• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2023

14:24

Opozicija ponovo traži od Evropske unije da ih dovede na vlast! Smanjen i cenzus da uđu u parlament, a sad im ni to ne valja!

printscreen

Politika

Opozicija ponovo traži od Evropske unije da ih dovede na vlast! Smanjen i cenzus da uđu u parlament, a sad im ni to ne valja!

Podeli vest

Ovo nije prvi put da hejterska opozicija traži od EU da ih dovede na vlast, isto to su zahtevali i u oktobru prošle godine

 

Demokratska stranka, Pokret Srbija centar – SRCE, Zajedno i Zeleno-levi front – Ne da(vi)mo Beograd uputili su pismo poslanicima Evropskog parlamenta Vladimiru Bilčiku i Matijažu Nemecu gde, kako su napisali, “predlažu da se misija Evropskog parlamenta proširi na ključne aktere i ključne probleme u društvu, pre svega na stvaranje uslova za slobodne i poštene izbore”.

Opozicija, izgleda, nikako da se pomiri sa činjenicom da ih narod ne želi i da je istorijsku pobedu na poslednjim izborima odneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, već sad izmišljaju razloge i kukaju Evropskoj uniji da ih oni dovedu na vlast, jer ih narod neće!

Nije jasno šta su mislili pod  “stvaranje uslova za slobodne i poštene izbore”, jer potvrđeno je da su izbori prošli regularno, a smanjen je i cenzus kako bi upravo oni, koji sada kukaju da dođu na silu na vlast, uopšte ušli u parlament!

Sad im taj isti parlament ne valja, nego traže da se zanemari volja građana i da im EU omogući fotelje, dok za sve ono što se dešavalo u Skupštini Srbije krive srpskog predsednika:

– Parlament je postao servis Aleksandra Vučića i ostatka izvršne vlasti i u potpunosti izgubio kontrolnu funkciju. Sve ono što se dešava u parlamentu ima duboke posledice po celokupan politički i svakodnevni život u Srbiji. Borbe i sukobi u parlamentu prenose se na značajan deo života građana, uključujući mogućnosti zaposlenja, poslovanja i dobijanja usluga od države. Sve to zavisi od političkog i izbornog opredeljenja pojedinca – besramno su napisali, “zaboravljajući” da su nedavno poslali sramnu siku u svet kada su posle verbalnog napada, krenuli i fizički da se obračunaju sa predsednikom Vučićem koji je mirno sedeo na svom mestu i iznosio argumente.

Pismo su završili tako da od sebe naprave žrtvu, te napisali da to što traže da ih EU dovede na vlast, zapravo je pomoć građanima Srbije (koji su, podsećamo, na izborima svojim glasovima pokazali šta misle).

Podsećamo, ovo nije prvi put da hejterska opozicija traži od EU da ih dovede na vlast. Isto to su zahtevali i u oktobru prošle godine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ko vam čuva Rošavog

pre 1 godinu

I vrapci na grani znaju da ste se do guše zaglibili u korupciji i kriminalu, i da se plašite šta će biti kad izgubite vlast, ali da se toliko plašite jalove opozicije??? Zvaćemo one babe da vam salivaju stravu, pa ćemo vas čuvati u zatvoru. Tamo vam je najsigurnije ?

Rade R

pre 1 godinu

O kakvim oni uslovima pričaju!? Kao prvo cenzus pod hitno na najmanje pet posto! Pa onda neka kukaju i cvile koliko hoće! Šta oni misle! Ko je lud za njih da glasa! Treba da nam na vlast "neko postavi" dokazane lopove i izdajnike! Sram ih bilo! Ušima da se pokriju i da ćute! Bezobraznici obični odvratni! Sram ih bilo! To pola treba pohapsiti zbog podrivanja države i lopovluka!

ratko

pre 1 godinu

ma terajte ta govna iz skupstine . opet p[itam i ovu smrdljivu vlast da li postoji zakon u ovoj drzavi.stoko vama zuta govna non stop podrivaju ustav a vi cutite ko pizde ista ste vi svi govna i boli vas kurac za Srbiju mamicu vam jebem izdajnicku. izdajice svoje zemlje vise na banderama i sa natpisom ovaj je prodao Srbiju ...... tako se to resava

Jovan

pre 1 godinu

Voleo bh da svu tu izdajničku bagru što se obogatila pljačkajući od 2000. stvarajući demokratiju za sebe narod stavi tamo gde im je mesto.Dosta mi je više lopova,ako dođe do opšteg rata njima treba prvima pokucati na vrata.Naplatiti im za svaki oteti dinar i ukraden dan,od onog Čede do tajkuna sa biz liste.Dok smo mi ginuli i gajili patriotizam oni su gradili svoju demokratiju u kojoj su sva prava išla u njihov džep.Putine poravnaj račune i sruši ovaj nakaradni poredak lopova i hoštaplera.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija