• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2023

22:08

Ana Brnabić u Londonu sa Stjuartom Pičom (FOTO)

Ana Brnabić/Instagram/Printscreen

Politika

Ana Brnabić u Londonu sa Stjuartom Pičom (FOTO)

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Londonu sa specijalnim izaslanikom premijera Ujedinjenog kraljevstva za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom.

Brnabić je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa Pičom sa susreta u Domu lordova britanskog parlamenta.

Za večeras je planirana i večera premijerke sa Pičom.

Brnabić boravi u dvodnevnoj poseti Londonu, gde je danas učestvovala na panelu u Public Hall-u pod nazivom "Šta je budućnost digitalizacije?". 

Ona će se sutra sastati sa državnim sekretarom za spoljne poslove Ujedinjenog kraljevstva Džejmsom Kleverlijem, državnim sekretarom Ujedinjenog Kraljevstva za energetsku bezbednost i nultu emisiju Grantom Šapsom, predsednicom EBRD Odil Reno Baso, kao i sa predsedavajućom Poslaničke grupe prijateljstva sa Republikom Srbijom, Džeki Dojl Prajs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Carica Sveta

pre 10 meseci

Podrška Vladi Srbije i predsedniku Srbije. I Novak je najbolji teniser svih vremena. Podaci su Sveto pismo i oni su neumoljivi. Čak i za one koji ne vole tenis, a ja baš uživam u lepoti te plemenite veštine. I drago mi je što je Srbin uspeo da ispiše istoriju na teniskom terenu. To je stvar ljubavi. Nijedan vanvremenski uspeh se ne postiže bez ljubavi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija