• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2023

21:32

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNJENJA! GRAĐANI I TE KAKO ZNAJU KOGA PODRŽAVAJU! Podrška SNS raste, ostali u velikom padu!

Printscreen TV Pink

Politika

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE JAVNOG MNJENJA! GRAĐANI I TE KAKO ZNAJU KOGA PODRŽAVAJU! Podrška SNS raste, ostali u velikom padu!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević gostujući u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink otkrio je deo istraživanja javnog mnjenja koje pokazuje da podrška građana Srpskoj naprednoj stranci raste iz dana u dan

Vučićević je istakao da pojedini iz opozicije izgovaraju laži i govore kako smo najzaduženiji, a istina je totalno drugačija.

- Imali smo neke lidere opozicije koji izađu u Skupštini i kažu da smo najzaduženiji. Predsednik Vučić mu iznese podatke da smo gotovo najmanje zaduženi u Evropi. Jedino objektivno je stopa BDP. To je ono što se u jednoj zemlji proizvede u jednoj zemlji u toku godine. Brojne zemlje EU su zadužene i preko 100 odsto. Francuska preko 120 odsto, Grčka preko 180 odsto - objasnio je glavni i odgvoorni urednik dnevnog lista Informer.

Vučićević je objavio i podatke koji govore da građani Srbije i te kako znaju ko kako radi i koga podržavaju.

Foto: Printscreen TV Pink

- Moram da vam kažem nešto. Jedan veliki stručnjak priča kako on misli da je sve to laž. Ja sam mu rekao da ne razume. Daleko je manja inflacija od povećanja i plata i penzija. Ono što bih ja voleo da vam kažem. Najnovije istraživanje javnog mnjenja. Ja ću vam reći da građani znaju mnogo bolje nego što mnogi misle. Pre ove poslednje krize u Parlamentu, pre napada, pre divljanja ovih iz opozicije. Podrška SNS je bila 42. Sada je više od 48 odsto. Podrška SPS je bila oko 12 odsto, sada je ispod 9 odsto. Sve ove patriotske stranke, ove sa J, su oko 2,5 ili 3 odsto. Ova takozvana evroazijatska opozicija su negde na granici novog cenzusa. Ovo su najprecizniji podaci. Građani Srbije jako dobro vide i umeju mnogo dobro da procene - rekao je on.

On je objasnio da ovi iz opozicije preterano lažu. 

- Srđan Milivojević izađe u Skupštini i kaže "Sram te bilo predsedniče ti si se radovao kada je ubijen Đinđić, i napio si se". I onda predsednik Vučić izađe i kaže evo dokazi. Imate prisluškivane razgovore iz kojih se vidi, ne da nije slavio, nego je sve obrnuto. I onda dva dana posle Milivojević ode na N1 i kaže i ponovi tu laž. Voditeljka klima glavom kao "pa dobro, to je to".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lol

pre 1 godinu

kad ce ovaj "novinarcic" da se uclani u sns konacno i da prestane da izigrava "nezavisnog" "novinarcica"?

SLjD

pre 1 godinu

E i ti se uvlacis u supak i ljubis u dupe Vucica samo tako.De dosta vise i tebe.

Ja

pre 1 godinu

Pa nece narod sigurno podrzavati desnicare na celu sa Francuzom Jovanovicem. Podrska za SNS i predsednika Vucica.

Miki

pre 1 godinu

Kome odgovaraju izbori , samo sefu Hilu i Kurtiju?!Mnogi bi se iznenadili na izborima zato ih pojedinci pominju , ali ne zele znaju da su malo dosadili.

Dimitrije

pre 1 godinu

Ajmo malo da se smejemo. Neko veruje u istraživanja javnog mnjenja

Spreman sam da idem u zatvor! Dragan J. Vučićević gost podkasta "Bermudski trougao" na RTS! (VIDEO)
Politika

Spreman sam da idem u zatvor! Dragan J. Vučićević gost podkasta "Bermudski trougao" na RTS! (VIDEO)

O sukobima sa kolegama, granicama tabloidnog novinarstva, o uzorima, jednoj predsedničkoj kandidaturi, dugoj devetki Marka Miloševića, sedam dana u prosjačenju i sedam pored kontejnera Danice Drašković, "Presu" i "Nacionalu", odnosu prema vlasti i prema Putinu, sa glavnim urednikom Informera Draganom J. Vučićevićem razgovarala je autorka podkasta "Bermudski trougao" na sajtu rts.rs Dragana Pejović

06.02.2023

09:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija