• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2023

23:58

EКSКLUZIVNO OTКRIVAMO! Кreće najcrnje nasilje, cilj je linčovati novinare Pinka ili RTS!

Tanjug/AP

Politika

EКSКLUZIVNO OTКRIVAMO! Кreće najcrnje nasilje, cilj je linčovati novinare Pinka ili RTS!

Podeli vest

Na sastanku stranaka bivšeg režima večeras je doneta ključna odluka - sutra se kreće sa nasiljem!

Jedino na šta još računaju su huliganski napadi, a dve potencijalne mete su - RTS i TV Pink!

Većina je za napad na Pink, samo im nije jasno kako da objasne napade na privatnu imovinu.

Iza cele organizacije stoji jedna strana ambasada i Dušan Petrović zvani Dupe, bivši potpredsednik DS.

Pratite Informer, prvi objavljivljujemo sva najnovija saznanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 11 meseci

Ali tu je Miša Vacić da im pomrsi račune...je li tako majmuni. Ja sam čuo da nešto spremaju Vučićeviću...ali ne sutra!

Normalac

pre 11 meseci

Bravo mozgovi udbaški Samo zasto niste naveli deformer, kad ste tako pametni? On je za zagrevanje.

Normalac

pre 11 meseci

Hej, ali niste ono deformersko, vaše: Počelo je! Hulje udbaške, gorećete u paklu.

svemu dođe kraj pa i Vučićevom

pre 11 meseci

Hoće li Rošavi glavoseča i Danilovi drugari sutra da napadaju porodice sa decom koje su došle da se bune protiv nasilja?

Samosvesna građanka

pre 11 meseci

Pa to je već viđeno i u svetu a i u Srbiji: najjača stranka na vlasti isplanira napad i među članovima nađe one koji će napad izvesti ili angažuje huligane i kriminalce, onda u svojim medijima za to okrivi neku istinski opozicionu stranku ili više stvarno a ne lažno opozicionih stranaka i prikaže ih u najcrnjem svetlu i najgorim epitetima. Ne tako davno su Slobodan Milošević i Mirjana Marković i njihovi najbliskiji satrapi iz SPS, JUL i tada koalicione Srpske radikalne stranke - tojest: Ivica Dačić, Aleksandar Vulin i tada ministar informisanja (ustvari: ministar obmanjivanja i laganja) Aleksandar Vučić članove i predsednike tim njima opozicionim strankama nazvali ,,snagama haosa i bezumlja''. Pojednostavljeno rečeno: kad vastodržac shvati da sve manje može da laže i da mu se primiče silazak ili strmoglavljivanje s vlasti, on smisli, isplanira i izazove nasilje a u prikrivanju tog svog paklenog nedela mu pomažu stvarni ili nominalni vlasnici i(li) glavni urednici udvoričkih medija (u vreme kad su najvišu vlast u Srbiji činili Sl. Milošević, Mirjana Marković i njima blizak Al. Vučić su to bili: Živorad Minović, Milovan Brkić i Milorad Vučelić) a sada su to - pa poznato je kako se zovu i prezivaju.

GrobarKosmet

pre 11 meseci

Pusite kurac govna izdajnicka, jebo vas pickoustasti… mrs

nakaze krvavi novac Aleksandra

pre 11 meseci

Jeste li sigurni da će vas Rošavi glavoseča i Danilovi ortaci sa tribina spasiti zatvora? Ako ne budemo šetali sutra, šetaćemo idućeg petka i tako u nedogled. Nama se ne žuri. Vama je frka, a ne nama...

Vla

pre 11 meseci

Narode, idemo na ulice da poteramo bagru, nemaju nista ljudskog sem da biju, Zar Samo oni mogu da biju, hocemo Li sedeti dok nas biju, imamo Li ruke, stapove kao i oni????

Mara

pre 11 meseci

hahahaha, koji ste bre vi novinari kretencine. Ma bre, lincujete vi nas obicne gradjane sa vasim netacnim vestima i izmanipularim informacijama. Lincuju mas Mitrovic, Vucicevic i smradovi kao sto su oni zarad uvlacenju sefu Vucku dupe. Majku vam jebem, sotone.

Yoran

pre 11 meseci

E Vuićeviću, ti predstavljaš skup najgorih karakternih osobina koje jedan čovek može da ima.

Vejo

pre 11 meseci

Dezinformer,smećari lažljivi.Zato vas narod u ne volu.LAŽETE!!

Žeki

pre 11 meseci

Mislim da im se dosta toga toleriše. Za nasilje treba uhapsiti sve do jednog. Poslanicima koji podržavaju nasilje i učestvuju u nasilju treba ukinuti imunitet u skupštini i najstrožije kazniti.

nenad

pre 11 meseci

Drzava mora postupiti kako bi postupile i sve ostale, najostrije prema huliganima i drogirasima.

kentaur

pre 11 meseci

Da, i ja sam cuo. Drzace nozeve u zubima i trljace oci sve vreme da bi im bile krvave. To ostavlja utisak. I da, režaće sve vreme

ja

pre 11 meseci

Casti nemate i necete se smiriti dok sprska krv ne lije po ulicama, govna prodana, izdajnici, narod ce upamtiti, i dzaba ce vam biti sve prevare kad padnete sa vlasti, narod ce da pamti svakog od vas govnara iz informera i sve ostale izdanike! znacemo da vas nagradimo za sav vas trud

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija