• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2024

08:19

Ana Lalić seje antisrpsku mržnju i po Crnoj Gori - sa đilasovcima tražila da EU uvede sankcije Srbiji (VIDEO)

printscreen

Politika

Ana Lalić seje antisrpsku mržnju i po Crnoj Gori - sa đilasovcima tražila da EU uvede sankcije Srbiji (VIDEO)

Podeli vest

Nakon Dubrovnika, Novinarka tajkunskog lista „Danas“ Ana Lalić seje antisrpsku mržnju i po Crnoj Gori gde je priznala da je zajedno sa đilasovcima tražila da EU uvede sankcije Srbiji!

Tajkunska novinarka Ana Lalić Hegediš, koja se "proslavila" učešćem na antisrpskom festivalu mržnje u Dubrovniku, dala je intervju Darku Šukoviću, vlasniku radija "Antena M" i jednom od najvećih srbomrzaca u Crnoj Gori.

Govoreći o izveštaju ODIHR-a nakon izbora u Srbiji, Lalićeva je rekla "to smo izvojevali mi pritiskom", požalivši se na reakciju Evrope, jer nisu stigle "konkretne, jasne najave sankcija".
Time je praktično potvrdila da dubrovački autošovinisti, poput Aide Ćorović, Dinka Gruhonjića i Zorana Kesića, blisko sarađuju sa opozicionom listom Dragana Đilasa, čiji su predstavnici u Strazburu tražili uvođenje sankcija Srbiji.

Lalićeva je potom nastavila sa izlivima mržnje prema Srbiji i srpskom narodu, ponovivši da je u Vojvodini na sceni dosrbljavanje i poručivši da su Srbi ludi i krvoločni.

Saznali smo i da joj smetaju ćirilica, "najodvratniji" kosovski mit i odavanje pošte Srbima koje su zlikovci Aljbina Kurtija streljali u Banjskoj.

Foto: Foto: Printscreen, Zoran Sinko

 

Šuković, poznat po izjavi da je Adolfu Hitleru svetosavlje poslužilo kao inspiracija za stvaranje nacizma, priključio se napadima na sve srpsko, konstatujući da je, za razliku od dosrbljavanja Vojvodine, u Crnoj Gori na sceni "brutalno posrbljavanje".

Lalićeva je nastavila i sa napadima na Srpsku pravoslavnu crkvu, posprdno je označivši kao "investitora i izvođača građevinskih radova dosrbljavanja", kroz izgradnju crkava u vizantijskom stilu, koji nema veze sa "vojvođanskom austrougarskom baštinom".

Na kraju je još jednom poručila da je Vojvodina za nju država nad kojom se, kao i nad Crnom Gorom, nadvila opasnost da postane deo "srpskog sveta".

Zaključak nakon gledanja ovog skandaloznog intervjua jeste da bauk antisrpske mržnje nastavlja da kruži regionom i da je ujedinjenim srbomrscima glavni krivac za sve - Aleksandar Vučić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija