• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2023

14:07

TREBA ŠEFIĆ DA ZASLUŽI NOVU NASLOVNU STRANU U ALBANSKIM MEDIJIMA! Nevena Đurić: Siniša Kovačević više od umetnosti voli novac!

printscreen

Politika

TREBA ŠEFIĆ DA ZASLUŽI NOVU NASLOVNU STRANU U ALBANSKIM MEDIJIMA! Nevena Đurić: Siniša Kovačević više od umetnosti voli novac!

Podeli vest

Siniša Кovačević, jedna od udarnih pesnica propalog diletanta i ljubimca prištinskih separatista Vuka Jeremića na tajkunskim medijima za "nasilje na Кosovu i Metohiji, ali i ovde" optužio je, naravno, predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovo je u svom saopštenju istakla Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS.

''Od ovoga - licemernije ne može!

Pojava koja toliko prezire Svetog Savu da ga u svojim delima predstavlja kao manijaka, rugajući se najstrašnije Srbima, našem identitetu i blateći našu crkvu - ne bira sredstva u svom pohodu na vlast!

Ovaj vajni dramaturg više od svake umetnosti voli novac, a o tome koliko mu je istinski stalo do naše južne srpske pokrajine dokazao je tokom posebne sednice u Narodnoj skupštini kada je ponovio isti govor, od reči do reči, kao onaj iz 2013. godine! 

Od Jeremićevih muljatora - sve same reciklaže!

Prosto bi bilo novo svetsko čudo da je uputio neku reč istine o činjenju i nečinjenju Aljbina Кurtija!

Treba od šefića, kog je uzgred, u fazi kada je preletao iz jedne partije u drugu nazivao najpogrdnijim imenima, da zasluži pohvalu!

Treba šefić da zasluži novu naslovnu stranu u albanskim medijima!

Baš je njegov šefić najsramnije trgovao našom zemljom i jedan je od najzaslužnijih za situaciju u kojoj se Srbija danas nalazi: od postavljanja sramnog pitanja pred Međunarodnim sudom pravde, prebacivanja pregovora iz UN na prostor EU, pa sve do samoproglašenja tzv. Nezavisnosti Кosova.

Šta reći za pojavu za koju se ne zna da li više laže ili bazdi, ne zna se da li postoji iko ko više zagađuje našu umetnost, nad čijim se rečima i delima zgražavaju svi, kome je fetiš objavljivanje nagih ženskih fotografija, a koji je generator nasilja i uradio je, zajedno sa svojom lopovskom bulumentom, ono što niko do sada nije - zloupotrebio iskrenu emociju naroda zarad lične promocije!

Svako o sebi sve najbolje kaže! Svojim rečima, i delima! A narod donosi odluku!

Zato Aleksandar Vučić ima plebiscitarnu podršku građana Srbije, a Siniša i njegov šefić bi da pod tepih gurnu i svoje reči i svoja dela! Ali, narod pamti, ne dozvoljava i nikada neće dozvoliti ovakvim štetočinama da nam Srbiju ponovo unize i unište!'', piše u saopštenju Đurićeve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 10 meseci

Predstavnici opozicije bi rado prodali sve što mogu da bi se dokopali novca i vlasti

Milenko

pre 10 meseci

Opozicionari su poznati po tome da su alavi na pare i da zarad malo ćara će izdati Srbiju.

Maja

pre 10 meseci

Opozicija iz dana u dan sve vise pokazuje koliko ceni i postuje svoj narod, svoju istoriju i korene. Vredjajuci sve sto je sveto za nas narod, to je njihova politika mrznja, nasilje!

Cica

pre 10 meseci

Pa nama ne trebaju neprijatelji, mi vec imamo kukulj među svojim narodom.....ljudi sada je vreme da se ujedinimo, a ne da se raspravljamo

Lav

pre 10 meseci

Nevena Đurić uvek postavi odrone tamo gde im je i mesto.

David

pre 10 meseci

Kovacevic je tezak olos a pre svega lopovicna najveca

Boban

pre 10 meseci

Kovacevic je tezak olos i to se zna em je jos uz to i lopovicna

Sasa

pre 10 meseci

Kovacevic je pre sevga lopovicna koji zeli samo da dodje na vlast kako bi ponovo krenuo da krade

Goran

pre 10 meseci

Kovacevic je covek koji nema ni trunke morala u sebi

Cole

pre 10 meseci

Kovacevc je poznat po tome sto je najveci lopov

Radenko

pre 10 meseci

Kovacevic nema nista dobro u sebi i to se zna

Joca

pre 10 meseci

Siniša Kovačević nastavlja da svojim licemerjem i napadima na Vučića.

Ljilja

pre 10 meseci

Kovačević je jedna bezlična osoba kojia nema svoj identitet!!! Kao i svi drugi iz opozicije,nema kvalitet sa kojim bi mogao da se pohvali i da na taj način dođe do naroda! nego ,svi oni korite laži i neke bljuvotine protiv predsednika kako bi dospeli u javnost i da se negde čuju!!! No,takav put ih samo vraća u pakao!

Nana

pre 10 meseci

Opozicijonari bi rado prodali sve sto mogu da bi se dokopali novca i vlasti

Milovan

pre 10 meseci

Tako je,Nevena! Sve su to otpadnici najgore vrste!

Tanja

pre 10 meseci

Užas dokle ide opozicija i Siniša Kovačević. Za opozicija je za sve kriv Predsedniku Vučiću. Dno dna.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija