• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.05.2024

11:39

Hvala, prijatelji! Večeras na Kuli Beograd imena država koje su protiv rezolucije!

Novosti

Politika

Hvala, prijatelji! Večeras na Kuli Beograd imena država koje su protiv rezolucije!

Podeli vest

Na Kuli Beograd večeras od 20 časova biće ispisana imena svih 106 država koje nisu glasale za rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, čime su pokazale da su iskreni prijatelji Republike Srbije.

Na glasanju u Generalnoj skupštini UN, podsetimo, sramnu rezoluciju podržale su samo 84 temlje, protiv je ilo 19 država, dok je uzdržano bilo 68 zemalja. Nije glasalo 19 država, što je takođe bila svojevrsna poruka i podrška Srbiji.

Hvala vam, prijatelji!

Ponosna Srbija i Srpska. Mi nismo genocidan narod.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija