom "gospodinu" vokeru, šta znači reč džukela! E to je on! I bolje bi mu bilo da začepi ta svoja usta smrdljiva! Govno odvratno!

Goran

pre 1 godinu

Neznam zašto uopšte neko prenosi šta govori ovakav jedan idiot od ljudskog bića.Koliko je idiot da ni dragi Bog neće da ga odvede sa ovog sveta da ne moramo slušati šta ovakva spodoba izgovara.Ovakav ološ se nije rodio zadnjih sto godina.

MrKamenjarac

pre 1 godinu

...A STA OCEKIVATI OD SUPLJOGLAVOG FASISTE;U HAG SA NJIME.....

dragan

pre 1 godinu

..."Kao neka vrsta kluba" gde bi menadžer bio Voker.

troj

pre 1 godinu

......usliši molitve anđele, dabogda pocrkali dušmani, pa budi anđeo osvete, nek na svojoj koži osete........

Camdzija

pre 1 godinu

Pod HITNO raspisati poternicu za ovim idiotom i ratnim zlocincem, verujem da bi bilo dobro da crkne i zna da ga merkaji Srbi za ratni zlocin.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija