• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

10:29

Srpski državljanin bio na koncertu u Moskvi! Prema poslednjim podacima među ubijenima nema naših građana

Reuters

Politika

Srpski državljanin bio na koncertu u Moskvi! Prema poslednjim podacima među ubijenima nema naših građana

Podeli vest

Prema dosadašnjim podacima, u terorističkom napadu na "Krokus siti hol" kod Moskve, poginule su 93 osobe, a prema poslednjim podacima, među žrtvama nema srpskih državljana.

Ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić rekao je danas nakon vanredne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost da nema neposrednih saznanja da Srbiji preti teroristički napad i da je  situacija po pitanju bezbednosti stabilna.

Naglasio je da je to što se desilo u Moskvi tragičan događaj koji ima svoje nesagledive posledice.

- Ostajemo pri izjavi od sinoć, među građanima koji su stradali, nema naših državljana. Postoji informacija da je jedan naš državljanin bio prisutan na tom događaju - rekao je Dačić. 

- Nema naših državljana na spisku poginulih, za sada! 

- Na osnovu bezbednosnih procena, donosiće se mere. Neki skupovi će se održavati, neki neće. Ostaje fudbalska utakmica koja je predviđena za danas - rekao je Dačić, odgovarajući na pitanje novinara. 

On je dodao da MUP, Vojska Srbije i sve druge bezbednosne službe preduzimaju sve mere opreza i preventivne radnje kako bismo sprečili svaku mogućnost terorističkog akta ili uznemiravanje javnog reda i mira uz opasnost za živote ljudi.

Najnovije informacije o terorističkom napadu u Moskvi čitajte OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija