• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.06.2024

08:45

Oglasio se Pejić iz "Ruske stranke" - ovo je istina o podršci Srpskoj naprednoj stranci u Nišu!

Informer

Politika

Oglasio se Pejić iz "Ruske stranke" - ovo je istina o podršci Srpskoj naprednoj stranci u Nišu!

Podeli vest

Nosilac liste Ruske stranke "Rusija i Niš u Srcu" Tihomir Perić izjavio je da je podržao Srpsku naprednu stranku (SNS) bez ikakvih pritisaka, ali najviše što ceni, poštuje i voli ruski narod, za koji smatra da je bratski sa srpskim.

On je za današnju Politiku naveo da mnogi u Nišu znaju da je Ruska stranka proistekla iz zajedničkog delovanja Srpsko-ruskog društva prijateljstva "Naisus" i udruženja poput Organizacije Rusa i ruskih i beloruskih sunarodnika i drugih, i da je decenijama, kao i u mnogim drugim gradovima u Srbiji, na niškoj političkoj sceni i da je učestvovala na skoro svim izborima, ali i u izbornim ciklusima i na lokalu, u Nišu i na republičkim i predsedničkim izborima.

- Bio sam pre 2016. odbornik i opštinski većnik u gradskoj opštini Medijana, kao i predsednik Komisije za socijalnu politiku, predsednik saveta za komunalne delatnosti i urbanu estetiku, a potom i šef odborničke  radikala u ovoj opštini - rekao je Perić za Politiku.

On je podsetio i da je bio  bio i većnik u opštini Pantelej, a stranački gledanao, predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke  (SRS) Medijane, zatim i predsednik Gradskog odbora i  najvišeg, odnosno Okružnog odbora SRS u Nišu i Nišavskom okrugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija