• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2024

19:09

"Srpske banke nezakonite"! Kurtijevci u napadu: Nikada ih nećemo otvoriti! Šokiraće vas kako je Brisel reagovao...

EPA

Politika

"Srpske banke nezakonite"! Kurtijevci u napadu: Nikada ih nećemo otvoriti! Šokiraće vas kako je Brisel reagovao...

Podeli vest

Glauk Konjufca, predsednik takozvane "skupštine Kosova" i jedan od najbližih saradnika Aljbina Kurtija i Vjose Osmani, poručio je da su srpske banke na Kosovu i Metohiji "nezakonite" i da ih nikada neće otvoriti!

Da skandal bude veći, Konjufca je pozvao šefa diplomatije EU Žozepa Borelja da napiše izveštaj o kriminalnoj akciji takozvanih Kurtijevih "policajaca", koji su nedavno do zuba naoružani upali, zatvorili ekspoziture Poštanske štedionice i iz njih opljačkali više od 261 milion dinara, u kojem treba da to sve podrži!?! 

- Borelj bi trebalo da napiše izveštaj da su srpske banke na Kosovu protivzakonite. Borelj bi trebalo da navede u izveštaju da te banke nisu dozvoljene i da ih treba tretirati kako zakon kaže. A, zakon kaže da ih treba zatvoriti - rekao je Konjufca.

Portparol EU Peter Stano, na drugoj strani, upitan da prokomentariše ove navode, doslovce je odgovorio:

- Ne komentarišemo nasumične primedbe raznih zvaničnika. EU zna svoje zadatke, fokusira se na njih i radi svoj posao. Ovi ljudi bi trebalo da rade isto - rekao je Stano, a prenosi Kosovo onlajn.

Logično je pitanje onda, ako već EU zna svoj posao, zašto niko od zvaničnika iz Brisela nije reagovao ovim povodom!?! I da li će neko od Kurtija tražiti da vrati opljačkane pare? I zašto neće?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija