• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2023

11:15

Poslanici iz redova bivšeg režima nastavljaju sa zavitlavanjem naroda

Tanjug

Politika

Poslanici iz redova bivšeg režima nastavljaju sa zavitlavanjem naroda

Podeli vest

Oni koji su tražili "hitnu" sednicu Skupštine i potpisali zahtev da se raspravlja o ministru Gašiću uporno na sednice - ne dolaze. Ili dolaze kad se dobro naspavaju, pa kvorum početkom radnog dana opet mora da im obezbeđuje većina.

Od 124 poslanika na kvorumu jutros (utorak), opozicije je bilo ukupno - njih 19. Došlo je samo 4 poslanika iz DS (od 10 ukupno), 2 Zavetnika (od 8 ukupno), 1 iz Moramo-Zajedno (od 8), 2 iz NADE (od 14), 2 iz Dveri (od 6), 4 iz grupe Marinike Tepić (od 15). I, kao i prethodnih dana samo 1 iz Narodne stranke, u kojoj očigledno vlada opšte rasulo. Preostalih 11 poslanika Jeremićeve stranke nije ni došlo na kvorum, računajući i Miroslava Aleksića, koji je ovlašćeni predstavnik svih predlagača za ovu raspravu.

Pored Aleksića, jutros se ponovo nisu pojavili ni Dragana Rakić, Zoran Zečević, Nebojša Zelenović, Ćuta Jovanović, Đorđe Miketić, Miloš Jovanović, Boško Obradović, Pavle Grbović, Borko Stefanović, Marinika Tepić... i mnogi drugi "lideri". Toliko o svemu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 10 meseci

Ljudima iz bivseg rezima i nije mesto u skupstini. Dok ih gradjani placaju oni na sednicama izvode cirkus i prave budale od svih oko sebe! Treba im svima zabraniti pristup skupstini.

Mila

pre 10 meseci

Jedini posao opozicije je da laže narod i radi protiv države.

Sanja

pre 10 meseci

Opozicija se šegači sa narodom, traže sednicu pa ih nema nigde.

Aca

pre 10 meseci

Neozbiljnost i bahatost opozicije se nastavlja! Bezobrazluk!

milos

pre 10 meseci

Narod je navikao da ga bivsi rezim laze i zavlaci, nemaju oni hrabrosti da se suprotstave.

Tijana

pre 10 meseci

Samo to i znaju da rade da se sprdaju i nedolicno ponasaju kao da su na ulici a ne na sednici Skupstine, sramota.

Ana

pre 10 meseci

Šta više reći o opoziciji koja gleda samo svoj interes, briga njih za državu i narod.

Kristina

pre 10 meseci

Opozicija definitivno nije pri čistoj svesti i zdravoj pameti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija