• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2023

15:20

Dačić čestitao Đokoviću: Kao i uvek do sada cela nacija je bila uz tebe, i još jednom si nam doneo veliku radost!

Tanjug

Politika

Dačić čestitao Đokoviću: Kao i uvek do sada cela nacija je bila uz tebe, i još jednom si nam doneo veliku radost!

Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je Novaku Đokoviću desetu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu

 

- Kao i uvek do sada cela nacija je bila uz tebe, i još jednom si nam doneo veliku radost – deseti Melburn i 22. Grend slem. Tvojom zaslugom i podrškom tvoje porodice i tima, ime Srbije je na vrhu svetskog tenisa i sporta uopšte. Ne samo za nas u Srbiji i u regionu, ovom pobedom si potvrdio da si najveći teniser svih vremena. Čestitam ti od srca i želim još mnogo pobeda - naveo je Ivica Dačić u čestitki Đokoviću.

Đoković je danas po deseti put u karijeri osvojio Australijan open, pošto je u finalu pobedio Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5).

Srpski teniser je trijumfom u Melburnu stigao do 22. grend slem trofeja u karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija