• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2023

09:39

NIŠTA OVDE NIJE SLUČAJNO, TREBA BITI GLUP PA NE VIDETI TO! Vučićević na Hepiju: Neki sa zapada su naredili specijalni hibridni rat protiv Srbije

printskrin/tv hepi

Politika

NIŠTA OVDE NIJE SLUČAJNO, TREBA BITI GLUP PA NE VIDETI TO! Vučićević na Hepiju: Neki sa zapada su naredili specijalni hibridni rat protiv Srbije

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, tokom gostovanja u jutarnjem programu na Hepi televiziji kod Milomira Marića, komentarisao je prozapadne proteste koje organizuje opozicija sa ciljem da nasilno preotmu vlast prednsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Da se hrvatska država pita i hrvatska tajna služba, oni bi izabrali Radomira Lazovića, ali se oni ne pitaju, pitaju se građani Srbije - kaže Vučićević i dodaje:

- Pogledajte taj naslov: "Srbija je spremna da se oslobodi Vučića i Rusije", kakva je to poruka poslata zapadnim ambasadama? Ovaj mučenik, ova bradata osoba, znate imate, i ja nosim bradu, ali davno mi je moj kum rekao, postoje tri vrste brada, brada znanja, brada zvanja i brada... čini mi se da gospodin nosi onu treću.

Vučićević naglašava da se on preporučuje na takav način.

Foto: printskrin/tv hepi

 

- Dakle, kako se on preporučuje nekim zapadnim centrima moću i poručuje mi smo ti kojima vi treba da pomognete da mi ovde srušimo Vučića, a onda ćemo mi da okrenemo Srbiju protiv Rusije, uvešćemo sankcije Rusiji, učinićemo sve kako naređujete vi, naši gospodari sa Zapada.

Jako je važno, kako kaže glavni urednik Informera, da su priznali da su protesti prozapadni.

- Ako vi tvrdite da ste prozapadni, onda ti protesti nemaju nikakve veze sa nasiljem, sa zločinom koji se dogodio u školi Ribnikar, sa zločinom u Mladenovcu - rekao je Vučićević i dodao da se prozapadni protesti organizuju, zapravo, kako bi se nasilno preotela vlast.

Kako su mediji već pisali, ruski obaveštajci tvrde da Amerikanci i NATO, zajedno sa šiptarima, spremaju vojnu revoluciju u Srbiji i da je Kurti glavni izvršilac.

- Ništa ovde nije slučajno. Baš u onom trenutku kada neki prave prozapadne proteste u Beogradu, baš u tom trenutku na Kosovu Kurti napada. Treba biti glup pa ne videti to, treba imati finansijki interes pa tvrditi suprotno, ovo je očigledna istina. Neki sa zapada su naredili specijalni hibridni rat protiv Srbije - zaključio je Vučićević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jeca

pre 10 meseci

Evidentno je da hoce da nas zgaze ali ne mogu oni to pokušavati koliko mi mozemo biti jači od plaćenika.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija