• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2024

23:05

Terzić odgovorio lažnom patrioti: Pokazao je Jovanović da ne poštuje institucije Srbije

Miloš Rafailović

Politika

Terzić odgovorio lažnom patrioti: Pokazao je Jovanović da ne poštuje institucije Srbije

Podeli vest

Član predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić odgovorio je lažnom patrioti Milošu Jovanoviću koji je istakao "kako je vlas pokazala da sve počiva na čistom foliranju".

- Pokazao je Jovanović da ne poštuje institucije Srbije i da njime kao u lutkarskom pozorištu upravljaju Đilas, Šolak i politički komesari stranih ambasada. Ostalo je samo da ga odvedu na konsultacije kod Menendeza i Viole pa da zajedno kriminalizuju Srbe sa KiM i traže sankcije za Srbiju - napisao je Terzić na mreži "X".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori u Beogradu biće referendumski! Opozicija traži makedonski scenario! (VIDEO)
Politika

Izbori u Beogradu biće referendumski! Opozicija traži makedonski scenario! (VIDEO)

Govorili smo i prisetili smo se 12. marta 2003. god i ubistva premijera Djindjića. Ova tema nas je podsetila i na reči Zdravka Ponoša da je Srbiji potrebna nova "sablja" ali i na sve one reči kojima pripadnici opozicije pokušavaju da nas vrate u neke prošle godine i da izazovu nemire u društvu. U "Info jutru" o ovome su govorili Miloš Terzić, član Predsedništva SNS i Marko Matić iz Centra za odgovorne medije.

12.03.2024

09:47

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija