• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2023

14:29

JEREMIĆEVAC NAPAO PREDSEDNIKA SRBIJE, PA SE UKANALIO! Borović: Vučić mrzi selo i poljoprivredu - ČINJENICE GA BRUTALNO DEMANTOVALE (VIDEO)

printscreen

Politika

JEREMIĆEVAC NAPAO PREDSEDNIKA SRBIJE, PA SE UKANALIO! Borović: Vučić mrzi selo i poljoprivredu - ČINJENICE GA BRUTALNO DEMANTOVALE (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je prizivao "rumunski scenario" u Srbiji, poznati advokat i bivši funkcioner stranke Vuka Jeremića, Borivoje Borović je na N1 izjavio kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić "mrze selo i poljoprivredu".

- Vučić mrzi selo, mrzi poljoprivredu - rekao je Borović. 

Koliko je ovo smešno samo po sebi, toliko je i neistinito, jer činjenice govore sasvim suprotno.

Predsednik Vučić je više puta istakao da su u vreme bivšeg režima subvencije za poljoprivredu bile 14 milijardi dinara, a danas 51 milijardu! 

A to nam govori i realno stanje. Vučić pojednako čuva i selo i grad, i poljoprivrednika i zaposlenog u kompaniji. Sve građane Srbije, svaki kutak Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 10 meseci

Njihove reci ne znace nista, jer Vucic imamrezultate i argumente koji sve te njihove napade demantuju!

Jana

pre 10 meseci

Prvo da se pogleda 10 godina ižunazad i da se vidi koliki je Srbija napredovala užna svim poljima , pogotovo koliko se odvaja za poljoprivredu.

Ana

pre 10 meseci

Pa kako čovek koji zna sva imena sela Srbije može da mrzi selo i poljoprivredu,Vučić je dokazao da se brine i da čuva sela i poljoprivredu naše zemlje.

Biljana

pre 10 meseci

Jeremić verovatno želi da se kandiduje za predsednika, pa želi da stekne reputaciju tako što će da pljune po Vučiću. Jedina istina je da država daje pomoć poljoprivrednicima i uvek je davala! Poljuprivrednicima nije manjkalo ni posla po stranim firmama gde im ide staž, a da ne pričam o jutrima zemlje koje poseduju i zaradi koja im se isplati na račun odjednom po 20.000 evra.

Milan

pre 10 meseci

Dotičnog gospodina demantuju činjenice, a i slike sa protesta! Vučić je u zadnjih deset godina pet puta uvećao ulaganje u poljoprivredu. Pogledajte samo kakve opasno dobre traktore voze nasi paori.

Mihajlo

pre 10 meseci

Lazi i izmisljotine. Vucic je digao selo i poljoprivredu .

Džoni

pre 10 meseci

Nervoza je sve prisutnija kod Jeremićevih pristalica zbog njegovog nimalo bezazlenog položaja.

Milica

pre 10 meseci

Selo je najviše i dobilo od kad je Vučić na vlasti, ranije nije toliko selo dobijalo.

Sale

pre 10 meseci

Poljoprivrednici su uvek imali i velike rashode ali i velike prihode, kao i pomoć od države i to za njihov lični posao i njihove lične njive! Državi svaka čast!

Ena

pre 10 meseci

Mrzitelji Srbije se ujedinjuju u borbi protiv Vučića. Izbori su jedini legitimni i legalni način za dolazak na vlast.

Rada

pre 10 meseci

Nema čoveka koji mrzi selo i privredu! Vučić je poznat po tome da voli narod i Srbiju, da ceni rad zato i ulaže u poljoprivredu i pomaže privrednicima!

Ana

pre 10 meseci

Ovaj opozicionar radi po zadatku. Napada, stvara nerede i unosi narodu u Srbiji crv sumlje da ljudi posumnjaju u vlast i Vučićev tad! Neće Jeremiću ovo proći! Služe se lažima!

Milan

pre 10 meseci

Istina brzo izađe na videli! Ni jedna država nije pomogla toliko svojim poljoprivrednicima kao što je to uradila Srbija na čelu sa Vučićem! Milijarde su uložene!

Ceca

pre 10 meseci

Pismenom dosta, 51 milijarda je više od 14 milijardi. Tačnije skoro pet puta više.

Ena

pre 10 meseci

Mrzitelji Srbije se ujedinjuju u borbi protiv Vučića. Izbori su jedini legitimni i legalni način za dolazak na vlast.

Dušan

pre 10 meseci

Koji su ovo bolesnici žuti,da od nji ništa pametno nemožeš čuti sem nasilja ,strašno

Jela

pre 10 meseci

Opozicija pokušava da, unese, nemir izjavama!

Jela

pre 10 meseci

Opozicija iz dana u dan nastavlja da preti Vučiću i ostalim funkcionerima.

sasa

pre 10 meseci

Opozicija nikada ništa korisno nije uradila za poljuprivrednike.Podrška za predsednika Vučića.

Tijana

pre 10 meseci

Jos jedan od napada opozicije na predsednika jer on im je dezurni krivac za sve.

sasa

pre 10 meseci

Opoziciju treba da bude sramota, koriste svaku priliku da napadaju vlast..

sasa

pre 10 meseci

Ova opozicija je dno! Sram ih bilo, samo bi da se dočepaju vlasti!

sasa

pre 10 meseci

Podržimo predsednika Vučića u ovom teškom času kada nam je zemlja puna problema.

Ljilja

pre 10 meseci

Neka Jeremićev čovek prvo proveri podatke i nek onda iznosi na televiziji!!! U poljoprivredu se više danas ulaže nego za vreme njihove vladavine! Sve postoji crno na belo!

sasa

pre 10 meseci

Predsednik Vučić se svom snagom bori za svoj narod i Državu dok opozicja samo traži način da dođe do fotelja.

Vanja

pre 10 meseci

Vlast je jaka i ne mogu je nikakvi protesti savladati niti poljuljati

Ksenija

pre 10 meseci

A od kad se to Borović zanima za selo?Vučić je oduvek brinuo o svojim poljoprivrednicima.

Sara

pre 10 meseci

Svi opozicioni poltroni šire lažne informacije jer ih njihove gazde dobro plaćaju!

Mitra

pre 10 meseci

Kada se priča napamet, samo da bi se Vučić napao i prozvao za nešto, nije bitno šta, onda to izgleda ovako! Jeremićevsko smeće ja samo sebi skočilo u usta!

Zlajka

pre 10 meseci

Borovićeve tvrdnje su neistinite i ne čudi ovakav kometar bivšeg funkcionera Jeremićeve stranke. Vučić je uložio u poljoprivredu više nego svi njegovi prethodnici i danas su subvencije mnogo više.

Miki

pre 10 meseci

Sramota više!! Pojedincima je samo važnu da napadaju Vučića, pa makar to bile i same laži.

Maja

pre 10 meseci

Dostojanstveno i mirno pruzicemo podrsku Vucicu i njegovoj odgovornoj i uspesnoj politici koja je Srbiji donela napredak

zile

pre 10 meseci

cinjenice govore suprotno, a to je najbitnije. Nema kraj Srbije u kom predsednik nije obisao neko selo i uvek je docekan sa radoscu mestana, aj nek to uradi neko iz opozicije

CH

pre 10 meseci

....a da ti odes malo tamo odakle se doslo pa da vidis sta se i ko se tamo mrzi...!!!

Selma

pre 10 meseci

Vucic mrzi hleb koji prehranjuje njegov narod? Ne zanos se Borovicu!!!

Samosvesna građanka

pre 10 meseci

Predsednik Vučić je više puta istakao da su u vreme bivšeg režima subvencije za poljoprivredu bile 14 milijardi dinara, a danas 51 milijardu! Marjan Rističević je dobio subvenciju od pokrajinske vlade kao "Mladi poljoprivrednik" (naslov na Jutjub kanalu TV Nove S). Протест пољопривредника у Богатићу-блокиран центар (naslov TV priloga na Jutjub satavljenog pre dva sata) Neki od komentara na protest mačvanskih seljaka: Cisterne sa stajnjakom i put Beograda Vesna Bacanovic U petak svi put Beograda Treba skinuti stranog agenta sa mesta premijera Velimir Begojevic Znate vi ono obećanje itd. Velimir Begojevic Pazite samo da vam ne dođe bagra sa fantomkama

Milovan

pre 10 meseci

A šta kaže njegov nalogodavac,Jeremić? Jel ponosan na svog pulena Borovića,i da li mu je uzeo neki reket od honorara koji uzima za odbranu malog Kecmanovića?

Mia

pre 10 meseci

Uvek su dela Vucica govorila vise od hiljadu reci!

Markic

pre 10 meseci

Da Sam na mestu ovog ne bi izlazio iz kuce od blama

Mila

pre 10 meseci

Subvencije su nekad bile 14 miliardi za poljoprivredu,a danas su 51 milijarda!

Sonja

pre 10 meseci

Vučić čuva podjednako i poljoprivrednika i zaposlenog u kompaniji!

Ana

pre 10 meseci

To je sve laz,Vučić sve više ulaže u selo i promoviše!

Borivoje

pre 10 meseci

Borivoje Borović je totalno neodgovoran i bezobziran u svojim izjavama. Umesto da promoviše konstruktivnu debatu, on se služi provokativnim izjavama koje samo podstiču mržnju.

Ostoja

pre 10 meseci

Ovo je tipičan pokušaj Borovića da dobije pažnju medija, bez obzira na štetu koju može naneti imidžu Srbije i njenih lidera.

Ilija

pre 10 meseci

Borivoje Borović očigledno nema pojma o politici i ekonomiji. Optuživati predsednika i premijerku za mržnju prema selu i poljoprivredi je smešno i neosnovano.

Simon

pre 10 meseci

Njegove izjave su neosnovane i nedostojne ozbiljnog političara. Umesto da pruža konstruktivne ideje i rešenja, on se bavi jeftinim klevetanjem.

Strahinja

pre 10 meseci

Borović je očigledno ljubomoran na uspeh predsednika i premijerke, pa pokušava da ih omalovaži bez ikakvih dokaza ili argumenata.

Zoran

pre 10 meseci

Izjave poput ovih samo pokazuju koliko je Borović nepristojan i nekulturni političar. Takvo ponašanje ne donosi nikakvu korist Srbiji i njenim građanima.

Ljubomir

pre 10 meseci

Borivoje Borović očigledno nema nikakvu političku viziju ili strategiju, pa se oslanja na jeftine optužbe kako bi skrenuo pažnju sa svoje neuspešne političke karijere.

Olivera

pre 10 meseci

Nakon što je prizvao "rumunski scenario" u Srbiji, poznati advokat i bivši funkcioner stranke Vuka Jeremića, Borivoje Borović je na N1 izjavio kako Vučić i premijerka Ana Brnabić "mrze selo i poljoprivredu".

Aleksandar

pre 10 meseci

Ova vrsta retorike samo produbljuje podele u društvu i stvara nepotrebnu tenziju. Borović bi trebao da preuzme odgovornost za svoje reči i shvati koliko štete nanosi javnom diskursu.

Uglješa

pre 10 meseci

Borovićeve izjave su uvredljive za sve poljoprivrednike i ljude koji žive na selu. Umesto da ih podržava i promoviše njihove interese, on ih vređa i stavlja u loš položaj.

Janko

pre 10 meseci

Srbija zaslužuje političare koji će se baviti ozbiljnim pitanjima i donositi konstruktivne odluke, a ne političare poput Borovića koji se služe jeftinim izjavama kako bi sebe stavili u centar pažnje.

Hana

pre 10 meseci

Opozicija zna samo da napada Vučića i da preti kao i da izaziva nemire i nasilje po ulicama.

Zaza

pre 10 meseci

Sami sebe sve vise pokopavaju i ukopavaju. Ljudi koji ne znaju sta ce sa sobom opozicijo priberi se

Milica

pre 10 meseci

Više se ulaže sada u poljoprivredu nego prethodnih godina. Kolike su subvencije trenutno, je samo jedan od primera. Sela su oživela, više ljudi sada idu na selo i beže iz grada. Vremenom ce biti još bolje.

Milenko

pre 10 meseci

Borović priželjkuje streljanje Vučića. Ovo je strašno i jezivo. Ne mogu da ga pobede na izborima pa ovako da ga skinu sa vlasti.

Igor

pre 10 meseci

Samo ti nemoj da pričaš ko voli državu a ko ne!Strani plaćeniče!

Ceca

pre 10 meseci

Navikli smo mi vec na to da ovi Jeremicevci svaki put pokusavaju da napadaju Vucica a da na kraju sami sebi skoce u stimak

Maja

pre 10 meseci

Šta reći za propale žute političare koji dok su bili na vlasti gledali samo sebe i svoj interes, nije ih zanimao narod. Ništa dobro nisu uradili za Srbiju i svoj narod, sve su uništili...

Nikola

pre 10 meseci

Ni jedna zemlja u regionu ne daje novca za poljoprivredu kao Srbija to je cinjenica.

Sanja

pre 10 meseci

Nek samo Borivoje gleda svoja posla i nek slusa svog Jeremića.

Nikola

pre 10 meseci

Vučić dobro zna koji potencijal ima Srbija u poljoprivredi, zbog toga ove priče padaju u vodu.

Sanja

pre 10 meseci

Borivoje, pre nego što si počeo da lažeš trebao si da se informiše. Subvencije su danas u odnosu na prethodnu vlast uvećane za pet puta.

Ivana

pre 10 meseci

Bedne lazi opozicije, nigde ne prolaze! Srbija dobro zna i prepoznaje, ko ne brine gradjanima, a ko brine! Jedino se Vucic bori za svoj narod, za svoju drzavu, za bolju buducnost!

Ceca

pre 10 meseci

Borivoje Borović-Jeremićevac sam sebe pokopao izjavom. Veliku grešku je napravio kada je izjavio da Vučić mrzi selo. Nikada se više nego sada, za vreme Vučića nije se ulagalo u selo i poljoprivredu.

Maja

pre 10 meseci

Sadasnja vlast je uspela kolko tolko da sanira lose stvari koje je prosla vlast uradila za poljoprivredu i danas cini sve da se poljoprivreda razvija svakim danom sve vise i vise.

Jelena

pre 10 meseci

Najpametniji je kad čuti nego da se ovako ukopava.

Jelena

pre 10 meseci

Kako to da se desi ovakvom "intelektualcu" da se ukopa.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija