• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2024

15:22

Đurić: Jovanović menja ideologiju u zavisnosti od toga ko više plati!

Tanja Andric

Politika

Đurić: Jovanović menja ideologiju u zavisnosti od toga ko više plati!

Podeli vest

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovala je na licemerne izjave Miloša Jovanovića.

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo u celosti:

- Ima li išta komičnije od pokušaja lažnog patriote Miloša Jovanovića da nam drži slovo o skupštinskom zasedanju dok u salu Doma Narodne skupštine uđe samo onda kada je njegov red za izlaganje i zadrži se taman onoliko koliko mu je potrebno da izdeklamuje pripremljeni sadržaj i posle ga - nigde nema. Ali, slušajući šta je sve rekao na temu predstojeće sednice čini se da pati jer nema dovoljno prostora za svoje medijske egzibicije.

A za one kojima je istina ideja vodilja - vremena ima dovoljno. Čak i na pretek. Zato je, u njegovom slučaju, pored krajnje nezainteresovanosti vazda bio problem to što nema dovoljno vremena za sve ono što je planirao da slaže i da mu uz to preostane dovoljno vremena da oblati ime Aleksandra Vučića. Jer se, lažni patriota, samo time i služi.

A ako je neko u raskoraku - onda je to on: eksponent politike tajkuna i svih onih koji srčano podržavaju i podupiru nezavisnost lažne države.

O svemu ovome govore i njegovi dojučerašnji najbliži saradnici koji su, videvši da su akteri nakaradne, štetočinske i potpuno pogrešne politike, otišli glavom bez obzira.

Stvar postaje još zanimljivija kada se Jovanović dotakne teme litijuma.

Jer je, danas, na sam pomen ove reči - odlučno protiv. A priča o ovome i sama kompanija Rio Tinto je u Srbiju stigla u vreme i Koštunice i Đilasa i Tadića.

Nije valjda da Miloš o tome nije obavešten?

Ako se ne seća, pre 3 godine mu se "omaklo" pa je govorio o "uticaju spoljnog faktora" na proteste povodom iskopavanja litijuma. Ako nije obavešten, neka mu neko prenese, da se svi toga svi sećamo.

Nema nikakve dileme - ovako će, Miloš, u nedogled: da menja priče, ideologiju i ciljeve u zavisnosti od toga ko više ponudi i plati.

Samo, da mu zbog ovakvih glupiranja, ne uskrate apanažu?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Očekujem da svako domaćinstvo prati utakmicu protiv Amerike! Naši sportisti će nas učiniti ponosnima u Parizu! (VIDEO)
Live TV

Očekujem da svako domaćinstvo prati utakmicu protiv Amerike! Naši sportisti će nas učiniti ponosnima u Parizu! (VIDEO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je juče sportiste i članove olimpijskog tima Srbije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike i tom prilikom je uručio državnu zastavu odbojkašici Maji Ognjenović koju će s Dušanom Mandićem nositi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu. Ovim povodom gost "Info jutra" bio je državni sekretar za sport Marko Kešelj.

22.07.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će reći Moskva?! Putinu stigla udarna ponuda od Džonsona! Veliki mrzitelj Rusa konačno popustio, svima je jasno šta ga je uplašilo!
AKO PRIHVATI...

Šta će reći Moskva?! Putinu stigla udarna ponuda od Džonsona! Veliki mrzitelj Rusa konačno popustio, svima je jasno šta ga je uplašilo!

Zapad, pre nego što se bivši predsednik Donald Tramp vrati u Belu kuću, aktivno traži izlaze iz ukrajinske krize. Spremni su na ozbiljne ustupke u ukrajinskom rešenju, samo da bi sprečili potpuni trijumf Moskve. Stoga oni koji su ranije želeli strateški poraz Rusije počinju da traže načine za kompromis, pišu ruski mediji.

22.07.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16

Gori šuma na Tari!
Srbija

Gori šuma na Tari!

Na Tari, u veoma nepristupačnom delu, iznad mesta Krtica na putu Perućac -Mitrovac, vatrogasci i zaposleni u NP Tara ulažu velike napore da lokalizuju i ugase požar.

22.07.2024

13:30