• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2024

09:13

Dolaze da na Vidovdan u centru Beograda veličaju teroriste koji su klali srpsku decu: Učesnici festivala "Mirdita" OVIM žele da mašu Srbima pred nosom! (FOTO)

Printscreen

Politika

Dolaze da na Vidovdan u centru Beograda veličaju teroriste koji su klali srpsku decu: Učesnici festivala "Mirdita" OVIM žele da mašu Srbima pred nosom! (FOTO)

Podeli vest

Festival koji promoviše lažnu državu Kosovo "Mirdita - dobar dan" biće održan u Beogradu od 27. do 29. juna, što znači da će se održati i na najznačajniji datum za Srbe - Vidovdan.

Koliko je, zapravo, strašno što se takav jedan festival održava jeste i činjenica da akteri zapravo dolaze da veličaju teroriste paravojne UČK, a čiji su pripadnici klali našu decu.

Tako su 1018. godine učesnici "Mirdite" dolazeći iz lažne države pokušali su da izvedu nezapamćenu provokaciju, te da preko administrativnog prelaza prenesu simbole terorističke UČK!

Kako je tada prenela prištinska RK2, članici “kosovskog tima umetnika”, slikarki Elizi Hodža na administrativnom prelazu Merdare oduzeta fotografija iz vremena rata na Kosovu i Metohiji, koja ima natpis terorističke UČK i zastavu Albanije!

Foto: Foto: Printscreen

 

 

Oslobodilačka vojska Kosova (OVK ili UČK) ostala je zapamćena po najmonstruoznijim zločinima nad Srbima. Pljačke, otmice, silovanja, ubistva i klanje Srba, među kojima su i deca, izvršavali su pripadnici ove paravojne formacije.

Neki od vođa UČK kasnije su došli i na čelo lažne države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Žele da mašu simbolima terorističke OVK usred Beograda! Detalji o festivalu koji, kao i Manojlovića, sponzoriše Rokfeler
Politika

Žele da mašu simbolima terorističke OVK usred Beograda! Detalji o festivalu koji, kao i Manojlovića, sponzoriše Rokfeler

Festival koji promoviše lažnu državu Kosovo "Mirdita - dobar dan" biće održan u Beogradu od 27. do 29. juna, što znači da će se održavati i na najznačajniji datum za Srbe - Vidovdan. Sponzori ovog festivala su Rokfeler fondacija, NVO Džordža Soroša i Građanske inicijative - isti oni koji daju podršku i finansiraju propalog kandidata za gradonačelnika prestonice Sava Manojlovića.

13.06.2024

13:55

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija