• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2023

19:51

Jovanov odgovara Obradoviću: Nema napada, samo činjenice!

Ata images

Politika

Jovanov odgovara Obradoviću: Nema napada, samo činjenice!

Podeli vest

Milenko Jovanov, funkcioner SNS, odgovorio je Vladimiru Obradoviću, Đilasovom kandidatu za gradonačelnika Beograda, koji je optužio naprednjake da ga "napadaju jer su slabi".

Jovanov je odgovorio da nije reč ni o kakvom napadu, kako je Obradović rekao za "Danas", već o činjenicama koje ukazuju da je Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda bio u DSS i saradnik Nenada Popovića.

"Vladimir Obradović za Danas o napadima Brnabić i Jovanova: Napadajući mene vlast je pokazala slabost. Ma sve OК, nikad smo slabiji, nego šta nije tačno?

- 47. na listi DSS za Rakovicu 2004

- član Ekonomskog saveta DSS

- član Srpske narodne partije

- pomoćnik ministra Nenada Popovića

I nije ovo nikakav napad, nego činjenice koje si prećutao. Zašto? Ti najbolje znaš... Uzgred, imaš li neku sliku bez Nenada Popovića, pobogu čoveče? Ni sopstvena senka ga nije pratila kao ti...", objavio je Jovanov na društvenim mrežama.

(FOTO) Vlast ga odjavila, pa pretrčao u opoziciju! Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17