• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2023

10:01

Gojković i Kisić sa ženama beogradske opštine Stari grad

Privatna arhiva

Politika

Gojković i Kisić sa ženama beogradske opštine Stari grad

Podeli vest

Članice Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke Maja Gojković, Darija Kisić i Stana Božović razgovarale su na „čajanci“ sa ženama beogradske Opštine Stari grad.

Gojković je izrazila zadovoljstvo što je veliki broj divnih žena odlučio da petak veče provede u razmeni iskustva i istakla da je politika mira i stabilnosti jako važna za žene, "jer ako imamo mir i stabilnost u našim porodicama onda možemo da se bavimo napretkom Srbije".

Ono što nas okuplja to je je sigurno poverenje koje imamo u predsednika države Aleksandra Vučića koji je zaista pokazao da odgovorna politika podrazumeva i da jedan od prioriteta bude briga o ženama i rodna ravnopravnost žena u modernom društva. Sada ima svakako više ravnopravnosti zbog brojnih zakona skoje je Srpska napredna stranka inicirala, a Vlada Srbije donela“, istakla je Gojković.

Gojković je naglasila da žene imaju poverenje u viziju i budućnost Srpske napredne stranke, pre svega u predsednika Srbije koji uliva poverenje kao čovek koji u svojoj politici insistira na miru i stabilnosti što je ženama izuzetno važno.

Sve žene sa kojima sam razgovarala večeras donele su odluku da će glasati za listu Srbija ne sme da stane bez obzira da li su aktivne u Srpskoj naprednoj stranci ili su samo došle ovde da nas podrže. Naravno, uverena sam da će Beograđanke glasati za listu Beograd ne sme da stane, jer je Beograd divan grad koji se poslednjih deset godina razviju u jednu pravu svetsku metropolu“, naglasila je Gojković.

Članica Predsedništva SNS prof. dr Darija Kisić poručila je da joj je zadovoljstvo bilo da bude u društvu dama koje su još jednom pokazale koliku snagu i energiju imaju.

Foto: Privatna arhiva

 

Prof. dr Kisić je istakla da su žene uvek te koje drže na okupu porodice i kojima je sloga uvek bila važna, a da su Srpska napredna stranka, njen predsednik Miloš Vučević i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prepoznali značaj žena i njihovu ulogu u društvu i dali im podršku da pokažu koliko mogu.

Zato ćemo i dalje, kako je istakla Kisić, udruženim ženskim snagama da radimo za našu još bolju i napredniju Srbiju, jer Srbija ne sme da stane!

Na druženju uz čaj, između ostalih, prisustvovale su umetnice Jadranka Jovanović i Iva Štrljić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija