• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2024

22:56

Brnabić: Šta vam je Vučić toliko zgrešio pa ga nazivate vrhunskim zlom i napadate mu porodicu?

Printscreen/B92

Politika

Brnabić: Šta vam je Vučić toliko zgrešio pa ga nazivate vrhunskim zlom i napadate mu porodicu?

Podeli vest

Predsednica skupštine Srbije Ana Brnabić upitala je večeras opoziciju i deo medija šta im je to toliko Aleksandar Vučić zgrešio pa ga nazivaju vrhunskim zlom i napadaju mu porodicu.

Ona je u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" izjavila da je to čovek koji ima nesporne rezultate i da je ceo život dao za Srbiju, a uprkos toga je u delu medija predstavljen kao lažov, šef organizovane kriminalne grupe i njegova porodica trpi konstantne uvrede.

- Znam koliko radimo i koliko smo problema rešili. I znam koliko još treba da radimo. Ja sam čitav svoj život uložila u to da Srbija napreduje. Beskrajno sam ponosna što sam u timu Aleksandra Vučića, što sam deo njegovog tima pod čijim vođstvom je Srbija ovoliko napredovala. I onda me nepravda toliko boli kada vidim kako lažima napadaju predsednika Vučića, da ja moram da odgovorim - izjavila je Brnabić i dodala:

- Nažalost, Srbija protiv nasilja i mediji Junajted grupe stvaraju atmosferu nasilja. Mediji Junajted grupe relativizuju svaki napad na aktiviste SNS-a i svaki napad na Aleksandra Vučića. Ne mislim da je profesionalni medij onaj koji organizuje emisiju u kojoj imate petoro koji dva sata sede i pričaju sve najpogrdnije stvari za predsenika Srbije. On je psihopata, lažov, šef organizovane kriminalne grupe? Ne mislim da je profesionalno, ne mislim da je u redu niti da na bilo koji način doprinosi depolarizaciji u našem društvu. Čemu to, zašto to radite? Šta je taj čovek uradio? Osim što je čitav svoj život dao da nešto uradi da ova zemlja pobeđuje i ima rezultate, nesporne rezultate. U autoputevima, u BDP-u, u radnim mestima, platama? Šta je problem? Zašto je on vrhunsko zlo, zbog čega? Zašto takve stvari pričate o njegovoj porodici, o njegovoj majci, sinu, bratu? Zaista ne razumem - rekla je predsednica skupštine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija