• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: evršac

24.07.2024

12:41

Razumna odluka razočaranih vršačkih demokrata: Njih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik

Printscreen

Politika

Razumna odluka razočaranih vršačkih demokrata: Njih 50 prešlo u SNS, među njima i odbornik

Podeli vest

Mesni odbor Demokratske stranke u Izbištu jedini je koji su potpredsednica DS Dragana Rakić i predsednica Gradskog odbora DS Vršac dr Tatjana Vešović osnovali u poslednjih 6 godina. Sada ni njega nema. Čak 29 članova DS iz Izbišta danas se kolektivno učlanilo u Srpsku naprednu stranku. I to nije sve, jer su SNS pristupili i sada već bivše, razočarane demokrate, iz drugih naseljenih mesta, ukupno njih 50!

Ovo je neizbežan epilog. Laži Dragane Rakić dolaze na naplatu. Svim članovima DS, ali i drugih opozicionih stranaka, jasno je da su zloupotrebljeni. Njihovi životi za nju nemaju vrednost. Tretira ih kao ambalažu za jednokratnu upotrebu. Jedino je bitno da ona bude potpredsednik stranke u nestajanju, kako bi dobila poslanički mandat i kako bi ona i muž mesečno dobijali preko 5.000 evra neto platu – iz budžeta.

U ime bivših demokrata iz Izbišta i drugh naseljenih mesta, koji su se danas kolektivno učlanili u SNS, govorio je odbornik u Skupštini Grada Vršca Boško Jovančić.

„Osećamo veliku zahvalnost što smo primljeni u redove SNS. Uverili smo se da Gradski odbor SNS u Vršcu i gradonačelnica Dragana Mitrović rade odgovorno i  pošteno, u interesu građana. A ono što nam je plasirala Dragana Rakić  – najobičnije su laži! Program DS ne postoji. Postoji samo lična promocija dotične. Građani treba to da znaju. To je doprinelo našoj odluci. SNS u Vršcu ima neverovatan potencijal i siguran sam da zajedno možemo da uradimo dobre stvari za naš grad i naše selo. Politika Aleksandra Vučića garant je razvoja i napretka Srbije“, istakao je između ostalog Jovančić.

 

 

Dobrodošlicu novim članovima, u ime Gradskog odbora SNS Vršac, poželeo je Nenad Baroš.

„Srpskoj naprednoj stranci danas je pristupilo preko 50 članova Demokratske stranke iz nekoliko naseljenih mesta i gotovo celokupan odbor DS iz Izbišta, jednog od najvećih naseljenih mesta na teritoriji grada Vršca. Svim novopridošlim članovima, u ime Gradskog odbora SNS, poželeo bih dobrodošlicu i mnogo uspeha u daljem političkom radu. Dosadašnji predsedavajući MO DS Izbište i odbornik u Skupštini grada Vršca, ubuduće će na sednicama lokalnog parlamenta istupati kao odbornik Srpske napredne stranke, na čemu mu od srca čestitam. Kao što možemo zapaziti, radi se o pretežno mladim, energičnim ljudima, koji potiču iz poštenih i uglednih porodica. Uveren sam da ćemo zajednički, ujedinjeni, stvoriti još bolje uslove za napredak i razvoj naše zajednice i grada“, rekao je Baroš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija