• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski portal

08.08.2023

12:44

Ideolog protesta i Kurtijev simpatizer zahvalio Ališi Kerns na lobiranju da se Srbiji uvedu sankcije!

Reuters,printskrin instagram

Politika

Ideolog protesta i Kurtijev simpatizer zahvalio Ališi Kerns na lobiranju da se Srbiji uvedu sankcije!

Podeli vest

Boban Bogdanović, ideolog protesta opozicije u Beogradu i simpatizer premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kutija, zahvalio se britanskoj poslanici Ališi Kerns na lobiranju da se Srbiji uvedu sankcije!

– Napori koje je uložila Ališa Kerns sigurno će doneti dobre rezultate u bliskoj budućnosti. Zarad mirne budućnosti i stabilnosti, svi moramo da uložimo dodatne napore da obezbedimo evroatlantski prosperitet naših zemalja kroz međusobno priznanje Srbije i Kosova – napisao je on na platformi X, odnosno doskorašnjem Tviteru.

Bogdanović je još jednom otvoreno zatražio priznanje lažne države Kosovo i pozdravio pritiske koji se vrše na Srbiju zbog nezavisne i slobodarske politike koju vodi.

Podsetimo, pismo koje je četrdeset devet političara iz SAD, Velike Britanije i EU uputilo specijalnim predstavnicima u dijalogu Beograda i Prištine, predstavlja napad na Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Foto: printscreen

 

 

Našem narodu u južnoj pokrajini zamera se bojkot izbora lažne države, a Srbiji hapšenje trojice do zuba naoružanih policajaca tzv. Kosovske policije, koji su u junu ušli na teriotoriju centralne Srbije.

Takođe, u pismu se navodi da je „nedostatak pritiska na Srbiju trenutni nedostatak u rešavanju takvih žarišta“ i praktično se poziva na uvođenje sankcija našoj državi.

Pored Ališe Kerns, potpisnici su i predsednik Spoljnopolitičkog odbora Senata SAD Bob Menendez, kao i predsednik spoljopolitičkog odbora Bundestaga Majkl Rot.

Zbog svega toga, ne treba da čudi što Kurtijev miljenik i čovek koji se redovno pojavljuje na protestima opozicije u Beogradu, sa oduševljenjem podržava napade na našu državu i srpski narod na Kosmetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija