• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.03.2024

21:28

"Sutra neće moći ptica da proleti!" Vučić: Bićemo nemilosrdni prema svakome ko želi da ugroži naše stanovništvo

Informer

Politika

"Sutra neće moći ptica da proleti!" Vučić: Bićemo nemilosrdni prema svakome ko želi da ugroži naše stanovništvo

Podeli vest

Gost emisije "Prva tema" na Tv Prva večeras je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Govoreći o terorističkom napadu, Vučić kaže da je siguran je da će ruski lider Putin pronaći i krivce, ali i dodatno pojačati rad bezbednosnih službi.

Vučić je rekao da će se raditi na apsolutnoj zaštiti bezbednosti u Srbiji, i da će na tome raditi sve agencije.

- Predlagaćemo i neke nove zakone. Pošto je sada postalo moderno, mediji se bore za klikove, ali vidite da postoji neki trend porasta napada nožem. Posebno kod korisnika narkotika, i značajno ćemo povećati krivične kazne za one koje uhvatimo sa hladnim oružjem bilo gde. Idemo u narodnu skupštinu sa tim predlogom. Hoćemo da Beograd bude jedan od tri najsigurnija grada - kaže on.

Vučić je istakao da građani Srbije uvek znaju da mogu da se oslone na svoje rukovodstvo, i da znaju da je država iznad svega.

- I životi građana su iznad svega i znaju da ćemo ih zaštititi - rekao je on.

- Za mene je važno sa kažemo sutra i našoj policiji i BIA da u većem broju zaposednu šoping molove, stadione. Da uradimo sve što je moguće da sačuvamo naše stanovništvo.

- Mi sutra imamo utakmicu Zvezda-Zenit i vi znate to je utakmica za nas visokog rizika zbog mnogo stvari. Daćemo sve od sebe, ptica neće moći da proleti i ugrozi bilo goste naše, bilo domaćine, bilo kog. A to neka sad razmišljaju oni što su mislili da bilo šta urade. Bićemo nemilosrdni prema svakome ko želi da ugroži naše stanovništvo.

Predsednik dodaje da govori o raznima koji su bežavši od rata došli ovde da nam sole pamet kako treba da izgleda bezbednosna situacija u Srbiji. Građani Srbije treba da budu mirni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija