• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

14:40

Srbija i Srpska su jedna porodica! Stigla moćna poruka iz Beograda pred svesrpski sabor! (VIDEO)

Shutterstock/Tanjug

Politika

Srbija i Srpska su jedna porodica! Stigla moćna poruka iz Beograda pred svesrpski sabor! (VIDEO)

Podeli vest

Povodom sutrašnjeg svesrpskog sabora koji će se održati u Beogradu, oglasile su se za Informer ministarke Srbije i Republike Srpske Milica Đurđević Stamenkovski i Selma Čabrić

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski ističe da je Republici Srpskoj i Srbiji potrebna borba protiv bele kuge, ali i poručila je da su RS i Srbija jedna porodica.

- Najvažnije je da smo postavili kamen temeljac i usavršili brigu o porodici. Moramo da se borimo za veći natalitet u Republici Srpskoj i Srbiji. Na taj način ćemo započeti novu epohu saradnje Republike Srpske i Srbije. Borićemo se protiv pošasti koja se zove bela kuga. Srbija je u samom vrhu veštačke oplodnje. U Narodnom frontu sam pokazala uvaženoj koleginici kako se stvaraju novi životi putem vantelesne oplodnje. Srbija i Srpska su jedna porodica - rekla je Stamenkovski.

Ministarka za porodicu Republike Srpske Selma Čabrić kaže da su porodice pred velikim izazovima.

- Porodice se susreću sa velikim izazovima i iskušenjima. Veoma je bitan memorandum koji sutra potpisujemo. Zadatak je da se uhvatimo u koštac sa migracijama i fertilitetom, a to su problemi sa kojima se porodice susreću - kazala je Čabrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija