• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2023

14:56

NIKOLIĆ: "Zavetnica" pokazuje ponovo sav svoj besmisao

sns.org

Politika

NIKOLIĆ: "Zavetnica" pokazuje ponovo sav svoj besmisao

Podeli vest

Dok predsednik Vučić ulaže nadljudske napore da sačuva mir u našoj zemlji, iako već godinu dana trpimo jezive pritiske zbog dešavanja u svetu, ovaj antidržavni element koji se odaziva na "Zavetnica" pokazuje ponovo sav svoj besmisao, neodgovornost i protivdržavno delovanje govoreći o tome kako bi naša zemlja trebalo da ima "saveznike", izjavila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke

"Ne trebaju nama nikakvi saveznici i prazne parole zbog jeftinog političkog poena, već nam treba odgovorna i ozbiljna politika koju jedino na političkoj sceni Srbije ima predsednik Vučić. I zahvaljujući takvoj politici, mudroj i racionalnoj, mi čuvamo mir, svrstavajući se samo na stranu Srbije, uspeli smo da obezbedimo 27 povlačenja priznanja nezavisnosti lažne države.

Jedini cilj ove antidržavne bande je dolazak na vlast, bez podrške naroda, kako bi komotno, za račun stranaca, mogli da ruše Srbiju. I jedina smetnja onima koji za sebe kažu da su vernici, a sa crnim đavolom bi se udružili zarad interesa, jeste predsednik Vučić. Zato što je jedina brana, jedina sigurnost našoj zemlji i jedina sigurnost da će u Srbiji biti mir.

Dan posle izbora, ova kvazipolitičarka koja misli da je država isto što i salon lepote, pokazala je svima da trunku obraza nema kada je sa svima koji su sve protiv interesa našeg naroda na Kosovu i Metohiji uradili sklapala koalicije. I nema te laži koju nije bila spremna da izgovori i nema tog nasilja koje nije bila spremna da sprovodi.

I kada kaže da niko nema mandat da trguje Bogorodicom Ljeviškom, nema, ali nema ni crkvom Sv. Ilije, ni crkvom Sv. Save, ni crkvom Sv. Nikole i ni jednom od 236 crkava i manastira i drugih verskih i kulturnih objekata, čije je spaljivanje i uništavanje upravo ova antidržavna banda dozvolila 2004. godine. I danas oni, koji su oslobodili teroriste, dozvolili pogrom 2004. godine, a i danas u istom redu sa onima koji su 2008. godine dozvolili jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, misle da je neko lud, predstavljajući sebe kao "drzžavotvorne".

Nema naš narod nikakvu amneziju i svega se dobro seća i zato svom snagom daje podršku predsedniku Vučiću koji je za sve ove godine pokazao da mu je interes našeg naroda uvek iznad svega. I koji svoj narod nikada nije lagao i koji je sa svojim narodom delio sve sa čime se Srbija suočava. Zato, mi moramo da čuvamo mir, jer nam bez mira nema ni države. I uprkos lažima onih koji bi državu srušili za pola sata, mi moramo da se borimo i da idemo napred, jer predaje nema, zato što ozbiljnim ljudima nikada nije bila opcija", stoji u saopštenju Nikolićeve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ANDJA

pre 1 godinu

Srbija ima Vucica , on jedini stiti interese naroda.

Goran

pre 1 godinu

Izbori. Podići cenzus na 10 posto i onda ce se skupština očistiti od gamadi.

Pera

pre 1 godinu

Zašto su protivdržavni elementi još uvek na slobodi ?????? Šta radi pravosudje ?????? Šta radi naše zakonodavno telo - Parlament ????? Zavetnike i otvorene neprijatelje ove zemlje odmah staviti u zatvor !!!!!! Šta će Evrope da kaže ????? Pa njihove glave su već davno napunjene lažima, oni ionako misle da smo samo jedna rulja - pa ako je tako zašto ne doneti zakon i sankcionisati budale ?????

Rade R

pre 1 godinu

Aman ljudi, stvar je mnogo prosta! Da bi narodu bilo jasno ko radi u interesu Srbije a ko protiv njenih interesa, samo neka razmisli o jednoj stvari! Ko sve mrzi našeg predsednika Vučića!? Mrze ga Hrvati, odnosno ustaše! Mrze ga Šiptari, odnosno njihovi političari, Kurti i ostala banda! Milo ustaša i njegovi sledbenici, milogorci! Muslimani poturice, raznorazni Bakiri Izetbegovići, Sulejmani Ugljanini itd, itd! Da ne nabrajam dalje srpske neprijatelje! I sve je onda jasno! A zašto ga mrze!? Pa zato što radi u interesu Srbije i naroda u Srbiji, a ne u interesu tih nekih raznoraznih mrzitelja! A onda vidimo na toj istoj strani, na strani mrzitelja, Đilasa, Vuka Jeremića, Milicu zavetnica, Miloša Jovanovića, Boška Obradovića i neke Ćute, neke "zelene", pa onda neku Radu Trajković i da opet ne nabrajam sve, jer je spisak podugačak, ali ne toliko dugačak koliko bi oni, ti mrzitelji, želeli da je dugačak! A narodu je ipak jasno! I narod to i pokazuje na izborima! A ovi koji bi da dođu na vlast bez izbora, da dođu na vlast preko nekih stranih ambasada, mogu samo da se ljute na narod, da mrze taj narod i da, što bi narod rekao "pljunu pod prozor" tom istom narodu koji ih je "pročitao"! Živela Srbija!

sledeća vest

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija