• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2024

22:41

Moramo da sačuvamo vitalne interese! Vučić: Biće velika muka, vodiće se ratovi, mnogo novca je u igri

Printscreen HIT TVIT

Politika

Moramo da sačuvamo vitalne interese! Vučić: Biće velika muka, vodiće se ratovi, mnogo novca je u igri

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostuje u emisiji HIT TVIT na TV Pink i govoriće o ključnim političkim temama i opasnostima koje stoje pred Srbijom.

Na pitanje o hibridnom ratu protiv Srbije, Vučić je rekao da je mnogo sukoba bilo i da su Amerikanci i Nemci radili i dogovarali zajedno.

- Komplikovani odnosi su tamo. Neki su mi u Evropi zamerili što sam sa Nemcima, neki što sam sa drugima. Mi objasnimo da je to sa EU, nije jednostavno. Što se naših službi tiče, slabi smo za njih, ali moramo da sačuvamo vitalne interese, tu radne vredni ljudi.

- Vodiće se ratovi, mnogo novca je u igri, neke zemlje će postati uspešnije, a neke će zaostajati, biće velika muka. Svi političari trče da kažu svojim biračima, "e sutra ćemo u EU, prekosutra, dogodine". Ja nisam siguran u to, ali važno je da budemo na tom putu. Zavisi od situacije u EU - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija