• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2023

22:53

Milatović: Crna Gora neće povući odluku o priznanju Kosova!

TANJUG/ ZORAN ZESTIĆ

Politika

Milatović: Crna Gora neće povući odluku o priznanju Kosova!

Podeli vest

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović govorio je o mogućem povlačenju priznanja lažne države Kosovo od strane Crne Gore.

Na pitanje da li će sada odluka o priznavanju nezavisnosti Kosova od strane Crne Gore biti povučena, Milatović je rekao da je ona jasna.

- Nije realno da se očekuje otpriznavanje Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna - kazao je Milatović.

 

Milatović je ranije danas poručio državnom sekretaru Sjedinjenih Američkih Država Entoniju Blinkenu da će Crna Gora ostati u dobrim odnosima sa tom zemljom i NATO alijansom.

- Hvala vam na lepim rečima. Crna Gora će ostati kredibilan partner i NATO saveznik. Radujem se unapređenju crnogorsko-američkog prijateljstva - napisao je Milatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimitrije

pre 1 godinu

Ko je govorio o promenama u toj državici? Da li su ti koji se smtraju Srbima u toj kvazi drćavici baš toliko naivni (da ne kažem nešto istinitije) da ih stalno vuku za nos ovakvi i slični?

wuk

pre 1 godinu

а шта друго за очекивати?! европа и Сад! (сједињене америчке државе) подршка вучичевићу!!

NekoKo

pre 1 godinu

Biće Crnogorčinama vrlo brzo sve jasno. G...a izdajnička.

Solo

pre 1 godinu

Sta se segacimo sa tim iskopleksiranim crnorcima bre daj da im uvezemo vize i zavrsimo sa njima pa neka rade sta hoce sa njihovim novim Jakovom..!!

Nada

pre 1 godinu

Izgleda da si i ti Milova muva podguza ali ce vreme pokazati svoje.

Rade R

pre 1 godinu

Pošto nije realno da povučete priznanje, a stvarno nije! Najbolje bi bilo za vas da ih priznate još koji put, da bi pokazali da ste sila u lizanju američkog dupeta! Jer nema te države u svetu koja je više puta priznala "Kosovo" od vas milogoraca!

milan lala

pre 1 godinu

Nije realno ni da Srbija sa vama ima normalne odnose . Drzite se vi UCK moze Srbija i bez vaseg povlacnja proznanja "kosove " bili ste i ostali poltroni .

pax_orion

pre 1 godinu

šešelj i njegov pajac vučić na aparatima :D vulin u šoku :D

Džeki

pre 1 godinu

A što ste očekivali ???? Čovek školovan na zapadu, i to dobro iškolovan.....E jadni li ste kome se radujete. Ok, Milu je odavno bilo vreme da se skloni s političke scene, ali Vi ste izabrali totalnog anonimusa, sa dobro pripremljenim uputstvima.....put ka EU....smešno.

Miki

pre 1 godinu

Ovaj Milatovic nije dobrodosao u Srbiju.Nakon Mila, Milo .Od govna se pita ne pravi.Taj lik se stidi svog porekla, on je evropejac verovatno pripadnik barjaka duginih boja.Sto se tice njegovog obrazovanja i to je sumnjivo.Toliko toga je dobio od obavestajnih sluzbi, ta brzina skolovanja i promene mesta i dodele stipendija nije svojtvena genijalcima vec prodanim dusama.Vreme ce pokazati da sam u pravu.Ovaj nije pravoslavac, on je istrument zapada.Srbija se treba distancirati od njega i podrzati Srpsku stranku i to otvoreno.Ovaj neka ide kod Kurtija.Sramota ljudskog roda.

Jastreb

pre 1 godinu

Promenu crnogorske politike mogu očekivati samo budala!!! Zapad je isluženog konja zamenio novim ždrepcem koji će učestvovati takodje u zamajavanju mase koja je očekivala promene. Ništa od toga. Juče sam vam napisao zamena Mila je planirana novom zapadnom figurom koju će pomerati kako im kad zatreba i tek će te videti. Najpre će kao malo doći do nekih sitnih promena i ustupaka a onda potpuno nastavljanje Milove, odnosno zapadne politike, po svim pitanjima. ČOJSTVO I JUNAŠTVO JE SRANJE NOVIH GERACIJA MILOGORACA KOJI SU POSTALI KAO I BUGARI STAVLJAJU GOLU GUZICU U KRILO SVAKOM JAKOM ZAPADNOM GAZDI.

Jastreb

pre 1 godinu

Pičke ne smete da objavite komentar koji sam vam poslao, debili smrdljivi!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija