• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

17:47

TO STVARA BOLJU ZEMLJU, TO JE ONO ZA ŠTA SE BORI VUČIĆ! Mali poručio opoziciji: Za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, a ne licemernim ponašanjem!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

TO STVARA BOLJU ZEMLJU, TO JE ONO ZA ŠTA SE BORI VUČIĆ! Mali poručio opoziciji: Za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, a ne licemernim ponašanjem!

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom instagram profilu i pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, poručujući opoziciji da se za bolju Srbiju bori radom i rezultatima, a ne licemernim ponašanjem.

"Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno", napisao je Mali i dodao:

"Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im - za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku!", piše Mali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 10 meseci

Za bolju Srbiju za podršku gradjana i bolje sutra se borimo radom i rezultatima a ne pretnjama,uvredama i nasiljem!

Marko

pre 10 meseci

Rezultati rada Vucica su od Srbije napravili uspesnu drzavu

Petar

pre 10 meseci

Vucic delima pokazuje kako se bori za Sebiju, a sta opozicija radi, koristi tragediju zarad svoje promocije

dja

pre 10 meseci

Ministar Siniša Mali je potpuno upravu, na protestima se od samog pocetka upucuju jezive poruke.

Tako je

pre 10 meseci

Dobro, i Mali se usr'o zato sto pada rejting...

Mile

pre 10 meseci

Na zalost reci g. Sinise Malog koliko god istinite, nemaju nikakvu tezinu (stanovi u Bugarskoj, umetnicka dela, falsifikovan doktorat....) , niko mu vise ne veruje, kao sta rekoh, na zalost....

Sanja

pre 10 meseci

Vučić se za Srbiju bori neumorno a opozicija samo licemerno kleveće i tobož se bori protiv nasilja.

Saruman

pre 10 meseci

Ološima iz opozicije ništa ne dopustiti bez izbora.Izvolite gospodo na izbore ,pa da se prebrojimo.

marko

pre 10 meseci

Za bolju Srbiju za podršku gradjana i bolje sutra se borimo radom i rezultatima a ne pretnjama,

Maja

pre 10 meseci

Rezultati govore sve. Srbija je krenula pravim putem. Opozicija treba da se stidi

Zex

pre 10 meseci

Nesposobna i licemerna opozicija zna da nema nikakve šanse na izborima pa zato i pokušavaju na silu da dođu na vlast .Ali mogu o tome samo da maštaju .

Mara

pre 10 meseci

Bezbroj puta Vučić je pokazao koliko se bori za svoje građane i svoju zemlju Srbiju.

Nana

pre 10 meseci

Vučić čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja

Ja

pre 10 meseci

Misliš Siniša da se vodja bori za još bolju Koloniju koju je već rasprodao stranim investitorima a zaposleni narod radi za 400 evra umesto za 2400,jel to vaše Zlatno doba,sram te bilo,koliko si se obogatio kao takav demagog i sarlatan sa prepisanim Doktoratom, ti ustvari ubedjujes sebe u izopacenu vodjinu logiku a ne nas,naša logika nije izopacena i mi ne zamenjujemo teze na naj agresivniji nacin.

I, šta kažete, Vučićev provokator?! “Nosač” lutke obešenog predsednika ne skida se sa Šolakovih medija!
Politika

I, šta kažete, Vučićev provokator?! “Nosač” lutke obešenog predsednika ne skida se sa Šolakovih medija!

Osnivač agencije za proizvodnju kinematografskih dela „Alternativa“ Boško Savković uhapšen je danas jer je juče na protestu opozicije nosio obešenu lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Naravno, odmah su opozicija, njihovi botovi na društvenim mrežama i tajkunski mediji optužili Vučića da je „podmetnuo“ provokatora sa obešenom lutkom, a istina je daleko od toga.

04.06.2023

17:41

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija