• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2024

21:16

Ljepojević nije glasao za Nestorovića! Branko Pavlović: Dobili smo ultimatum koji smo automatski odbili (VIDEO)

Informer/tanjug

Politika

Ljepojević nije glasao za Nestorovića! Branko Pavlović: Dobili smo ultimatum koji smo automatski odbili (VIDEO)

Podeli vest

Branko Pavlović, jedan od osnivača pokreta "MI - glas iz naroda" uključio se večeras u specijalni program Informer televizije i izneo svoju stranu priče povodom haosa u ovom pokretu.

Osnivač pokreta Branko Pavlović kaže da je na jučerašnjem sastanku pokreta dr Branimir Nestorović da ultimatum koji je odbijen.

- Smatram da je se ovde radi o nameri da se razbije pokret jer pre ovoga nikada nije bilo pomena o jednom predsedniku, pogotovo ne o ultimatumu. Na jučerašnjem sastanku rukovodstva Nestorović nam je dao ultimatum da pristanemo da on bude na čelu i da se sve pita, a ukoliko se mi sa time ne slažemo on napušta da osnuje svoj pokret.

Kako ističe, Nestorović nije hteo da pregovara i da su ostali smatrali da je on napustio pokret.

- To uopšte nije bila tačka dnevnog reda, a mi smo imali dogovor da budemo kolektivni rukovodioci. Uopšte nije hteo da se dogovaramo oko toga već je dao ultimatum. Ljepojević je glasao da treba da imamo jednog predsednika, ali ne i da to bude Nestorović. Nas petoro je odmah došlo do konsenzusa da je Nestorović svojevoljno napustio pokret.

Dodaje, da će biti konferencija za štampu na kojoj će prvi govoriti Siniša Ljepojevi.

- Imaćemo konferenciju za štampu gde će gospodin Ljepojević prvi govoriti. Gospodin Jerković veze nema sa osnivačima pokreta tako da se ovo dogodilo iz vedra neba i nije imalo veze sa njim. Ne znam ništa o nabavljanju kola to prvi put čujem i potpuno je bez osnove - rekao je Pavlović u uključenju.

Uključenje Branka Pavlovića možete pogledati u nastavku teksta: 

Podsećamo, na sajtu organizacije "Mi glas iz naroda" saopšteno je ranije danas da je u toku proces preobražaja tog pokreta i da je došlo do izvesnih nesporazuma unutar rukovodstva, u grupi od sedam osnivača, tako da su Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić u utorak, kako se navodi, "demonstrativno napustili pokret".

Kako se navodi, pokret nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku, a njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača - Siniša Ljepojević, Mitar Kovač, Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17