• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

21:13

Milica Nikolić odbrusila Đilasu: Građani se sa prezirom sećaju lopovčina koji su im gulile kožu sa leđa!

SNS

Politika

Milica Nikolić odbrusila Đilasu: Građani se sa prezirom sećaju lopovčina koji su im gulile kožu sa leđa!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić ocenila je da je tajkun Dragan Đilas, samozvani lider opozicije, ojadio Srbiju.

Saopštenje Nikolićeve koje je na svom sajtu objavila Srpska napredna stranka prenosimo u celosti.

Možda se Đilas ponosi, kako sam priznaje, zbog toga što je ojadio ovu državu i, kako takođe sam priznaje, postao milijarder, ali građani Srbije se sa gorčinom sećaju i preziru lopovčine koje su im kožu sa leđa ogulile.

I dok je ovaj lopov pljačkao budžet građana Srbije i u svoj džep stavljao 619 miliona evra, građani Srbije su ostajali na ulici, gladni. Preko 500 000 njih…

Plate su bile manje nego što iznosi polovina prosečne danas, a penzije još manje.

I dok su njegove, privatne, medijske firme, sticale bogatstvo iz budžeta građana Srbije, njegovi računi u poreskim rajevima rasli, trpeza građana Srbije je bila sve siromašnija. A danas, svi oni koje je sakupio i sa leve i sa desne strane opozicije da prikupe koji glas u njegovu kasu, sa punim ustima, radeći za Đilasov i Šolakov interes, lažu o nekakvom “medijskom mraku”.

I o svemu tome je najbolje svedočila Verica Barać, tako da svaka laž koju lopovčine iz bivšeg režima danas izmisle, u roku od odmah pada u vodu.

Iz mraka, ovih lopova, Srbiju je izvukla Srpska napredna stranka i predsednik Vučić. Iz mraka koji je predstavljao svetlo za tajkune i lopove, a mrtvu tamu za nas narod.

Uskoro će narod ponovo podsetiti ovog, a i sve druge lopove da više nikada neće uraditi ono što nameravaju, da ponovo razore Srbiju i opljačkaju sve čega se dotaknu. 

Narod će podsetiti, jasno i najvećom mogućom podrškom, da želi nastavak politike koja je prosečne plate i penzije utrostručila, otvorila pola miliona novih radnih mesta, izgradila Srbiju i napravila je nezavisnom i zemljom koja sama donosi svoje odluke. A to je politika jedino i isključivo- politika predsednika Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija