• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2024

16:29

Nedostatak inteligencije i obrazovanja nadoknađuju agresijom! Vesić razvalio Ćutu - kad si pijan svašta vidiš!

Ata images

Politika

Nedostatak inteligencije i obrazovanja nadoknađuju agresijom! Vesić razvalio Ćutu - kad si pijan svašta vidiš!

Podeli vest

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - Goran Vesić nije se libio da transparentno, koncizo i surovo iskreno odgovori na besmislene provokacije Aleksandra Jovanovića Ćute, koji tokom medijskih istupanja ne bira reči i vodi se neadekvatnim - sumnjivim narativom bez pokrića.

- Mnogo volim ove koji bolje od mene znaju šta sam ja uradio. Nedostatak inteligencije i obrazovanja obično nadoknađuju agresijom. A realnost im oblikuje čašica ili flaša.
Dakle, g. Jovanović, ni pijan, a ni trezan, ne može da pronađe moj potpis na bilo kakvom memorandumu. Ne može da pronađe jer ne postoji. Kada i ako budem nešto potpisao javnost će biti obaveštena.To je tako. Tu stvarnost čovek uhvaćen u laži ne može da promeni novim lažima
- bio je jasan Vesić, a ova objava imala je na hiljade lajkova putem socijalnih platformi.

 

Foto: MGSI

 

Podsetimo, Aleksandar Jovanović Ćuta tvrdi da postoji dokument koji je, prema njegovim tvrdnjama, prvog decembra 2022. godine potpisao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić sa američkim ofšor kompanijama kojima se u zakup daje kompleks zgrada Generalštaba u Kneza Miloša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nekoliko kompanija želi da investira u lokaciju Generalštaba! Vesić: Još nema dogovora
Politika

Nekoliko kompanija želi da investira u lokaciju Generalštaba! Vesić: Još nema dogovora

Ministar građevinarstva Goran Vesić izjavio je danas Tanjugu da ima nekoliko zainteresovanih kompanija koje žele i vide mogućnost da investiraju u lokaciju na kojoj se nalazi zgrada Generalštaba u Beogradu oštećana u bombardovanju 1999. ali i istakao da nikakav dogovor još nije postignut niti dokument potpisan, kao i da su neistinite tvrdnje da postoji namera da se pokloni to državno zemljište.

15.03.2024

12:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija