• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2023

11:10

OPOZICIJA TRAŽI DA SRBIJA STANE! Milica Nikolić: Danas posebno cvile, jer su čuli koliko je Srbija ekonomski snažna

SNS

Politika

OPOZICIJA TRAŽI DA SRBIJA STANE! Milica Nikolić: Danas posebno cvile, jer su čuli koliko je Srbija ekonomski snažna

Podeli vest

Niko i nikakve “mračnjake” ne mobiliše, ali su zato stranci mobilisali sve lešinare, iz opozicije, u našoj zemlji. Ovo u svom saopštenju ističe Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

''Neki lešinari se hrane gušterima, neki insektima, a ovi najcrnji, poput Zelenovića, tragedijama. Radost koju svaka tragedija izazove u njima, jer je vide kao šansu za politički poen, što je i priznao jedan od njihovih ideologa, toliko je morbidna da se uvek pitamo postoji li dno njihovog dna ili je ono iznova sve dublje.

I u svakoj tragediji, svakom teškom trenutku za Srbiju, oni vide šansu da dodatno zemlju udare, da istaknu jedini zahtev koji njih zanima, a to je dolazak na vlast, bez izbora, odnosno smena Vučića.
Tako i ova šabačka lopovčina zapomaže u nadi da će moći ponovo da pokaže svoje lopovsko umeće i da opljačka i iskida, nekada Šabac, a sada celu Srbiju.

Ova lopina koja u bednoj odbrani svojih stranih gazdi, kaže da mi “bulaznimo”. A samo pre nekoliko dana smo mogli da vidimo kako baraba sprovodeći antisrpsku agendu, napada čak i SPC.
I jedini njihov zahtev, a to je smena Vučića, znači da Srbija stane. To oni traže! Da stane i da mogu komotno da je oglođu!
A o ozbiljnosti i odgovornosti, dovoljno govori to što misli da bi se pitanje КiM rešilo tako što bi Albancima nudio jagode.

Danas posebno cvile, i on, a i svi ostali, zato što su čuli koliko je danas Srbija ekonomski snažna. Zato što ne mogu da podnesu to što će naši penzioneri do kraja godine imati uvećanje penzija oko 16%, naši prosvetni radnici, medicinske sestre i tehničari takođe uvećanje zarada. Cvile zato što će svaka majka za svoje dete do 16. godine, u septembru dobiti po 10.000 dinara. Cvile zato što je ozbiljnim merama, a pre svega predajom oružja, država preduzela sve da se tragedije koje su se desile početkom maja, nikada više ne ponove. Cvile, zato što se u ovoj državi pitaju građani Srbije, a ne Viola ili neki drugi stranci.

A tako snažnom je učinio upravo Aleksandar Vučić i tako snažnu je čuva! Čuva i ne da, da je lopovi poput Zelenovića i ostalih iz bivšeg režima unište, da je glođu i kidaju lešinarski, baš ovako kako lešinare i nad sanducima mrtve dece'', piše u saopštenju NIkolićeve. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubicica

pre 1 godinu

Kako ljudima nije jasno ,da bi ojačala opozicija i njihove pod znacima vodje moraju da se povuku sa političke scene ,a pošto više volju vlast od Srbije to neće nikada učiniti. Svaka rečenica im počinje ili završava sa Vučićević,to je prirodan znak da njih zanima samo vlast ,a ne program koji bi poboljšao standard života...

Jana

pre 1 godinu

Opoziciji nije pravo, jer oni nikada nisu bili ni blizu da ostvaruju ovakve rezultate, a pogotovo u vreme krize i velike inflacije.

Djole

pre 1 godinu

Srbija neće da stane, Srbija napreduje i razvija se, a oni samo mogu da skupljaju jeftine političke poene koji im ništa neće doneti.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija je od sinoc posebno razdrazena, shvativsi koliko Srbija finansijski dobro stoji.

ceca

pre 1 godinu

Danas posebno jadikuju, oni koje mrze Srbiju, zato što su čuli koliko je danas Srbija ekonomski snažna. Ne mogu da podnesu to što će naši penzioneri do kraja godine imati uvećanje penzija, naši prosvetni radnici, medicinske sestre i tehničari takođe uvećanje mesečnih plata.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija je dovoljno ekonomski jaka da može značajno da poboljša standard građana.

Pavle

pre 1 godinu

Opozicija moze da trazi sta hoce, znamo da oni zele ekonomski slabu i urusenu drzavu, ali takvo vreme se nikad vise nece vratiti.

Ljilja

pre 1 godinu

Opozicija ne može više da podnese uspeh Aleksandra Vučića!!!!! Pokušava na sve načine da omalovažavi njegov rad, ali ne ide im!!!! Narod je uz predsednika!!!!

Zoran

pre 1 godinu

Opozicija nema nikakve šanse, džaba sve što rade. Prave rezultate će videti na izborima i kao i obično biće teško i cenzus da prodju.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija ne moze da prihvati uspehe Srbije i ekonomsku jacinu nase drzave.

Bilja

pre 1 godinu

Srbija iz dana u dan je sve jaca, zahvaljujuci Vucicu i uspesnoj politici koju vodi sa svojim saradnicima.

Ana

pre 1 godinu

Svako ko želi da Srbija stane on nam nije prijatelj,ne želi dobro srpskom narodu!

Stefi

pre 1 godinu

srbija nikada nece da stane,srbija ide samo napred snaznija i uspesnija

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija moze samo biti ljubomorna na Vucica na njegov trud i rad i pozrtvovanost prema svojoj drzavi.

Katarina

pre 1 godinu

Toliko su nisko pali, više nemaju skrupula, a pameti nemaju već odavno. Je li oni to nude narodu pred izbore? Poziv na ubistvo? "Gospodo" tonete sve niže i dublje.

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija je svoje lice pokazala dok je bila na vlasti, tako da vise niko ne zeli ono vreme propadanja nase drzave.

Katarina

pre 1 godinu

To sto hoce opozicija na kvarno da srusi Vucica,nece moci,narod je uz njega.

Katarina

pre 1 godinu

Lesinarska opozicija je opustosila Srbiju jos pre 10 godina, sad oporavljenu zele da je uniste ponovo. E pa nece moci!

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija na sve načine hoće da destabilizuje državu.Narod sve vidi i sve pamti,ovo im neće zaboraviti!Izdajnici iz opozicije će proći još gore na sledećim izborima!

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija je ljubomorna na Vučića jer narod ima beskrajno poverenje u njega.

Katarina

pre 1 godinu

Moraju da izmišljaju i da lažu i mažu. Opozicija nije uspela svega 2000 ljudi da skupi na lažnim protestima, a ne da skupe na izborima od kojih su pobegli. Traže samo promociju da bi se znalo za nijh.

Katarina

pre 1 godinu

Smeta opoziciji najviše to što ne mogu da zadobiju toliku podršku kao Vučić, pa od muke ne znaju šta više da započnu, kakvu novu gadost.

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija mrzi Vučića iz dna duše jer ih sprečava da ostvaruju lične interese u meri u kojoj bi oni želeli.

Marija

pre 1 godinu

Opozicija zavidi Vučiću što je ekonomski ojačao Srbiju.

Andrijana

pre 1 godinu

Opoziciji ne odgovara jaka Srbija. Oni navikli da kradu i da zive na visokoj nozi.

Ana

pre 1 godinu

Nasa zemlja je zahvaljujuci politici Predsednika Vucica ekonomski sve jaca i stabilnija.

Tanja

pre 1 godinu

Opozicija može da traži i zvezde da im se skinu sa neba ali na njihovu žalost Srbija neće nikad stati. Svakodnevno se gradi i radi i razviju u interesu građana Srbije.

Tina

pre 1 godinu

Nikada nećemo dozvoliti lopovima iz opozicije da se dočepaju vlasti!! Srbija neće i ne sme da stane! Zahvaljujući Vučiću idemo napred velikim koracima!

Kosta

pre 1 godinu

Opozicija treba da pocne da radi u interesu srpskog naroda.

Bojan

pre 1 godinu

Vreme je da opozicija pocne da radi u interesu Srbije.

Goran

pre 1 godinu

Nazalost, opozicija je pokazala da je Srbija ne zanima.

Kosta

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da je Srbija ne zanima nego samo njihov interes.

Lena

pre 1 godinu

Svako moze da stane na crtu,ako misli da ga narod hoce i da moze da pobedi.Neka se kandiduje i nek proveri..Tako se dolazi na vlast i odlazi sa vlasti.

sledeća vest

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija