• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2023

23:30

DABIĆ: Ponoš je u narodu poznat kao uništitelj Vojske Srbije!

printskrin/sns

Politika

DABIĆ: Ponoš je u narodu poznat kao uništitelj Vojske Srbije!

Podeli vest

Ponoš je u narodu poznat kao uništitelj Vojske Srbije, na čijem se čelu nažalost našao, a kako su ga ambasade prepoznavale čitali smo u Vikiliksu, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Đorđe Dabić.

- Iz depeša koje su razmenjivali smo tako saznali da je bio označen kao citiram - njihov čovek u srcu bezbednosnog sistema Republike Srbije!

Takva osoba bi danas ni manje ni više nekome da drži lekcije iz patriotizma i rodoljublja. 

Ne ide, nije normalno, nije logično, svaki će građanin pošteno reći, ali sve su to strani pojmovi ovom imaocu hrvatske putovnice i direktoru NVO organizacije koji bi opet da na mala vrata zakorači u počitički život.

Predsednik Vučić je dokazao svoj patriotizam i nema razloga da bilo ko sumnja u to šta će biti naš odgovor u ponedeljak. 

Narod zna na čijoj je Vučić strani, a zna narod još bolje ko je na strani naših neprijatelja uvek bio i ostao.

Nema predaje, pobediće Srbija - kaže Dabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 1 godinu

Srbija nece slusati ove kvazi patriote kao sto je Ponos.

Zaga

pre 1 godinu

Ponoš je uništitelj naše vojske i "strani" čovek koga su plaćali da uništi vojsku!!!

Sonja

pre 1 godinu

Zdravko Ponoš je bio inistrani čovek u srcu bezbednosnog sistema Republike Srbije, koji je imao zaduženje da uništi srpsku vojsku.

Mila

pre 1 godinu

Naravno da građani znaju na čijoj je Vučić strani. Isto tako građani znaju ko je na strani neprijatelja naše zemlje.

Anica

pre 1 godinu

Svakako da građani Srbije znaju da je Aleksandar Vučić na njihovoj strani. Ponoš na strani neprijatelja naše zemlje to nema dileme.

Danka

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je od uvek bio isključivo na strani građana Srbije i njihovih interesa..

Miki

pre 1 godinu

Sta ovaj klinac iz Cajetine zna o Ponosu da se on javno eksponira na tu temu.Da li je sluzio vojsku i ko mu daje toliki prostor?To je malo pase.Ponos je napravio puno zla nasoj vojsci zajedno sa tadasnjom vrhuskom.Meni je krivo zasto nasa drzava ne pokrene pitanja odgovornosti za te ljude.Sudovi moraju podneti krivicne prijave za sve pa neka se brane.Mnogi govore o rasprodaji i topljenju naoruzanja, a zaboravljaju negativnu kadrovsku politiku i sto je najvaznije otimanje vojne imovine i manipulacije sa njom,.Kako je otet Vrhovni vojni sud, Nemanjina 9, onda zgrade na Vracaru, kod Hrama i ko zna jos koliko nekretnina.Sve ukupno napravili su katasrofu za vojsku, ali zbrainjava i nemoc sadasnje vlasti da jednom pocne da se obracunava sa narodnim neprijateljima po svaku cenu.To je kljucno pitenje.Cini mi se kad cujem Djordja i ostale klince znam pouzdano da vrana vrani oci ne vadi.

umirovljenik

pre 1 godinu

E da je samo jedan general radio za strane službe to bilo ništa. Ali za strane službe je radilo na deetine genetala. Sad ih u penziji ima preko 1.500 sa penzijama od 250.000 dinara i svim priviLegijama.

Ana

pre 1 godinu

Ponos je topio nase topove i unistavao nasu vojsku.

sasa

pre 1 godinu

POnos nicim dobrim nije zaduzio vojsku, dok je bio na celu iste

zoran

pre 1 godinu

A ko je sad pa ova svinja? Ko mu je tata? Zna li on ko mu je uopšte otac?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija