• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

12:30

Bezbednost dece prioritet opštine Savski venac

Savski venac

Politika

Bezbednost dece prioritet opštine Savski venac

Podeli vest

Podela auto-sedišta za decu sa Savskog venca uzrasta do tri godine priređena je juče u Svečanoj sali GO Savski venac.

Besplatna auto-sedišta za oko 120 najmlađih sugrađana četvrtu godinu zaredom obezbedila je Opština u saradnji sa Auto-Moto Savezom Srbije, a uručili su ih predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i direktor sektora komercijalnih poslova u AMSS Nebojša Mandić.

Foto: Savski venac

 

Tim povodom Miloš Vidović je poželeo roditeljima i deci udobnu i bezbrižnu vožnju uz poruku da Savski venac nastavlja da gradi dobre navike pa je tako do sada, zaključno sa ovogodišnjom akcijom, Opština omogućila sigurniju vožnju za skoro 600 mališana sa teritorije opštine. 

Foto: Savski venac

 

-Bezbednost mališana i ujedno bezbrižnost roditelja je glavni cilj ove akcije koju sprovodimo u skladu sa nacionalnom politikom podizanja nataliteta i merama podrške roditeljima. Želimo da pomognemo roditeljima pri uštedi u kućnom budžetu i želimo da znaju da smo uvek uz njih. Raduje me to što se naša opština podmlađuje, i što ćemo nastaviti da među prioritetima u svom radu i ubuduće imamo decu i brigu o njihovom lepšem odrastanju na Savskom vencu- poručio je Vidović zahvalivši se AMS Srbije na podršci u realizaciji projekta.

Foto: Savski venac

 

Prema rečima direktora sektora komercijalnih poslova u AMSS Nebojše Mandića, Auto-moto savez Srbije sprovodi brojne aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje bezbednosti u saobraćaju na našim putevima i razvoj saobraćajne kulture, kroz edukaciju i preventivno delovanje.

-Akcije usmerene ka zaštiti najmlađih učesnika u saobraćaju su od posebnog značaja, zbog čega ovu saradnju sa GO Savski venac smatramo jednom od najvažnijih. Raduje me što i ovde godine vidim toliko roditelja koji su svesni važnosti korišćenja dečijih sedišta, a kao još jedan vid podrške, i ove godine delimo članske pakete za pomoć na putu i šlep, koji će učiniti da roditelji narednih godinu dana budu bezbrižni ukoliko im zatreba bilo kakva vrsta pomoći na putu u Srbiji i Evropi-izjavio je direktor Mandić zahvalivši se opštini Savski venac na inicijativi i na tome što ovaj projekat nastavlja da živi.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija