• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2024

11:25

Nastavlja se prljava kampanja protiv predsednika Vučića! Islamistička "Slobodna Bosna" svaki dan ima sve bolesnije tekstove pune mržnje, zlobe i zavisti! (FOTO)

informer/printscreen

Politika

Nastavlja se prljava kampanja protiv predsednika Vučića! Islamistička "Slobodna Bosna" svaki dan ima sve bolesnije tekstove pune mržnje, zlobe i zavisti! (FOTO)

Podeli vest

Islamistička "Slobodna Bosna" svaki dan ima sve bolesnije tekstove pune mržnje, zlobe i zavisti i ne prestaje sa prljavom kampanjom uperenom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavlja se najprljavija kampanja protiv predsednika Srbije od strane islamističke "Slobodne Bosne" koja ne prestaje sa širenjem mržnje i laži. Najnoviji tekst govori da je predsednik Vučić okupirao Podgoricu, što predstavlja notornu laž i neistinu, pa tako deo teksta kaže: 

"Vučić u Bosni koristi istu strategiju kao i u Crnoj Gori: konstantno neselektivno soft power bombardovanje. Jedan dan Prijedorom maršira Vojska Srbije; drugi dan stiže najava da će mir u Bosni čuvati MUP Srbije; treći dan biće nešto treće. Jedan dan sluganskom, bijednom parlamentu u Podgorici nameće Rezoluciju o Jasenovcu; drugi dan na Lovćen postavlja kapelu Kralja Aleksandra, simbol srpske okupacije Crne Gore; treći dan uvodi srpski kao službeni jezik. Vučićeva startegija je, u biti, varijacija onoga što je Mladić svojevremeno, tokom bombardovanja Sarajeva, formulisao kao „Raspameti!“.

A potom nastavljaju da umišljaju i iznose brutalne laži:

"Vučić je okupirao Podgoricu. Sarajevo nije i neće. Ali polako steže obruč oko njega. U tome mu ne treba pomagati iracionalnim, kontraproduktivnim politikama koje, umjesto ka racionalnom rešenju, teže uzaludnom emotivnom pražnjenju" - piše u džihadističkoj i mržnjom zadojenoj "Slobodnoj Bosni". 

A sve se zapravo svodi na jedno - Srbija je sve snažnija i uspešnija, a to mnogo boli!

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija