• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2024

13:50

Zeder je omiljen u Bavarskoj! Šta dolazak čuvenog Nemca znači za Srbiju?!

printscreen

Politika

Zeder je omiljen u Bavarskoj! Šta dolazak čuvenog Nemca znači za Srbiju?!

Podeli vest

Premijer Bavarske Markus Zeder došao je u Beograd, a dočekao ga je lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U "Kolegijum" se uživo uključio glavni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević, koji je govorio o tome koliko je ova poseta značajna za našu zemlju.

Glavni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević rekao je da Markusa Zedera nazivaju domaćinom i time pokušavaju da ga uvrede.

Njega zovu domaćin jer posećuje i poslednje selo u Bavarskoj. Omiljen je u Bavarskoj. Dobro je što je on danas u Beogradu. To će sigurno doneti nove investicije. To će sasvim sigurno biti posledica ove posete Zedera. Zbog krize u Evropi i pretnje Trećim svetskim ratom, sve je skuplje investirati u Nemačku. Nemačkim investitorima je Srbija postala omiljena destinacija. Markus Zeder ima odlične lične veze sa predsednikom Vučićem. Videlo se da su vrlo bliski prijatelji, a to je jako dobro za sve nas. To je jako dobra vest. Vidim da neki to sada potcenjuju. Je l' Bavarska problem za ove tajkunske medije - rekao je Dragan J. Vučićević.

Foto: Printscreen/TV Pink

Dragan J. Vučićević

Udarna tema - Makronova pretnja Rusiji

On je komentarisao i reči Emanuela Makrona da Rusija ne sme da dobije rat.

Sve je očiglednije da Ukrajina nema više ljudstva. Makron stoji na stanovištu da je džabe da šalju oružje kada to nema tamo ko da koristi. On upozorava da Evropa mora hitno da spreči Rusiju da pobedi. Makron pokušava da ubedi svoje saveznike da uđu vojno na zapad Ukrajine i naprave tampon zonu i onda ratuju sa Rusijom na ukrajinskom tlu. Scenario B Kremlja predviđa da Rusja krene u veliu ofanzivu ka Odesi. Njihov cilj jeste da Rusija postane podunavska zemlja. Oni hoće potpuno da odseku Ukrajinu od mora. To je možda i najava kako bi to na kraj moglo da izgleda. Problem je u tome što bi ulazak zapadnih snaga na tlo Ukrajine mogao da izazove Treći svetski rat. Rusi po ratnim zakonima imaće pravo da njih gađaju - rekao je Vučićević.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija