• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2023

20:57

Đilas i Šolak u kešu plaćaju glumce da napadaju državu! 20.000 evra "na ruke" za početak (VIDEO)

skrinsot video

Politika

Đilas i Šolak u kešu plaćaju glumce da napadaju državu! 20.000 evra "na ruke" za početak (VIDEO)

Podeli vest

"Dvadeset (hiljada evra) za početak... Nemoj da si nezadovoljan", čuje se na snimku

Znajući da u narodu nemaju nikakvu popularnost, te da svojim likom ne mogu više nikog privući da glasa za njih, Đilasova i Šolakova NATO opozicija već duže vreme primenjuje jednu strategiju za koju misle da će im doneti glasove. Naime, umesto da se sami pojavljuju u javnosti, oni u prvi plan guraju poznate ličnosti, koje masno plaćaju za napade na Srbiju i njihove političke protivnike.

Najbolji primer za to je inicijativa "ProGlas" koju čini nekoliko poznatih autošovinista koji su već dugo poznati po svom antisrpskom delovanju, nipodištavanju naše zemlje i vređanju predstavnika vlasti. Među njima su Dragan Bjelogrlić, koji se predstavlja kao borac protiv nasilja iako je brutalno prebio poznatog srpskog reditelja Predraga Gagu Antonijevića, Srdan Golubović, koji je aktivno lobirao protiv Antonijevićevog filma Dara iz Jasenovca u kojem se opisuju grozote genocida nad Srbima, istaknuti NATO lobista Filip Ejdus, sudija Miodrag Majić koji je oslobodio krvoloke iz tzv. Gnjilanske grupe terorističke UČK...

Pored njihovih starijih kolega, tu su i mlade Šolakove i Đilasove nade oličene u glumcima bez mnogo iskustva i talenta, ali zato uvek spremni da za šaku evra pljuju po svojoj zemlji koja im je sve omogućila.

Foto: skrinsot video

 

 

Jedan od njih je Ammar Mešić koji je, dok je Srbija bila u šoku zbog dva stravična masakra na Vračaru i u okolini Mladenovca, odmah iskoristio priliku da za ove tragedije optuži vlast, čime je potpuno bezosećajno zloupotrebio dečje žrtve zarad skupljanja političkih poena za svoje gazde Đilasa i Šolaka.

Posle toga Mešić je počeo da glumi žrtvu koju "progone zbog opozicionog stava", te je za tajkunsku N1 televizuju izjavio da je dobio otkaz u seriji "Igra sudbine" i da će se odseliti iz Srbije.

- Moj je plan da za mesec dana odem u Austriju i radim na građevini i zarađujem novac. To je stvarno istina. Pre par dana sam bio u Beču i dogovorio da idem da radim - rekao je Mešić i ocenio da će mu ovo biti "teško razdoblje".

Foto: skrinsot video

 

 

Podršku je odmah dobio od svojih kolega Olje Lević i Stevana Pialea, koji su takođe na istom platnom spisku kao i Mešić.

Za napade na državu dobijaju novac "na ruke"

Na prvi pogled, neko neupućen bi zaista mogao da se sažali na priču o progonu mladog glumca čiji je "jedini greh bio to što je rekao šta misli", pa zato mora da ide u inostranstvo i, mešajući malter zarađuje za parče hleba. Ipak, Mešić u svojoj "tužnoj priči" nije spomenuo da mu producent Nikola Burovac, kao i produkcija koja stoji iza serije "Igra sudbine", i dalje isplaćuje 4.800 evra mesečno! Isto važi i za njegove kolege koji su ga u ovom, ne tako "teškom razdoblju" podržale.

Da stvar bude gora, ogroman novac koji ovi glumci dobijaju se ne isplaćuje na žiro-račune, nego direktno "na ruke" o čemu svedoči i snimak koji 24sedam ekskluzivno objavljuje, a na kojem se vidi isplata čak 20.000 evra u kešu! 

- Dvadeset (hiljada evra) za početak... Nemoj da si nezadovoljan - čuje se na snimku, kao i komentar:

- Vidi kako puni! Vidi ovo... Vidi nabubrenko ovaj mali!

Govorio o građevini, a završio na plaži

Kada se zna koliko običnom čoveku treba da poštenim radom zaradi ovoliku sumu novca, ne može se otrgnuti utisku da Mešić, Piale i ostali glasnogovornici Đilasa i Šolaka itekako dobro žive za vreme "progona" zbog stavova koji iznose. Ne samo da Mešić nije morao da ide na građevinu, nego je u Austiju i mnoge druge zapadne zemlje, kao i neke egzotične destinacije, išao samo da razgleda građevine koje su izgrađene pre par stotina godina, uživa na plažama, jede u skupim restoranima, a sve to ovekoveči fotografijama koje je posle delio na svom Instagram profilu.

Na jednom od tih putovanja u Dansku, Mešić je umesto sa gradilišta podelio fotografiju kod dvorca Kronborg, po kojem je Vilijem Šekspir nazvao dvorac Elsinor u „Hamletu“. Uz fotografiju glumac je dodao i citat iz te tragedije.

 

- O, biti ili ne biti – pitanje je sad... Da li je ljudskog duha dostojnije trpeti praćke i strele sudbine nasilne ili oružje dići na more muka i otporom ih sve zauvek okončati - napisao je Mešić jasno insinuirajući da se nasiljem treba obračunati sa onima koji ga navodno progone.

Naravno, glumac je na nasilje pozvao iz daleke Danske, jer bi po njegovom mišljenju, drugi trebalo da se bore dok on uživa u turističkim atrakcijama zapadnih zemalja.

Dobro obavešteni izvori iz struke kažu da mladom glumcu nije bilo dovoljno to što mu u kešu isplaćuju Burovac i produkcija serije "Igra sudbine" nego često odlazi na Zapad gde se bavi zanatom koji u našoj zemlji nije legalan, ali je u mnogim zapadnim zemljama odavno legalizovan. Pa ipak, ovom samozvanom disidentu to ne predstavlja nikakav problem da i dalje glumi žrtvu, svesno obmanjujući one koji su naivno poverovali u njegovu priču.

Odakle dolazi novac?

S druge strane, snimak isplate ogromne sume novca "na ruke" otvara i neka mnogo bitnija pitanja od toga što Mešić i Piale lažu svoje obožavaoce o navodnom progonu zbog opozicionog mišljenja. Naime, Nikola Burovac i produkcija serije "Igra sudbine" treba da odgovore otkud im toliki novac i da li su počinili krivično delo utaja poreza!?

Takođe, postavlja se i pitanje zašto bi produkcija isplaćivala 4.800 evra mesečno nekome ko više ne glumi u seriji!? 

Istina je da mladi glumci taj novac dobijaju od svojih pravih šefova - Đilasa i Šolaka, za napade na Srbiju i legitimno izabranu vlast u našoj zemlji. Za dvojicu tajkuna taj novac je stiniš, dok za Mešića i Pialea to predstavlja pravo bogatstvo za koje su spremni da učine sve, pa i da pljuju po državi koja im je sve omogućila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima
Istraga u toku

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca starosti 60, 54 i 42 godine, kao i protiv četrdesetosmogodišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

30.04.2024

15:20

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija