• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovoonline

02.06.2023

17:54

Filipović Kurtiju: Ne treba mi veće priznanje od klevete onog koji mrzi Srbe

Kosovoonline

Politika

Filipović Kurtiju: Ne treba mi veće priznanje od klevete onog koji mrzi Srbe

Podeli vest

Tzv. Kosovski premijer Aljbin Kurti danas je, povodom višednevnih protesta Srba na severu Kosova zbog nasilnog okupiranja njihovih opština od strane specijalaca iz Prištine i nelegitimnih gradonačelnika, sa skupštinske govornice prozvao i označio veći broj Srba kao „teroriste“ i „kriminalce“.

Među njima i Aleksandra Filipovića, nekadašnjeg šefa operative tzv. Kosovske policije za region sever koji je zajedno sa svojim kolegama 5. novembra skinuo uniformu, a koji se od tada više puta našao na meti medija i političara iz Prištine.

Tim povodom, Filipović je dostavio reagovanje redakciji Kosovo onlajna, koje prenosimo u celosti. 

„Hvala nacističkom sledbeniku i vođi nacističke grupe policajaca koji me lično ili preko svojih slepih sledbenika javno optužuju zato što mirno, dostojanstveno i ponosno stojim uz svoj srpski narod i sa gađenjem posmatram nasilje koje sprovodite nad narodom koji ne prihvata ropstvo i tiraniju. Zahvalan zato što mi ne treba veće priznanje nego kleveta onog koji pored neskrivene mržnje prema Srbima mrzi i svoje i sebe. Možda je razlog taj što se još uvek nije identifikovao kao pripadnik jedne nacije, a možda mu ta spoznaja konačno pomogne da pronađe sebe i prestane da pali plamen sukoba, nasilja i mržnje na ovim prostorima". Optužbe koje iznose zasnovane isključivo na umetničkoj slobodi Kurtijevih naci-sledbenika koje se ogledaju u pisanju filmskih scenarijagde, očigledno, preko mog lika svi Srbi treba da budu predstavljeni kao najgori kriminalci i time svako nasilje prema Srbima predstavi kao opravdano. Odavno smo vas prozreli! Znamo kako optužujete, sudite i presuđujete. Uglavnom na osnovu “rekla-kazala” kupljenih, psihički nestabilnih svedoka, narko-zavisnika, nekih albanskih nazovi-novinara u ulozi tužioca ili pripadnika tajnih službi čiji je jedini zadatak da identifikuju nepokorne Srbe kako bi se na njihovom primeru slomili ostali. Kompletan srpski narod nazivate “besnom ruljom”, “fašistima” itd. Govorom mržnje “Da se vratimo u Srbiju “ ili da nas, kako kažete, “Smestite u zatvor” raspirujete međuetničku mržnju i dajete nalog da se puca u srpsku decu i svakog Srbina, kao što su vaši specijalci to više puta činili pucajući u Stefana, Miloša, Miljana, Milana, Dragišu. Nažalost, jedini koji može negde da se vrati jesi upravo ti, jer smo mi na tvoju veliku žalost svoji na svome. MI SMO BILI, JESMO I BIĆEMO U SVOJOJ SRBIJI !!! Jadna je budućnost i Albancima i Srbima sa ovakvim nasilnikom! Jadna je ta demokratija kad je samo Vjosa i ti vidite na Kosovu i Metohiji! Naneli ste nepopravljivu štetu! Sa žaljenjem, Aleksandar Filipović".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 10 meseci

Kurti je sam sebe odao,priznao je koliki je mrzitelj Srba i oklevetao sve oko sebe za ono sto je sam uradio! I to je najveci dokaz koji smo mogli da imamo!

Olja

pre 10 meseci

U pravu je Filipović jer se ovaj put Kurti dokazao kao veliki mrzitelj Srba i svi su to videli.

Vica

pre 10 meseci

Kurti je milion puta pokazao i dokazao da mrzi srbe.

Miloš

pre 10 meseci

Kurti mrzi Srbe i sve što je srpsko. Otima nasilno teritoriju,pravi lažnu državu koja nikada neće biti priznata.

Dusica

pre 10 meseci

Kurtiju smeta uspeh Srbije pa bi da joj otme KiM i protera srbe.

Ana

pre 10 meseci

Srpski narod na KiM je dostojanstven i ponosan, jer je Kosmet uvek bio i uvek će biti sastavni deo Srbije!

Sava

pre 10 meseci

Kurti moze da mrzi srbe ali nikada ne moze da ih protera iz svojih domova.

Marija

pre 10 meseci

Srbi sa KiM će mirnim putem i dostojanstveno izvojevati pobedu. Kurtijeve laži su svi prozreli.

Sara

pre 10 meseci

Kurti mrzi Srbe, jasno je svima. Ogromna mržnja koja svakim danom sve više raste.

Maja

pre 10 meseci

Srbija je uz Srbe sa KiM ! Vučić ne da na naš narod.

Mimaa

pre 10 meseci

Srbi su za Srbe, nećemo dozvoliti razjedinjene našeg naroda, čuvaćemo i borićemo se za svaki kamen naše države

Mia

pre 10 meseci

Kurti je puno zla naneo nasem narodu na KiM i njegov teror i dalje ne prestaje!

Mia

pre 10 meseci

Nećemo dozvoliti Kurtiju da svojim taktikama i manipulacijama prisvoji Kosmet!

Ivana

pre 10 meseci

Kurti je izopačeni pajac koji sprovodi nasilje i propagira mržnju prema srpskom narodu. Njegove besramne optužbe protiv Aleksandra Filipovića, koji se hrabro suprotstavio njegovom režimu, jasno pokazuju njegovu zlonamernost i nedostatak moralnih vrednosti. Kurti ne samo da ignoriše osnovna ljudska prava i slobode, već i podstiče nasilje i neprijateljstvo među zajednicama na KiM.

Zoran

pre 10 meseci

Aljbin Kurti je diktator koji koristi svoju poziciju da progoni Srbe i širi strah među njima. Njegove optužbe o "najgorim kriminalcima" među Srbima su ništa više nego besramni pokušaj da diskredituje celu srpsku zajednicu. Kurti očigledno ne poštuje vladavinu prava i pravednost, već radi sve što je u njegovoj moći da slomi Srbe i sprovede svoju tiraniju na Kosmetu.

Luka

pre 10 meseci

Kurti je kukavica koji se krije iza svoje retorike mržnje i optužbi. Umesto da se suoči sa stvarnim problemima i izazovima s kojima se lažna država Kosovo suočava, on se bavi demonizacijom Srba i širenjem netrpeljivosti. Kurti je jadan ,,lider" koji nema sposobnost da pomiri različite zajednice i radi na izgradnji mira i stabilnosti. Njegove izjave samo pokazuju njegovu nesposobnost i duboko ukorenjenu mržnju prema Srbima.

Ana

pre 10 meseci

Kurti je licemerni zapadni lutak koji koristi govor mržnje i klevete kako bi potpirio sukobe i narušio stabilnost na KiM. Njegove uvredljive izjave i optužbe protiv srpskog naroda su nedopustive i pokazuju njegovu netoleranciju i nedostatak političke zrelosti. Umesto da se fokusira na dijalog i izgradnju mirnog suživota sa Srbima, Kurti se opredeljuje za podelu i stvaranje neprijateljstva i nasilja.

Filip

pre 10 meseci

Kurti je ekstremista koji ne pokazuje nikakav interes za pravdu, jednakost i poštovanje ljudskih prava. Njegove optužbe da su Srbi na Kosovu teroristi i kriminalci su apsurdne i neosnovane. Njegova politika podstiče napetost i nasilje, što samo dodatno komplikuje već kompleksnu situaciju na KiM.

Ivona

pre 10 meseci

Kurti je diktator koji zloupotrebljava svoju vlast kako bi marginalizovao i progonio srpsku zajednicu na Kosovu. Njegova etiketiranja srpskih građana kao nacističkih sledbenika i kriminalaca su izmišljotine bez ikakvog osnova. Kurti pokušava da sakrije sopstvene neuspehe i korupciju krivicom Srba, stvarajući tako atmosferu straha i nepoverenja.

Ana

pre 10 meseci

Kurti bi zeleo da se Srbi sa KiM vrate u Srbiju, ali taj film nece gledati.

Tina

pre 10 meseci

Bravo, Filipovicu. Sve lepo receno. Pametnom dosta.

Filip

pre 10 meseci

Kurti prezire Srbe i zeli da ih protera sa KiM.

Marija

pre 10 meseci

Kurti ne prestaje sa provokacijama Srba na KIM. Nastavlja sa uvredama i kršenjem osnovnih ljudskih prava.

Sd

pre 10 meseci

Kurtiju hitno mora da se stane na put. To je čovek koji ne preza ni od čega i koji ne zna šta podrazumeva dijalog, mir i stabilnost.

Ljilja

pre 10 meseci

Jedan Kurti naziva Srbe teroristima!!!! On koji naš narod teroriše svaki dan iz minute u minut!!!! On koji nam puca na decu kad je najsvetiji dan za Srbe i niko mu ništa ne može!!!!On je monstrum!

Djole

pre 10 meseci

Nedopustivo je i za svaku osudu srpski narod nazivati teroristima.

Milenko

pre 10 meseci

Kada vas terorista Kurti napada, znajte da radite pravu stvar.

milos

pre 10 meseci

Srbi su u tepkoj poziciji jer su Kurtijevi ljudi bolesnici koji gledaju samo kako će napraviti haos, ali dokle god je Vučić na vlasti, država će stati uz svoj narod i naći će načina da pomogne.

Maja

pre 10 meseci

Kurti toliko mrzi Srbe da je time sve oko sebe oklevetao.

Nesa

pre 10 meseci

Trebaju dokazi za bilo kakvo osudjivanje, najlakse je lagati narod zarad neki licnih interesa.

Tanja

pre 10 meseci

Nikakva izjava mrzitelja srpskog narodq i drzave ne moze biti legitimna za bilo koga od nas.

Jelenko

pre 10 meseci

Optužbe koje iznose zasnovane isključivo na umetničkoj slobodi Kurtijevih naci-sledbenika koje se ogledaju u pisanju filmskih scenarijagde, očigledno, preko likaFilipovicevih, svi Srbi treba da budu predstavljeni kao najgori kriminalci i time svako nasilje prema Srbima predstavi kao opravdano. Kakve lazi.

Gile

pre 10 meseci

Velika je nepravda ucinjena od strane Kurtija prema Srpskom narodu.

Paki

pre 10 meseci

Kurti je nepraveden prema svima. Zao covek na dobroj poziciji.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija