• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

00:10

Šok u Engleskoj: Vila srušila šampione i poslala jasnu poruku!

EPA

Politika

Šok u Engleskoj: Vila srušila šampione i poslala jasnu poruku!

Podeli vest

Sve ono zbog čega volimo Premijer ligu desilo se na meču između Aston Vile i Mančester sitija, koju je birnimgenska ekipa dobila sa 1:0!

Malo ko je početkom ove sezone mogao pretpostaviti da će u prva tri tima najjače fudbalske lige sveta biti jedna Aston Vila! 

Arsenal jeste u sjajnom naletu, bilo je za očekivati da Liverpul preokrene i krene da igra kako ume posle lošije sezone, a možda su neki čak imali i Totenhem u "pikovima" za timove koji će se boriti za trofej. Međutim, teško da je iko tamo video Aston Vilu. 

Foto: EPA

Unai Emeri

Igrači Unaja Emerija su današnjom pobedom nad aktuelnim šampionom Mančester sitijem samo potvrdili da nisu slučajno tu gde jesu i poslali ostatku lige poruku:

"Mi smo ovde, pazite se!".

Ovo je rečeno igrom prikazanom na večerašnjem meču. Retko ko se može pohvaliti lepršavom pobedom protiv ekipe Pepa Gvardiole, ali, eto, Aston Vila može i hoće.

"Građanima" je ovo čak četvrti uzastopni meč na kojem ne znaju za trijumf i samo je potvrđena konstatacija da tim iz Mančestera nije isti kada je Rodri van terena.

Čak je i povređeni De Brujne pokazao da je zamenjiv, ali za Španca još uvek nema zamene.

Jako bledo izdanje Gvardiolinog tima najbolje pokazuje samo dva šuta ka golu Vile tokom čitavog meča! Da stvar bude gora, oba udarca usledila su u 11. minutu. 

Sa druge strane, "lavovi" su ka golu Edersona uputili čak 22, od čega 13 udaraca u prvom poluvremenu. 

Foto: EPA

Strelac jedinog gola - Lion Bejli

Unai Emeri je savršeno pripremio utakmicu i bez ikakvog preterivanja održao čas fudbala sunarodniku, te po prvi put posle 13 međusobnih okršaja u kojima nije uspeo da ga savlada, konačno dočekao da mu ovaj čestita.

Pobedonosni gol postigao je Lion Bejli u 74. minutu, mada je na listu strelaca moglo da se dopiše još nekoliko igrača Vile, samo da Ederson u nekoliko navrata nije zablistao.

Fudbalerima Sitija predstoji meč 10. decembra u Lutonu, dok će tim Unai Emerija sjajni niz pokušati nastaviti dan ranije, kada na "Vila park" bude stigao Arsenal.

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija