• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2023

19:39

Miloš Terzić: Rada Trajković po običaju kriminalizuje Srbe sa Kosova i Metohije! To samo pokazuje da je na strani onih koji žele zlo našem narodu!

Privatna arhiva

Politika

Miloš Terzić: Rada Trajković po običaju kriminalizuje Srbe sa Kosova i Metohije! To samo pokazuje da je na strani onih koji žele zlo našem narodu!

Podeli vest

Rada Trajković miljenica Aljbina Kurtija u maniru najvećih srbofoba kao po običaju bestidno kriminalizuje Srbe sa KiM čime po ko zna koji put dokazuje da je integralni deo antisrpske politike i na strani onih koji žele zlo srpskom narodu, rekao je član Predsedništva SNS i pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Miloš Terzić.

- Ništa čudno za osobu koja je gurala Srbe u Vladu Bajrama Redžepija i dobro naučila od Bernarda Kušnera kako se mrzi srpstvo dok se smejala nad strašnom sudbinom ubijenih Srba u "Žutoj kući"

Svojim besramnim lažima o Aleksandru Vučiću koji predstavlja najveću branu nezavisnosti lažne države, Rada Trajković zajedno sa njenim šefom Aljbinim Kurtijem, traži alibi za nove jednostrane i nasilne akcije nad golorukim srpskim narodom na KiM. 

Dok su predstavnici Srpske liste uz naš narod na KiM i dok se uz podršku Aleksandra Vučića i Srbije na sve načine bore da zaštite pokušaje otimanja imovine srpskih domaćina, otimanje srpske zemlje upravo je podržao njen Nenad Rašić i to sa dve ruke u prisustvu Aljbina Kurtija čime su i on i Rada Trajković dokazali da su na istom zadatku i da zdušno podržavaju nasilje nad Srbima koje za cilj ima ništa drugo do etnički čisto Kosovo i Metohiju bez Srba. Na taj način sebe su definisali kao najveće sramote u istoriji srpskog naroda. 

Činjenica je da su njeni histerični izlivi srbofobije potkrepljeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Milanu Radoičiću i svima koji se bore za bezbednost Srba na KiM i koji se herojski suprotstavljaju Kurtijevom velikoalbanskom teroru. 

Nikakvi pokušaji kriminalizacije srpskog naroda i njenih legitimnih predstavnika, kako bi se oslabila srpska pregovaračka pozicija po pitanju KiM neće proći od strane nelegitimno postavljenih Kurtihevih slugu koji su se odavno ispisali iz srpstva i Srbiju zamenili crveno-crnim barjakom Aljbina Kurtija.

I neka joj konačno bude jasno za juče, danas i sutra da će legitimni predstavnici Srba na KiM zajedno sa predsednikom Vučićem uz apsolutnu podršku našeg naroda nastaviti borbu za KiM u sastavu Srbije i na tom putu ih sigurno neće zaustaviti nijedan Kurtijev Srbin kao što su Rada Trajković i Nenad Rašić - kaže Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar Vidojević

pre 1 godinu

Ovim kriminalcima iz SNS mafije poštenje na uši izbija

vELJA

pre 1 godinu

Od 1389. godine,PA I PRE TOGA do 2023.godine,ako se vratimo u realnu istoriju,videćemo da su Srbima i Srbiji najveće zlo,ali bez premca,više i od Turaka,Nemaca i austougaraca,Bugara i Hrvata,Muslimana UČINILI SRBI! BRANKOVIĆI,PETROVIĆI,KARAĐORĐEVIĆI-POSEBNO KRALJ ALEKSANDAR-ZBOG KOGA JE SRBIJA IZGUBILA MAĆEDONIJU,OBRENOVIĆI,PRINCIPI-NJEGOV PUCANJ JE NERAZMIŠLJAJUĆI NA POSLEDICE UBIO-UBIO TREĆINU SRPSKIH MLADIĆA OD UKUPNE POPULACIJE,MIHAJLOVIĆI,SRBI KOMUNISTI (ZAKLALI SU SRBIJU),I NANELI TAKVO ZLO DA SVE OVO DANAS MORI I NJU I CEO NAROD(JA BIH DANAS VIŠE OBELEŽAVAO DAN UNIŠTENJA I ZATIRANJA SRPSKE DRŽAVE OD STRANE KOMUNISTA I RASPARČAVANJE SRPSKOG BIĆA OD ISTIH ISTO KAO I NACISTIČKE ZLOČINE,ČAK SE ZA NJIHOVE ZANA,A ZA KOMUNISTIČKE NIŠTA! A JOŠ VIŠE BIH UVEO DA SE OBELEŽAVA DAN SRPSKOG RASTROJSTVA I FORMIRANJA NOVIH NACIJA MENJANJEM SRPSKOG OSEĆANJA U MAKEDONIJI,CRNOJ GORI,BOSNI I HERCEGOVINI,HRVATSKOJ,A ZA KIM IZLIŠNO JE PRIČATI! GUBITAK CRKVE SPC NA TERITORIJI MAĆEDONIJE JE ISTO KRIVICA SRBINA,KOJI JE KAO ODMETNIK FORMIRAO MPC,OPET POMOĆU KOMUNISTA! KOMUNISTI SU SVE ZATRLI!

Maja

pre 1 godinu

Rada Trajković je neko ko desnim silama bori protiv Srbije i srpskog naroda i to je za svaku osudu. Kurtijeva miljenica je svedok mnogih zlodela nad srpskim narodom za koja mora da odgovara.

Bojana

pre 1 godinu

Ajde jednom da se složimo, obozimo i umnozimo zarad Srpstva i napredka naše dece.

Sara

pre 1 godinu

Rada Trajković i dalje nastavlja svoju bitku, izdajničku, protiv Srbije i srpskog naroda.

Goran

pre 1 godinu

Rada Trajković je uvek bila protiv Srbije i srpskog naroda

Jeki

pre 1 godinu

Rada je svoji stranu odabrala, pokazala to na više načina u prethodnom periodu. Svakako da je to narod video i neće zaboraviti.

Goran

pre 1 godinu

Rada Trajković širi mržnju prema srpskom narodu i pomaže Kurtiju u kriminalizaciji Srba

Goran

pre 1 godinu

Vučić neće prestati da se bori za srpski narod na KiM

Sandra

pre 1 godinu

Kurti maltretira srpski narod na KiM, otima im zemlju, dira im dedovinu, puca u nevinu spsku decu, a Rada i Rašić ćute i sve mu to prećutno dozvoljavaju. Da se bore za Srbe kao što kažu podigli bi svoj glas i opomenuli Kurtija da prestane sa terorom, ali ne. Oni ga još i podržavaju u tome.

Goran

pre 1 godinu

Rada nema ni trunku srama i stida zbog kriminalizacije Srba koji žive na KiM

Irina

pre 1 godinu

Bolesna mržnja Rade Trajković je pretočena u sve vrste napadanja Vučića ili pak Srba koji zive na KiM.Njoj jednostavno nema pomoći.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Rada je poznati izdajnik našeg naroda i svega što ima veze sa državom Srbijom.

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Rada je zena bez komentara jedno veliko izdajnicko zlo.

VesnaP

pre 1 godinu

Rada Trajković je najveće zlo koje zemljom Srbijom hoda! Svakako Mirada odgovara za svo zlo koje je sa Kurtijem nanela srpskom narodu.

Milena

pre 1 godinu

Time što je na strani onih koji žele zlo srpskom narodu znači da i ona sama to želi.

Laki

pre 1 godinu

Rada Trajkovic vecnodavno nema ni stida ni srama.

Milica

pre 1 godinu

Zabraniti zloj Trajkovićki da se petlja u nešto što nije u njenom domenu. Niti je ko pita, niti koga zanima šta ona misli. A mržnja prema svojoj veri i narodu je očigledna.

Mica

pre 1 godinu

Trajkovićka je sklopila pakt sa đavolom Kurtijem zbog fotelje u njegovoj vladi.

Sara

pre 1 godinu

Šta očekivati od u umobolne Rade koja se smejala na pomen Žute kuće, gde su vršeni najgnusniji zločini nad Srbima.

Jovan

pre 1 godinu

Svoje lice je pokazala Rada Trajkovic kada je imala priliku, ostalo je suvišno da se razmatra.

Sara

pre 1 godinu

SM(Rada) je oličenje zla, za potrebe svog šefa Kurtija bi i rodjenu majku prodala. Srbofobne izjave su njena svakodnevnica.

Niki

pre 1 godinu

Rada može samo da mrzi Vucica. Koliko ga više mrzi toliko su njegovi uspesi veći.

Srdja

pre 1 godinu

Rada je olicenje zla i parole prodati veru za veceru.

Branko

pre 1 godinu

Rada više ni ne pokušava da sakrije ko je, za koga radi i kako i čime postiže ciljeve za Prištinu. Kriminalizuje građane sa KIM, svoj narod, onaj sa kojim je nekad delila sve.

Ana

pre 1 godinu

Rada Trajković je najveća izdajica srpskog roda, koja nema ni trunku stida i srama.

RaDAdadadada

pre 1 godinu

Rada Trajkovic najveća sramota našeg naroda.

Mira

pre 1 godinu

Rada Trajkovic ozbiljan Srbomrzac,nista dobro se ne moze čuti i očekivati od te zene

Jemena

pre 1 godinu

Ne brani ta Rada džabe Kurtija i njegovu vlast. Našli se isti

Slobodan

pre 1 godinu

Podanike Kurtija i izdajnike Srbije treba pred sud.

Milicaaa

pre 1 godinu

Rada lažovčina,Kurtijeva pudlica,poslušnik,marioneta i sve,sve najgore što može je Trajkovićeva!

Anja

pre 1 godinu

Zlobnica Rada Trajković je na strani onih koji žele zlo našem narodu. Sramotno!

Uros J

pre 1 godinu

Rada je jedan izrod, pohlepna žena koja ne mari za svoj narod. Sramota

radovan677

pre 1 godinu

Rada je Kurtijeva marioneta, spremna je da pljuje po sopstvenom narodu samo da se dodvori Kurtiju.

Kasja

pre 1 godinu

Rado dal te je sramota od svog naroda? Podržavati sve ono što Kurti radi je besmisleno

radovan rasa

pre 1 godinu

Rada Trajković je poznata po lažima i izjavama protiv Srbije,

Maja

pre 1 godinu

Rada je dokazan mrzitelj srpskog naroda. Sve sto je do sada uradila je protiv Srba i onih koji ih podrzavaju.

Pedja

pre 1 godinu

Rada je najveći izdajnik Srbije i Srpskog naroda,puna zlobe i mržnje!

Sara

pre 1 godinu

Rada Trajković bestidno kriminalizuje Srbe sa KiM a podržava pravog kriminalca pored sebe Kurtija.

Danka

pre 1 godinu

Sudbina našeg naroda na KiM je jako teška, a neko ko se tome smeje i podržava je neko bezsrca i neko ko prezire sopstveni narod. Rado, sram te bilo

Gospodja

pre 1 godinu

Trajković, koja godinama radi protiv srpskog naroda kako na Kosovu i Metohiji tako i u centralnog Srbiji, zbog čega je i stekla naklonost Aljbina Kurtija

Toško

pre 1 godinu

Trajkovićka je odavno rekla svoje, njena želja za moći i novcem je gurnula u drugi plan njen narod kog se odrekla a prigrlila albanske teroriste.

Katarina

pre 1 godinu

Vučić i njegovi saradnici nastavljaju borbu za nas narod bez obzira na pritiske i izazove.

Maki

pre 1 godinu

Rada je stvarno jedna zmijetina! Da je sreca da zajedno sa Kurtijem postane proslost!

Petar

pre 1 godinu

Rada se javno stavila na stranu Kurtija i njegovog rezima

Teodora

pre 1 godinu

Rada je takav licemer i izdajnik, nemam reci...

Katarina

pre 1 godinu

Рада Трајковић сеје зло над Србима.

Tijana

pre 1 godinu

Trajkovic Rada je takav izdajnik, prevarant, uzasna i pokvarena zena koja ne preza ni od cega da ostvari svoje prljave ciljeve, po cenu i da izda i maltretira sopstveni narod.

Katarina

pre 1 godinu

Невероватно је да неко може толико да мрзи свој народ, као што мрзи Рада!

Katarina

pre 1 godinu

Срамно је што Рада од наших Срба на Косову и Метохији прави криминалце, уместо да буде уз свој народ.

Katarina

pre 1 godinu

Раду Трајковић је требало по сваку цену протерати са Косова и Метохије.

Branka

pre 1 godinu

Rada je jedna zaista izdajnička duša, koja radi sve protiv svoje zemlje. Nit stida nit blama, treba da je sramota.

Katarina

pre 1 godinu

Сва срећа па су Срби на Косову и Метохији презрели Раду Трајковић.

Mirelita

pre 1 godinu

Trajkoviceva je jedno dno, koje svoj narod prodaje za šaku jadi. Obraz izlizan kao stari Srpski opanak. Šta li kažu njeni preci sada.!?

Sanja

pre 1 godinu

Gradjani Srbije nikad nece podrzati Radu Trajkovic i ostale Kurtijeve Srpske izdajnike!

Sara

pre 1 godinu

Rada dobija platu na mesecnom nivou da bi radila protiv Srbije, i mislim da je Kurti prezadovoljan njom jer ona svakodnevno radi protiv svog naroda

Marko

pre 1 godinu

Lista koju vodi Vucic je lista koja se zauzima za Srbe i nas narod dok god je Vucic na vlasti nema sta da brine

Nikola

pre 1 godinu

Sreca pa Srbija ima Vucica koji nikad nece dozvoliti progon Srba na KiM i ako bi Rada to najvise volela

Radojica

pre 1 godinu

Rada je prodana dusa, mrzi sve srpsko. Nevidjeno zlo!!!

Sanja

pre 1 godinu

Nikad do sada nismo culi da je Rada prozivala Pristinu, nikad pa cak ni kad su napadnuta srpska deca

Tea

pre 1 godinu

Rada Trajkovic je izdala Srbiju prodavsi se onima koji mrze srpski narod i sve sto ima veze za nasom drzavom. Ona je prava zmija, spremna na sve kako bi naskodila Srbiji.

Ivan

pre 1 godinu

Rada se slaze s Kurtijem oko svega, jasni da je njegov igrac

Adriana

pre 1 godinu

Trajkovićka opet otvoreno pokazuje da je na strani naših neprijatelja. Ništa drugo se od nje i ne može očekivati nego izdaja za izdajom.

Sanja

pre 1 godinu

Rada je sramota za srpski rod, prodala je svoj narod!

Deki

pre 1 godinu

Rada Trajkovic je toliko pokvarena da izmislja sve i svasta na stetu svog naroda na KiM.

Fica

pre 1 godinu

Cim Rada Trajkovic saradjuje sa Kurtijem jasno je da ne zeli dobro Srbiji.

Jana

pre 1 godinu

Rada bi samo da brine i zastiti svoj licni interes.

Ika

pre 1 godinu

Rada zeli samo po svaku cenu da privuce medijsku paznju nista drugo.

Marko

pre 1 godinu

Većeg kriminalca od Rade Trajković nem ona je prodala Srbe na KiM radi fotelje i sklopila saradnju sa Kurtijem!

Ratko

pre 1 godinu

Rada Trajković je oličenje svega amoralnog u politici i zivotu.Matora gadura .

Aca Vozdovac

pre 1 godinu

Rada Trajković je moralni patuljak,u snu se ne snila.

Ratko

pre 1 godinu

Ova matora spodoba mrzi sve sto je Srpsko.Fuj.

Nemanja

pre 1 godinu

Kao i obično, srpski neprijatelji poput Rade Trajković nastavljaju svoju antisrpsku politiku kojom kriminalizuju Srbe na Kosovu i Metohiji.

Marko

pre 1 godinu

Rada Trajković je dokazala da je integralni deo plana da se srpski narod izbriše sa Kosova i Metohije, a to se vidi i po podršci koju pruža Aljbinu Kurtiju.

Sanja

pre 1 godinu

Odavno je poznato da Rada mrzi Srbe tako da mene od nje ništa više ne može da iznenadi!

Miloš

pre 1 godinu

Neće ni ovi njeni čobani doveka! Da vidimo šta će onda Rada janjičarka da radi!

Olja

pre 1 godinu

Ništa što od Rade već nismo videli! Samo mi nije jasno odakle tolika mržnja prema svom narodu?

Ilija

pre 1 godinu

Kad ovaj majmun Kurti padne, Radu treba uhapsiti i suditi joj za veleizdaju! Ovako da prodaje svoj narod, to je katastrofa!

Vojka

pre 1 godinu

Počnem da pišem komentar i shvatim da ne znam šta bih više mogla da napišem vezano za ovu ženu osim da je odvratna! Sve drugo sam već napisala!

ui

pre 1 godinu

Trajkoviceva svojim postupcima rusi interese Srbije.

ui

pre 1 godinu

Ta zena izdaje srpske nacionalne interese na svaki nacin.

ui

pre 1 godinu

Trajkoviceva je Albanski lobista i neko stiti njihove interese.

ui

pre 1 godinu

Trajkoviceva je Albanski lobista i neko ko stiti njihove interese.

ui

pre 1 godinu

Radu Trajkovic treba proglasiti za nepozeljnu osobu.

Posa

pre 1 godinu

Rada Trajkovic otvoreno pidrzava kurtija,i samim tim radi protiv Srbskih interesa.

Mile

pre 1 godinu

Rada je izdala svoj narod sa KiM,i da zlo bude gore podrzava sve kurtijeve teroristicke akcije usmerene protiv srba sa KiM.

Mila

pre 1 godinu

Veće zlo od Rade Trajković videla nisam. Umesto da se zalaže za svoj narod, ona se dodvorava Kurtiju!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Rada Trajković mora još da se dokazuje albancima zato sve to i radi. Ali sramno je i bez obraza sa njene strane.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Živeti u Srbiji nositi srpsko ime i prezime a radite protiv sprstva pa to samo kod nas ima. Rada je sramota za naš narod i našu naciju.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Živeti u Srbiji nositi srpsko ime i prezime a radite protiv sprstva pa to samo kod nas ima. Rada je sramota za naš narod i našu naciju.

Dragan

pre 1 godinu

Njene fotografije u drustvu siptara pokazuju spontanost i osmeh, jednostavno zena se oseca lepo u njihovom drustvu, osvedoceni srbomrzac.

Mile

pre 1 godinu

Trajković je sramota, kriminalizuje srpski narod na Kosovu i Metohiji, a bori se za svog gazdu Kurtija.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Koje monstruozno ponašanje smejati se ubijanju srpskih civila u "Žutoj kući", to je Rada Trajković. Ne bi me čudilo da i sama počini neki zločin.

voja

pre 1 godinu

Služiti se raznoraznim marifetlucima za rad Kurtijevih parica je jadno I bedno

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Toliko zla u jednom telu žene Rade Trajković jer čovekom ne mogu da je nazovem. A da se pri tome čuje priča o njenom smehu nad ubijenim ljudima u "Žutoj kući" znači montrumi tako reaguju a ne čovek.

Ilija

pre 1 godinu

Svakoga ce stici zasluzena kazna, sve izdajnike koji idu protiv svog naroda!!!

Banćo

pre 1 godinu

Ma kakva Rada Trajković i kavi bakrači. Pa ona je najveća bruka i sramota srpskog naroda.

Milanko V

pre 1 godinu

Rada je žena bez stida i srama i zato se tako i ponaša.

Branko N

pre 1 godinu

Teško bi bilo Srbima na KiM dok bi dočekali da ih zaštiti Rada Trajković.Ona bih prva proterala sa njihovih vekovnih ogništa.

Bore

pre 1 godinu

Nelogično i morbidno je da žena koja želi da bude na čelu institucija koji brinu o Srbima na KiM u isto vreme kriminalizuje 90% tih Srba.

Mitar O

pre 1 godinu

Ni Kurti ne mrzi Srbe koliko ih mrzi Rada Trajković.

Veljko M

pre 1 godinu

Zna naš narod na KiM da se Vučić iskreno bori da sačuva KiM i da osigura njihovu bezbednost i zbog toga njemu najviše veruje i daje mu punu podršku.

mile

pre 1 godinu

Rada mrzi Srbe i najsrećnija bi bila da se KiM etnički očisti. Srećom preko puta nje je Vučić koji to neće dozvoliti.

ema

pre 1 godinu

Rada Trajković zajedno sa njenim šefom Aljbinim Kurtijem je veliko zlo.

Irma

pre 1 godinu

Kakav je to način da se zavetujete protiv svog naroda i da mu mesto spasa i slobode nudite ne legalne pare i zatvor.

Ana

pre 1 godinu

Ma dajte, sramota od žene koja misli samo na dobrobit svoje guzice iskorištavajući taj napaćeni srpski narod za lične interese.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija