• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2023

09:12

Haos bez kraja - Totalni rat Tadića i Đilasa! Prvanović poručio: Borise, lažove!

ATA Images

Politika

Haos bez kraja - Totalni rat Tadića i Đilasa! Prvanović poručio: Borise, lažove!

Podeli vest

Srpska opoziciona scena sve više liče na žabokrečinu, pošto je posle sukoba unutar Narodne stranke došlo do haosa i između Borisa Tadića i Dragana Đilasa i njihovih saboraca.

Povod za otvaranje novog fronta unutar opozicije je odluka Konstantina Samofalova, doskorašnjeg člana Tadićeve SDS da pređe u redove Stranke slobode i pravde.

Gostujući na tajkunskim televizijama Tadić je optužio Đilasa da vabi ljude iz drugih opozicionih stranaka.

- SSP i SDS su dijametralno suprotne. Đilas vabi ljude i misli da time čini svoju stranku značajnijom. Mi se razlikujemo u vrednosnom smislu, doslednosti, po načinu opozicione borbe, po svemu - rekao je Tadić.

Na Tadićeve teške optužbe reagovao je Slobodan Prvanović koji je oštro demantovao optužbe.

- Povodom izjave Borisa Tadića, a u vezi sa učlanjivanjem Konstantina Samofalova u SSP, kako je on bio vrbovan od strane Dragana Đilasa, kao neko ko je bio jako dobro upoznat sa svim dešavanjima u poslednjih par meseci, tvrdim i garantujem da to nije tačno. Nikakvog vrbovanja nije bilo - naveo je on.

 

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Samofalov je 28. juna napustio SDS, a juče je našao uhlebljenje kod Đilasa.

Pri tom, taj isti Samofalov u svojim ranijim nastupima na društvenim mrežama žestoko je optuživao Đilasa ga "trojancem u opoziciji".

Opširnije o tome možete čitati u posebnom tekstu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina!
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina!

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Tramp je uspeo da ujedini Republikansku stranku! Američki političari stavljaju interese partije i države ispred ličnih animoziteta!
Live TV

Tramp je uspeo da ujedini Republikansku stranku! Američki političari stavljaju interese partije i države ispred ličnih animoziteta!

Donald Tramp je za svog zamenika izabrao senatora iz Ohaja Džej Di Vensa. Ovakav izbor američkog kandidata za predsednika smatra se neočekivanim, kontroverznim, s obzirom na to da je Vens (39) nekad bio oštar Trampov kritičar. Međutim, u poslednje vreme poznat je kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika bivšeg predsednika. Zašto je došlo do ovakve odluke Trampa i ko je zapravo Vens komentarisao je predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva Vladimir Marinković za Informer u "Info jutru".

17.07.2024

09:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija