• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

19:58

KAKAV GAZDA, TAKAV SLUGA! Karićev vozač "branio Kosovo" nasiljem na Autokomandi!

Politika

KAKAV GAZDA, TAKAV SLUGA! Karićev vozač "branio Kosovo" nasiljem na Autokomandi!

Podeli vest

Vozač Dragomira Karića, brata Bogoljuba Karića bio je jedan od nasilnijih učesnika prošlonedeljnog ‘protesta protiv nasilja’ kada su huligani blokirali auto-put na Autokomandi, a sve navodno u znak protesta zbog nasilja nad Srbima na KiM.

Karićev vozač bio je agresivan prema policiji i upućivao je najstrašnije uvrede i pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i državnom vrhu.

Dotični vozač (puno ime poznato redakciji) u prethodnim godinama uzeo je od lažne države Kosovo sva dokumenta kako bi mogao nesmetano da putuje po Kurtijevoj ‘republjici’, a onda je velika ‘junačina’ došao da brani srpsko Kosovo blokirajući Autokomandu i nasrćući na srpske policajce!?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ratko

pre 1 godinu

ZASTO NIJE UHAPSENNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igor

pre 1 godinu

Eno Grčić sinoć lupo šamare ljudima pijan. Koji ste vi šljam. Alkosi i rijaliti. Izdajnico srpskoga roda i Kosova.

volonter

pre 1 godinu

PA MI IZ KOSOVO "REPUBLJIK"ZNAMO BAREM VAMA DA ODGOVORIMO NA VASEM MATERNJEM JEZIKU,KOJI DO DUSE I NE VLADATE BOG ZNA KAKO.ALI,UREDNICE OVE POSRANE STAMPE STO VI NAZIVATE INFORMER,TOLIKO SI PRIMITIVAN I GLUP DA SE JOS NISI NAUCIO DA JE U REDU KRITIKOVATI NEKOGA,ALI DA SE TAKO PRIMITIVNO IZRAZAVAS NA STETU DRUGIH,TO JE VEC PRIMITIVIZAM.MOZDA TI TAJ POJAM I NIJE POZNAT,JER TI DOLAZIS IZ JEDNE "DEMOKRATSKE"ZEMLJE GDE NE SMES NI NA PIJACI DA ODES DOK NE PITAS VELIKOG BRATA.DAKLE,UVEK SAM TE SMATRAO ZA IZUZETNO PRIMITIVNOG I GLUPOG "NOVINARA"DA SI BEZ KONKURENCIJE.ALI NECE JOS DUGO POTRAJATI,PA CE I O TEBI PRICATI KAO OLOSU,STO USTVARI I JESI.PRESTANI STOKO CETNICKA DA LAJES O DRUGIMA,NEGO GLEDAJ SEBE.NADAM SE DA NISAM NAPRAVIO NEKU GRAMATICKU GRESKU,DA BI ME POGRESNO RAZUMEO.

penzionerka

pre 1 godinu

Da cujemo sta ima da kaze njegov gazda Karic koji je narodni poslanik i u koaliciji sa aktuelnom vlasti?

znalac

pre 1 godinu

Da li je moguce da se Dragomir Karic kao narodni poslanik, predsednik Kluba prijateljstva sa Belorusijom i njihov pocasni konzul ne oglasava posle ovakvog cina njegovog vozaca?!? Ili je i on njegov istomisljenik?!?Duzan je da narodu dade objasnjenje jer je njegova stranka u koaliciji sa SNS.Cime se njemu drzava Srbija zamerila?!? Ajde Karicu, na tebe je red!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija