• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2023

21:03

NAMEŠTALI SU MOM DANILU UBISTVO, MENI JOVANJICU... Vučić: Ja sam predsednik koji želi da ostane upamćen po onome što je uradio za Srbiju, zato izmišljaju laži!

Printscreen

Politika

NAMEŠTALI SU MOM DANILU UBISTVO, MENI JOVANJICU... Vučić: Ja sam predsednik koji želi da ostane upamćen po onome što je uradio za Srbiju, zato izmišljaju laži!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu "avucic" deo iz sinoćne emisije "Prva tema" i naglasio iz kog razloga o njemu i njegovoj porodici kruži toliki broj laži.

Vučić objašnjava da su pokušali da "nameste" ubistvo njegovom sinu Danilu, ubistvo koje je počinio kriminalni klan Veljka Belivuka, da su želeli da ga umešaju u aferu Jovanjica, pa je naglasio da on nema, niti je ikada imao ikakve veze sa organizovanim kriminalom i korupcijom.

- Ja sam predsednik koji hoće da ostane upamćen po onome što je uradio za Srbiju i naš narod, i upravo zato mora da postoji najveći deo izmišljotina i najveći deo laži - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna Leptirica

pre 1 godinu

Svi ti koji su izmislili ove gnusne optuzbe treba da odgovaraju pred strasnim sudom.

Darko

pre 1 godinu

Nedopustivo je da se Danilu konstantno nameštaju ubistva, lažni kontakti sa mafijom, sve ono čime mu direktno ugrožavaju život.

Janko

pre 1 godinu

Vučić zna koja su najbolja rešenja za nas u Srbiji, zbog toga sve te lazi i napadi za njega i njegovu porodicu.

Ena

pre 1 godinu

Nastavlja se kampanja protiv porodice predsednika Vučića, napadaju predsednikovog sina Danila sa jednim ciljem - da se sruši Vučić.

Jana

pre 1 godinu

Сваки родитељ мора да буде згрожен сазнањем да је неко хтео да упропасти живот једном детету, а све како би се напакостило његовом оцу. Да ли је могуће да мржња према Вучићу иде толико далеко ?

Maki

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić će svakako ostati upamćen po svemu što je uradio za svoju zemlju Srbiju!

dragandragan

pre 1 godinu

Pa misle da ce time da vas uniste,da vas skinuy sa vlasti zato to i rade ali bezuspesno.

Dena

pre 1 godinu

Na ovako ružan način svesno ugrožavaju život jednog momka i to samo zato što žele po svaku cenu da naude njegovom ocu, pa se postavlja pitanje da li će i kada neko da reaguje na sve to.

Milos

pre 1 godinu

Rezultati govore, a oni kazu da je Srbija napredovala najvise u istoriji dok je bio Vucic na vlasti.

Jovan

pre 1 godinu

Nerealna prica i zelja okorelih kriminalaca. Samo dugogodisnja robija i zatvor za slicne!

nadanada

pre 1 godinu

I ostace te po tome sta ste sve uradili za Srbiju i gradjane u to nema sumnje jer napredak se vidi iz aviona u svim sferama zivota

Srdjan

pre 1 godinu

Ostacete upamceni po kilometrima puteva, novim fabrikama i brigom za gradjane dragi nas predsednice i zato se ne brinite.

bojanbojan

pre 1 godinu

Mogu oni da pokusavaju sta god hoce,sta god im je volja ali kao i uvek istina pobedjuje i to je ono sto je najmerodavnije a to znaju i gradjani.

Dragan

pre 1 godinu

Boze svasta... Koliki je pritisak biti predsednik i voditi jednu zemlju. Ja verujem da ce Vucic i ostati upamcen po dobru koje je uradio i koje radi za nasu zemlju. Od povecanja plata,penzija,izgradnje puteva ,velikih investicija itd... do toga da se kao lav bori za Kosovo i Metohiju ,nas narod i mir i stabilnost. Planiranje njegovog ubistva i njegovog sina Danila samo pokazuje da su oni zveri.. Strasno zaista ...

Nada

pre 1 godinu

Stvarno je strašno koliko su puta pretili, maltretirali, vređali porodicu predsednika Vučića. Ovo ni u srednjem veku ovako nije bilo. Divljačko ponašanje od strane pojedinaca je prevršilo svaku moguću meru.

Marko

pre 1 godinu

Ovakvi napadi na Vucica i njegovu porodicu su nedopustivo , neko mora da reaguje

Zika

pre 1 godinu

Vucicu ostati upamćen po delima, a opozicija po Lazima i prevarama

Jovana

pre 1 godinu

Vucic i njegova porodica nemaju veze sa kriminalom, on radi samo ono sto je dobro za Srbiju i njen narod.

Velinka

pre 1 godinu

Dokazao je Vučić da ga ne mogu pobediti oni koji se mučki služe podvalama, vređanjima i to su najobičnije kukavice, ali one najgore vrste. Znaju oni da je za predsednika porodica svetinja, pa si mnogi hteli da ga slome, ali im nije uspelo.

Jelena

pre 1 godinu

Kakvu torturu prolaze Vucic i njegova porodica samo da bi nasa zemlja mogla da zivi i funkcionise

Bojan

pre 1 godinu

Pokušaji kriminalizacije porodice predsednik Vučića su za svaku osudu i predstavljaju napad na državu Srbiju i pritisak na Vučića da napusti slobodarsku i nezavisnu politiku koju vodi.

Andjelka

pre 1 godinu

Mi smo vam zahvalni doživotno za sve što ste uradili do sad za našu državu.

Ilija

pre 1 godinu

Svi koji su učestvovali u pretnjama i namestanjima ovih dela mora da odgovara za svoje postupke

Nikola

pre 1 godinu

Posto opozicija ne moze da parira predsedniku i njegovim rezultatima, sluze se lazima i gnusnim objavama protiv njegove porodice sto je nedopustivo.

Stanko

pre 1 godinu

Mnogi kojima Vučić smeta, na žalost, pokazuju bahatost i bezobrazluk do te mere da se ljudima gadi, napadajući mu porodicu, pogotovo koliko su se okomili na Danila.

Dana

pre 1 godinu

To je i smisao svega i funkcije koju obavlja predsednik. Interes naroda i budućnost zemlje

Mara

pre 1 godinu

Opozicija pokusava da napadima na porodicu, psihički slome predsednika, ali nece o tome uspeti.

Dana

pre 1 godinu

Dobro Danilo izdržava sve i to samo zato što je sin predsednika države. To je najodvratnije nešto što rade. I to samo zato da bi Vučiću naudili.

Dragana

pre 1 godinu

Opozicija u svojoj nemoći izmišlja neverovatne stvari. Misle da će poremetiti Vučića udarajući mu na porodicu. Time samo pokazuju koliko su mali i jadni.

Andrijana

pre 1 godinu

Neprestana hajka na celu porodicu Vucic. Ali nemaju njima bas nista da zamere. To su najbolji ljudi

Kaja

pre 1 godinu

Kada se porodica dira i napada, sve granice su pređene. To su bolesnici kojima je samo zlo na pameti. Jednog dana će odgovarati za sve što rade. Kako bi bilo da njima neko napada porodicu, sram ih bilo. Svaka čast predsedniku šta sve izdržava.

Sara

pre 1 godinu

Belivukov klan je na sve načine pokušavao da sruši Vučića čak i pokušajem da Danilu pripišu najteže krivično delo ubistva, ali srećom nije im to uspelo.

Lazar

pre 1 godinu

Ostaces upamćen kao potrčko američkog ambasadora Hilla, izdajnicko podlo i pogano pasce, nitkov i bitanga, lupez i podlac, picousta pederska plachipichka uostalom kao i moderator ovog sajt.

Valentina

pre 1 godinu

Vučić ne može da se pobedi idejama, radom i znanjem, pa onda da ga slome na najodvratniji način, tako što će nasrnuti na njegovu porodicu. Svi koji to rade treba da budu kažnjeni.

Sofija

pre 1 godinu

Od kriminalaca je to moglo da se očekuje, da se služe svim i svačim, bitno je da su iza rešetaka, gde im je i mesto.

Sanja

pre 1 godinu

Postoje ljudi koji mrze Vučića, jer ne mogu da mu priđu u radu i požrtvovanosti, pa onda iz zavisnosto služe se bedničkim ponašanjem, napadajući mu porodicu.

Milica

pre 1 godinu

Kriminalci Belivukovog klana hteli su da nemeste Danilu čiji je jedini greh što je Vučićev sin koji je krenuo u bespoštednu borbu sa kriminalcima i mafijašima.

Vlada

pre 1 godinu

Izdržao je Vučić mnoge oluje. Čvrst je on kao stena, iako bi neki da ga vide na dnu. Oni koji su željni vlasti i koji bi da zauzmu njegovo mesto, ti se najviše služe podvalama i njihovo ponašanje prevazišlo je sve granice ljudskosti.

Mileta

pre 1 godinu

Ovo šta je Vučić sve izdržao, to niko ne bi i pored toga vrlo mudro vodi politiku Srbije i gradi i radi kao niko do sada.

Čeda

pre 1 godinu

Svakom čoveku se gadi da sluša kako se napada porodica Aleksandra Vučića. Srbija je zemlja vrednih i pristojnih ljudi, a oni koji se služe ovakvim stvarima i koji ništa ne rade, nek idu iz Srbije.

Lilemi

pre 1 godinu

Belivukov klan je zverski ubijao a sva svoja zlodela pokušali su da pripišu drugima između ostalih i Danilu sinu predsednika Vučića ali nisu u tome uspeli jer su raskrinkani.

Darko

pre 1 godinu

Šta može jednom ocu da bude teže, od ovog što se dešavalo Vučićevom sinu Danilu? Siguran sam da ne postoji ništa. Nadam se da sve one koji su zaveri učestvovali čeka pravda. Pri tome ne mislim samo na kriminalni klan.

Goran

pre 1 godinu

Zbog mržnje prema Vučiću, rajkunski mediji su izmišljala sve i svašta o njemu i njegovoj porodici

Goran

pre 1 godinu

Vučić će sigurno ostati u narodu upamćen kao neko ko je mnogo uradio za Srbiju, ko se borio za mir i stabilnost i za građane naše zemlje

Mila

pre 1 godinu

Pošto nisu uspeli da izvrše atentat na Vučića jer mnogima smeta njegova borba za Srbiju pokušali su da nameste ubistvo njegovom sinu.

Milan

pre 1 godinu

Nijedna afera ne može da potisne ono što je Vučić dobro uradio za Srbiju.

Ankica

pre 1 godinu

Dok se drugi sluze lazima,Predsednik Vucic se gradi uspesnu i naprednu drzavu.

Marko

pre 1 godinu

Ti ćeš ostati upamćen kao najveći lopov i izdajnik. I završićeš iza rešetaka, zajedno sa sinom koji se druži sa krimosima. Kao i ovi tvoji vojnici, Belivuk i kompanija. A da ne zaboravim i redakcije Informera, Kurira, Telegrafa...

Sanja

pre 1 godinu

Mafija je planirala da okrivi neduzno dete, ali nije uspela. Vučić je prst u oku mnogima i napadi dolaze sa svih strana samo zbog njegovih uspeha na svim poljima.

dreamspilots

pre 1 godinu

Na svaku njihovu laz Vučić odgovara jos jacom snagom i voljom.

Nina

pre 1 godinu

Aleksandar Vućić će itekako ostati upamćen jer je dosta toga uradio za Srbiju I svoj narod a tek će pokazati koliko se bori za Srbiju.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Samo izmišljaju da bi povredili predsednika.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Vucic ce uvek biti upamćen po svojim delima.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Pricaju gluposti ali Srbija odlicno zna ko je Vučić i sta je sve uradio za bolju budućnost naše zemlje.

Kalinaa Markovic

pre 1 godinu

Predsednik za pamćenje, sve pohvale.

Caki

pre 1 godinu

Pljuju druge da bi sebe dizali. Najgora crsta ljudi.

Nia

pre 1 godinu

Namestaju oni godinama i Jovanjicu i Danilu mnogo toga, ali to sto namestaju nikad ne realizuju, jer im predsednik uvek odgovori istinu.

Mirjana

pre 1 godinu

Sramota čime se sve bave. Pokušavaju na sve načine da umanje zasluge predsednika Vučića. Nema opravdanja za ovakvo ponašanje!

Milos

pre 1 godinu

Kad vise ne znaju sta ce, oni opletu po Danilu. idioti obicni.

Gogi

pre 1 godinu

Ne znam kako uopste izdrava covek da trpi izrecene lazi, pogodtovu za Danila. Pa zubima bi ih izgrizao.

Sasa

pre 1 godinu

Sve ono sto se uradilo za vreme Vucica, njegovi sledbenici nece moci ni da okrece.

Iva

pre 1 godinu

Samo nastavi Aleksandre,narod je uz tebe a opozicija ce uvek izmisljati lazi

Kosta

pre 1 godinu

Dokle oni idu da Danilu smestaju ubistvo? Bolesnici obicni.

Cole

pre 1 godinu

Dobro je sto su ovi ljudi tamo gde treba, iza resetaka.

Aca

pre 1 godinu

To je izgleda sastavni deo, da ga optutuju, prete i naltretiraju samo zato sto radi svoj posao kako treba. Njima na svavest neka ide to

Maki

pre 1 godinu

Opozicija samo želi da uništi Vučića bez ikakvog razloga!!!!

Marko

pre 1 godinu

Svima je krivo sto je uspesan covek, to je bolest, umesto da se potrude i ugledaju na Vucica oni smisljaju koju laz ce da izmisle

Nesa

pre 1 godinu

Koliko je samo izmisljotina, lazi, pretnje, neoravde prwma ovom coveku sramota, sta je on sve preziveo samo on zna. Podrska Vucicu

Ika

pre 1 godinu

Kada dobiju priliku da se pokazu kao pravi ljudi čosteni da mu pomognu oko KiM oni se svi povlace, a ovamo smisljaju lazi, kao da narod ne poznaje Vucica i poverovace u lazi kako da ne

Peca

pre 1 godinu

Podrska za Vucica yamo on zna sta je preziveo kolilo samo nepravde on i njegova porodica

Aleksa

pre 1 godinu

Siguran sam da pravda mora pobediti i da će svi koji su smeštali, pokušali da nameste Danilu zločin, odgovarati i dobiti maksimalne kazne. Pokušali su da unište jedan mladi život.

Boba

pre 1 godinu

Mogu da izmišljaju šta hoće. Rezultati su viljivi.

Ljubica

pre 1 godinu

Vučić i hoće da ostane upamćen po onome što je uradio za Srbiju i naš narod, stvarno se svaki dan trudi.

Boba

pre 1 godinu

Građani vide rezultate koje je napravio Vučić.

Jovana

pre 1 godinu

Zna narod odlično šta radi predsednik Vučić i kakva mu je porodica a zna i ko pokušava da mu namešta razna zlodela.

Kika

pre 1 godinu

Sramni potezi opozicije. Nije mala stvar osudkivati nekog za ubistvo

Boban

pre 1 godinu

Narod Srbije vidi kakvi su rezultati postignuti. Podržavaju predsednika Vučića jer se bori za Srbiju.

Sandra

pre 1 godinu

Pakosni i zli ljudi ne praštaju vidljive uspehe uspešnih ljudi pa na sve moguće načine ih pljuju i vredjaju, ali sve im je uzalud jer iza iskrenih i vrednih ljudi kao što je Vučić ostaju vidljiva dela.

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Čovek koji je učinio neverovatne stvari za Srbiju, čovek o kome govore njegova dela, postignuta za sve ove godine, čovek koji se lavovski bori, i ne odustaje. Koje je trpeo itrpi razne napada kako na sebe, tako i na svoju porodicu, decu,pa čak i tada ne odustaje nego se bori. Čovek koji zaslužuje veliko poštovanje i podršku našeg naroda.

WaleLale

pre 1 godinu

Ostaće upamćen kao neko ko se krvnički borio za svoj narod!

Ema

pre 1 godinu

Narod pamti svako dobro koje je Vučić uradio za Srbiju, a uradio je mnogo

Rile

pre 1 godinu

Vučić je Srbiju digao iz pepela i to je sasvim dovoljno da bude upamćen po dobrom

Tehničar

pre 1 godinu

Opozicija, Belivuk, tajkunski mediji....ne mogu da nađu Vučiću zamerku, ne mogu da očekuju od njega d puni njihove džepove...zato se i služe lažima

Zver

pre 1 godinu

Vučić je nešto najbolje što se desilo Srbiji u poslednjih 30 godina

Maja

pre 1 godinu

Vucic ce niti upamcen po veoma velikim i bitnim stvarima koje radi i radice za nasu zemlju!

Vlaks

pre 1 godinu

Tajkunske novine mogu da lažu koliko im volja ali Vučić će ostati kao naj lider Srbije svih vremena.

Jela

pre 1 godinu

Naravno da ce i te kako biti upamcen! Toliko stvari o toliko zalaganja za Srbiju nijedan do sada predsednik nije uradio!

Saleee

pre 1 godinu

Opozicija zeli da iskrivi sliku o Vucicu kako bi oni dosli na vlast i upropadtili sve ono sto je Vucic OSPOSOBIO! A TO CE U ISTORIJU UCI!

Bane

pre 1 godinu

Samo napred. Srbija je ponosna i narod zadovoljan

Bane

pre 1 godinu

Samo napred. Srbija je ponosna i narod zadovoljan

Analjima

pre 1 godinu

Predsednik o kome ce pisati udzbenici istorije, Vucic, najbolji kog je Srbija ikad imala.

Mjhg

pre 1 godinu

Kad je neko mnogo dobar, mnogi ga mnogo mrze i zele mnogo da mu napakoste. Tako rade i sa Vucicem.

Bane

pre 1 godinu

Svako ko je imalo realan vidi koliko je Vučić uradio i koliko je doprineo boljem životu u Srbiji

MNLD

pre 1 godinu

Jezivo i strasno je koliko pojedinci mrze Vucica.

Annaljim

pre 1 godinu

sto prete Vucicu i porodici, i sto izmisljaju lazi i hoce da im smeste, trebalo bi da odgovaraju.

Tara

pre 1 godinu

Predsednik ce biti upamcen. Po stotine kmputeva, novim kli ickim cengrima, bll icama a iznad svega sto je Srbiju postavio tamo gde pripada.

Maja33

pre 1 godinu

Velika podrska za porodicu Vucic, koja vec duze vreme trpi uzasnu torturu.

Vera

pre 1 godinu

Koliko god poturali afere neće im proći, narod sve vidi. Zna se ko je voljeni predsednik, a ko je bagra i plaćenička ološ s'druge strane!

Goksi

pre 1 godinu

Na kraju ostaćeš upamćen kao predsednik koji je najviše voleo Srbiju!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Takva nameštanja nikada nikome dobro nisu donela. Vučić radi za svoj narodni svoju zemlju neko bi verovatno hteo da on radi protiv ali čovek će ostati upamćen po tom pranje sve uradio za sve nas.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Svi koji su učestvovali u takvim zaverama su na kraju samo upali u neke priče iz kojih nisu izašli. Sve ima svoje i vreme će pokazati ko je ko. A teško je danas čovek biti.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

To nisu igre za decu. To su ozbiljne stvari gde nekih ljudi košta i života. Tako da organizatori čuvajte se jer vremenom se sve naplati.

Katarina

pre 1 godinu

Ovakve bljuvotine i nebuloze mozemo samo cuti od opozicije

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Vučić i ostaje kao jedini predsednik naše zemlje koji jenu vreme demokratije i ludog vremena borio se sa svim tim i ostao čovek.

Igor

pre 1 godinu

Opozicija misli da moze na osnovu lazi i prevare da vodi svoju politiku. Sramota

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Danilo nikakve veze nije imao ni sa jednim poslom osim što je bio ocu pratnja. I zbog toga su momka isprozivali i na neki način naneli nevolje.

Milovan

pre 1 godinu

Laz i obmana to je stil opozicije, nista drugo i nemaju da ponude

Ivana

pre 1 godinu

Nikada nisu znali da vode politiku, uvek su se vodili time da obmanjuju narod i bogate se na tudjoj nesreci, ova opozicija je sramota i nista drugo

Verica

pre 1 godinu

Hvala dragom Bogu pa imamo Vucica inace ko zna u kakvoj bi poziciji Srbija bila

Tasa

pre 1 godinu

Opozicija je svojim potezima pala na najniže grane!

Tasa

pre 1 godinu

Mogu da slažu šta god žele, ali džaba im je sve, narod veruje samo Vučiću!

Tasa

pre 1 godinu

Vučić je uradio za Srbiju i naš narod, i tek će da uradi ono što drugi neće nikad uspeti.

Tasa

pre 1 godinu

Opoziciona bolesna opsesija Vučićem prelazi granice zdrabog razuma.

Tasa

pre 1 godinu

Za sve učesnike napada na Vučića i njegovu porodicu treba uvesti najstrožije kazne.

Tasa

pre 1 godinu

Takve laži o Vučiću i njegovoj porodici mogli su da plasiraju samo monstrumi i slučajevi za posmatranje.

Stefanija

pre 1 godinu

Vučić i jeste mafiji stao na rep, očistio Srbiju od zlotvora! Uvek principijalan, iskren i dostojanstven, zato i smetate Predsedniče, svima koji to nisu.

mihailo

pre 1 godinu

Nedajte mu da uvodi sankcije Rusiji i preda Kosovo i Metohiju.

Orhideja

pre 1 godinu

Vučić je veliki lider, zato opozicija ima potrebu da izmišlja I laže.

Orhideja

pre 1 godinu

Vučić je političar koji je mnogo uradio za Srbiju, pa je zato trn u oku mnogima, ali ne smeju zbog toga da ispaštaju njegova deca.

Ana

pre 1 godinu

Zaista je strašno što su Danilu nameštali ubistvo samo zato što je predsednikov sin

Jana

pre 1 godinu

Jasno je da predsednik nikakve veze nema sa kriminalnim grupama ali hoce da ga na taj nacin diskredituju

Željko

pre 1 godinu

Tajkunski mediji pokušavaju da kriminalizuju Vučića i članove njegove porodice crtajući im metu na čelu.

Jovana

pre 1 godinu

Prrdsednik Vucic se otvoreno borii protiv kriminala zato je na njihovoj meti

Saša

pre 1 godinu

Narod ne veruje lažima tajkunskih medija i opozicije. Građani Srbije vide da Vučić vodi zemlju putem razvoja i napretka.

Rajko

pre 1 godinu

Vučić će ostati upamćen po tome koliko je uradio za našu zemlju i narod a dzaba oni izmisljaju gluposti

Lazar

pre 1 godinu

Tajkunski mediji svakodnevno plasiraju laži o Vučiću i njegovoj porodici, ali te laži kod naroda ne prolaze.

Dule

pre 1 godinu

Svakodnevno se plasiraju lazi o predsedniku i njegovoj porodici ali meni je najgnusnije laganje za njegovog sina

Rista

pre 1 godinu

Kada se neko otvoreno bori protiv kriminala kao predsednik onda je na meti kriminalaca logično

Milan

pre 1 godinu

Vučić snagom argumenata uvek lako razbuca sve laži opozicije i tajkunskih medija.

Zoran

pre 1 godinu

Tajkunski mediji staju na stranu organizovanog kriminala, jer je i žutim tajkunima i mafiji Vučić primarna meta.

Desa

pre 1 godinu

Kako coveka da cudi sto kriminalci izmisljaju gluposti kada smo vece slusali od opozicije

Jana

pre 1 godinu

Podrska za predsednika da istraje u borbi protiv kriminala u Srbiji

Sanja

pre 1 godinu

Ja sve mogu da razumem ali da crtaju metu na Danilu i da izmisljaju gluposti za decka samo zato jer je Vucicev sin e to mi nije ljudski

Uzun

pre 1 godinu

Ekonomski zamah koji je Srbija učinila delo je politike SNSa i Vučića koji takvu politiku osmišljava i sprovodi

Rade R

pre 1 godinu

Pa u tome i jeste "problem" gospodine predsedniče, vi hoćete i radite ZA Srbiju! Baš zato vas i napadaju, hoće da vas slome, sklone, unište oni koji uporno rade protiv Srbije! A rade isključivo za tuđe interese, za interese onih koji mrze Srbe, mrze Srbiju, jer ih oni isključivo za to plaćaju! Sve se zna! Sreća pa je ovaj narod pametan, prepoznaje! Pričam o običnom, poštenom i normalnom narodu, ne o fukari! Fukara i ološ uvek je sve spremna da proda! Novac im je najveća svetinja! Uvek spremni da lažu, da kradu, varaju! E to je, nažalost, današnja opozicija u Srbiji! Kompletna opozicija! Gospodine predsedniče, narod je uz vas! A ova bagra je pročitana! Mogu samo da mrze i da crknu od sopstvene mržnje! ŽIVELA SRBIJA! Nekako, moram to da kažem! Možda će neko reći da je "otrcano", "izlizano", ali to će reći upravo oni koji mrze i rade protiv Srba i Srbije!

Stefan

pre 1 godinu

Kriminalni klan je znao ko mu je najveći krivac što ne može po Srbiji da radi šta hoće. Povezani sa drugima, u regionu, bili su pretnja za državu, Vučića i njegovu porodicu. Kolika, videli smo iz svedočenja svedoka saradnika. Smeštanja Danilu samo zato što je sin predsednika je nešto što ne sme nekažnjeno da prođe.

Luna

pre 1 godinu

Strasno je na šta su sve ljudi spremni. Pretiti detetu predsednika je za doživotnu kaznu.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Kriminalci svoja nedela pokušavaju da svake na članove porodice Vučić ne bi li im uništili ugled. Zaista sramota.

Lazar

pre 1 godinu

Ničeg težeg za roditelja od saznanja da mu nešto strašno smeštaju sinu. I to je iza, prošlo je, opasnosti više nema. Ali mediji i dalje nesmetano rade, ti isti koji su učestvovali u zaveri. Za to bi morali da odgovaraju, zakon i za njih važi.

Boško

pre 1 godinu

Ja sam ubeđen da iza svega stoje strane službe koje koriste ove naše koji rade za njih i to se jasno vidi kao na dlanu. Danilo im je očigledno idealan za te napade. Ne biraju sredstva samo da se reše Vučića. Ološi!

Milanko V

pre 1 godinu

Znali su kriminalci da im je predsednik Vučić glavna pretnja za njihove kriminalne radnje i zbog toga su i planirali da ga uklone. Na njihovu žalost nisu shvatili da od države niko nije jači.

Mitar O

pre 1 godinu

Srbija je odlučna u borbi protiv organizovanog kriminala i neće stati dok se ne iskoreni iz Srbije.

zaga

pre 1 godinu

Unistavali su zemlju godinama ali konacno je dosao neko ko moze da nas izvede na pravi put,Vučić

Biba

pre 1 godinu

Pravda i istina uvek pobode sta god zele d aavam smeste ako niste krivi to se uvek pokaze,nevini covek nema sta da brine

Miloš

pre 1 godinu

Sve može čovek da očekuje, ali zašto decu dirati. Granica i poštovanje na predsednikove porodice.

ERINYES

pre 1 godinu

Zamislite, desi se neka banalna afera sa Aleksandrom Vidojevićem, i klupko krene da se odmotava...

Jovan

pre 1 godinu

Udar na predsednikovu porodicu je udar na samu državu.

Lidija

pre 1 godinu

Samo nitkovi i monstrumi mogu namestiti nekom ubistvo.Fuj!

Mitar

pre 1 godinu

Mnogi su iznosili svakakve lazi za Predsedniks i njegovu porodici ali im nista od toga nije proslo.Narod zna da se Vucic bori za Srbiju.

sledeća vest

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija