• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2024

11:17

Rotu pojela maca jezik! Vujičić nikad jasnija: Da li je za Vas prava demokratija izbor nelegalnih gradonačelnika na severu KiM?

Privatna arhiva

Politika

Rotu pojela maca jezik! Vujičić nikad jasnija: Da li je za Vas prava demokratija izbor nelegalnih gradonačelnika na severu KiM?

Podeli vest

Narodna poslanica u Skupštini Srbije Danijela Vujičić oglasila se na svom Tviter nalogu nakon što je Majkl Rot objavio niz optužbi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekavši mu da u Srbiji ne postoje slobodni izbori.

"Gospodine Rot, izbori u Srbiji su bili fer i demokratski i najbolje bi bilo da gledate u svoje dvorište. Gubite vreme, obraćajući pažnju na izborne gubitnike. Srpski birači su rekli da su Aleksandar Vučić i njegova politika pobedili u Srbiji", poručila je Rotu Vujičićeva, a onda mu postavila direktno pitanje. 

 

 

 

"Da li je za Vas prava demokratija izbor nelegalnih gradonačelnika na severu Kosova i Metohije, na primer? Verovatno jeste!!! Zašto ćutite o tome? - upitala je ona.

 

 

 

 

Nešto ranije, Majkl Rot je na Tviteru napisao:

"Poštovani predsedniče Aleksandre Vučiću, ovo nije ni zavera ni socijalistička kampanja. Vi ste potpuno izolovani! 24 visokih poslanika iz cele Evrope pozivaju EU da nezavisno ispita optužbe za prevaru i da da preporuke za obezbeđivanje slobodnih i fer izbora u Srbiji", napisao je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija