• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2024

14:09

Vučić: Ideja o rezoluciji o Jasenovcu je dobra ideja, sagledaćemo oberučke kako da je u budućnosti prihvatimo!

fotoilustracija

Politika

Vučić: Ideja o rezoluciji o Jasenovcu je dobra ideja, sagledaćemo oberučke kako da je u budućnosti prihvatimo!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ideja o rezoluciji o Jasenovcu dobra ideja i da ćemo sagledati oberučke kako da je u budućnosti prihvatimo, ali da je pitanje za predstavnike građana Crne Gore da li to žele ili ne.

On je novinarima u Kotoru rekao da njega boli sve što se radi protiv srpskog naroda na KiM i da to nikada nije krio, kao što ne krije koliko je opasna rezolucija o Srebrenici koju planiraju "veliki, bahati i moćni" da donesu.

- Što se tiče Crne Gore, za razliku od onih koji dolaze da kažu Crnoj Gori šta treba da uradi, ja to ne radim. Mi poštujemo Crnu Goru, to je njena odluka. Da li će Srbija da bude oduševljena ako podrži rezoluciju, svakako neće. Ali nemojte da nas bijete po glavi i da nas terate da kažemo da nam je to mnogo lepo. Izdržaćemo mi i te udarce, nije problem, ali ne terajte nas da vičemo kako nam je lepo - rekao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vučić prozreo još jedan trik Aljbina Kurtija!
Politika

Vučić prozreo još jedan trik Aljbina Kurtija!

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kotoru povodom najave Prištine da će tzv. kosovskog ustavnom sudu dostaviti do kraja maja svoj nacrt Statuta Zajednice srpskih opština da je u pitanju još jedan trik Aljbina Kurtija i njegovih pomagača i lobista, ali ne i ozbiljan pokušaj.

16.05.2024

14:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija