• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2023

11:07

ČETVRTI DAN ZASEDANJA: Poslanici Skupštine Srbije i danas će raspravljati o bezbednosnoj situaciji u zemlji

Tanjug

Politika

ČETVRTI DAN ZASEDANJA: Poslanici Skupštine Srbije i danas će raspravljati o bezbednosnoj situaciji u zemlji

Podeli vest

Poslanici Skupštine Srbije danas će nastaviti sednicu, na kojoj će biti razmatran izveštaj Vlade Srbije o bezbednosnoj situaciji u zemlji posle masovnih ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca, u Malom Orašju i Duboni..

Na dnevnom redu je i predlog za formiranje Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do tragedija, koji je podneo poslanik Radomir Lazović, kao i Predlog za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću, koji je podneo 61 narodni poslanik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 10 meseci

Za Skupstinskom govornicom se smenjuju poslanici, ministar Gasic i premijerka Brnabic.

Rade

pre 10 meseci

Donete su mere koje ce sigurno spreciti da se nesto slično dogodi.

Silvija

pre 10 meseci

Ova vlada se iskreno trudi da uradi sve da gradjani budu bezbedni

Mackica

pre 10 meseci

61 od 250 poslanika potpisalo nepoverenje Gasicu, znaci nisu ni svi iz opozicije potpisali, a ocekuju smenu. Opet ispadaju smesni.

Slavka

pre 10 meseci

Zašto se dozvoljava opozicionim poslanicima da se ovoliko"razvlače" na sednici i iznose takve nebuloze da je ljude sramota da ih slušaju.

Goran

pre 10 meseci

Mislim da ce zasedanje trajati dok se ne obezbede sve mere bezbednosti.

Boki

pre 10 meseci

Opozicija od skupstine pravi cirkus, vise su puta to pokazali! Smucili su se ovom narodu, sramota je sto uopste pojedinci poput Ćute, Milivojevica, Lazovica i sede u tim klupama!

Bora

pre 10 meseci

Da se više nikad ne ponove tragedije koje su zadesile Srbiju.

Nataša

pre 10 meseci

Vlada je preuzela sve potrebne mere da se bezbednost podigne na što veći nivo!

Nataša

pre 10 meseci

Vlada će uvesti najveće moguće kazne za ubice!

Jovan

pre 10 meseci

Mislim da je jasno, preduzeli smo sve potrebne mere a u narednom periodu ce se videti boljitak

Vera

pre 10 meseci

Važno je da se poslanici Skupštine Srbije posvećuju bezbednosnoj situaciji u zemlji. Rasprava o ovom pitanju pokazuje njihovu ozbiljnost i brigu za dobrobit građana.

Sara

pre 10 meseci

Izveštaj Vlade Srbije o bezbednosnoj situaciji pruža mogućnost da se analiziraju nedavni događaji i preduzmu adekvatne mere kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

Mirko

pre 10 meseci

Formiranje Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do tragedija je korak ka pronalaženju odgovornosti i sprečavanju njihovog ponavljanja. Transparentna istraga je važna za građane i izgradnju poverenja u institucije.

Bilja

pre 10 meseci

Ova rasprava i inicijative pokazuju da se državni organi aktivno angažuju u rešavanju bezbednosnih izazova.

Zdravko

pre 10 meseci

Građani Srbije mogu biti uvereni da se vlada brine o njihovoj sigurnosti i radi na poboljšanju bezbednosne situacije u zemlji.

Maja

pre 10 meseci

Ova sednica Skupštine Srbije pokazuje da se politički lideri posvećuju rešavanju ozbiljnih pitanja bezbednosti i da rade zajedno kako bi se osigurala sigurnost građana.

Ljuba

pre 10 meseci

Bezbednost dece u školama je važna tema koju ova sednica obrađuje. Pokazuje se da se preduzimaju koraci kako bi se osiguralo da mlađe generacije budu zaštićene i da se preduzmu mere za sprečavanje sličnih incidenata.

Sanja

pre 10 meseci

Ova rasprava o bezbednosnoj situaciji u zemlji ukazuje na otvorenost i transparentnost vladinih institucija.

Goga

pre 10 meseci

Ovako građani imaju priliku da budu informisani o merama koje se preduzimaju kako bi se očuvala stabilnost i bezbednost zemlje.

Miljana

pre 10 meseci

Ova sednica Skupštine Srbije pruža priliku za javnu debatu o pitanjima bezbednosti i podstiče aktivno učešće građana u političkom procesu. To je važan korak u izgradnji demokratske kulture i participativnog društva.

Una

pre 10 meseci

Vlada ce sve uraditi da stepen bezbednosti bude na najvisem nivou.

Jana

pre 10 meseci

Nadam se da ce sednica proteci a demokratskoj atmosferi.

nikolaspasojevic

pre 10 meseci

Uvesti dozivotne robije a ne smrtne kazne,smrt je blaga za ovakve psihopate!

Vlajko

pre 10 meseci

Nadam se da ce se opozicija dozvati pameti i poceti da radi nesto sem vredjanja i omalovazavanja svih nas.

Milan

pre 10 meseci

Posle tragedije koja je potresla ceo region, drzava je veoma brzo intervenisala i donela mere koje su se pokazale efikasnim. Zahvaljujuci merama drzave, gradjani se ponovo osecaju bezbedno.

Mira

pre 10 meseci

Ova sednica Skupštine je primer demokratskog i odgovornog pristupa rešavanju ozbiljnih pitanja koja se tiču bezbednosti građana.

Jelena

pre 10 meseci

Pohvaljujemo napore poslanika da se bave ovim važnim pitanjima i raduju se rezultatima koji će dovesti do veće sigurnosti i zaštite građana.

Mira

pre 10 meseci

Očekujemo da će sednica Skupštine obezbediti otvoren i konstruktivan dijalog, kao i donošenje odluka koje će doprineti unapređenju bezbednosti i sprečavanju sličnih tragedija.

Mira

pre 10 meseci

Očekujemo da će ova sednica Skupštine omogućiti temeljitu analizu događaja i donošenje odgovarajućih mera koje će doprineti jačanju bezbednosti i sprečavanju sličnih tragedija.

Mira

pre 10 meseci

Razmatranje ovih predloga na sednici Skupštine je važan korak ka transparentnosti i demokratskom procesu, gde će se glas naroda čuti i uzeti u obzir.

Mira

pre 10 meseci

Ova inicijativa pokazuje da poslanici Skupštine Srbije prepoznaju značaj pravne i političke odgovornosti u cilju zaštite bezbednosti građana.

Branko

pre 10 meseci

Nastavak sednice Skupštine Srbije i razmatranje izveštaja Vlade o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i na području Smedereva, Mladenovca, Malog Orašja i Dubone je korak ka traženju odgovornosti i rešavanju ovih tragičnih događaja.

mila

pre 10 meseci

U trenucima kad je nasu drzavu zadesila tragedija poput ove veoma je vazno na ovakvim sednicama zajedno i slozno razmotriti sve sto ce doprineti ppovecanju bezbednosti svih nas!

Pavle

pre 10 meseci

Bezbednosna situacija je veoma vazna, verujemo da ce poslanici uzvojiti vazne zakljucke i odluke.

Jana

pre 10 meseci

Neophodno je doći do rešenja za bezbednost u državi.

Andrijana

pre 10 meseci

Bezbednost nase dece i nasih gradjana je na prvom mestu.

Ksenija

pre 10 meseci

Vlada Srbije je posvetila četiri dana kako bi raspravljala o bezbednosti Srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija