• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2024

14:13

Miketić, Veselinović i Đilas ne znaju šta ih je snašlo! Dijana Hrkalović ih postavila na mesto!

Pedja Milosavljević

Politika

Miketić, Veselinović i Đilas ne znaju šta ih je snašlo! Dijana Hrkalović ih postavila na mesto!

Podeli vest

Dijana Hrkalović reagovala je na sramno ponašanje opozicije koju predvodi tajkun Dragan Đilas i na njihove planove da blokadama i haosom dođu na vlast.

Ona je prokomentarisala izjavu đilasovca Đorđa Miketića, koji je postao najpoznatiji po eksplicitnom snimku i kokainu, a koji je odlaganje konstituisanja Skupštine Grada nazvao „pobedom“, a koji je ponovo pozvao na ulicu.

– Ne postoji ni delimični konzument kokaina, a na ulici si svakako kad uzimaš od dilera. Što se legaliteta i legitimiteta Skupštine tiče, za to ne brini, brini se za legalitet i legitimitet toga da si od poslaničke plate plaćao kokain. Nego, ne reče mi ime dilera i klana? – upitala je Hrkalovićeva.

Ona se potom nadovezala i ona objavu đilasovca Dobrice Veselinovića koji je ponovo izneo lažne tvrdnje o krađi izbora, objavljujući fotografije iz gradske Skupštine na kojima članovi opozicije drže transparente i spremni su da blokiraju rad.

– Koja krađa? Ona za koju si ti rekao da je nema, pre nego što su počeli više da te zalivaju? – upitala je Hrkalovićeva.

Nije ostala dužna ni kolovođi prozapadne opozicije Draganu Đilasu koji je pokušao da ismeje predsednika Srbije Aleksandra VUčića koji je rekao da nije nijednom od 2012. uzeo dnevnicu za put u inostranstvo.

– Četiri puta multi jednako Multicom, ovo računaj, pa mi javi jel dobra računica, Đilase – navela je Hrkalovićeva.

Foto: pritnskrin

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija