• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2024

08:34

Zašto je Đilas besneo u Skupštini? Narod je još jednom čuo koja je ključna razlika između njega i Vučića: Brojke sve govore! (VIDEO)

Tanjug/Printscreen

Politika

Zašto je Đilas besneo u Skupštini? Narod je još jednom čuo koja je ključna razlika između njega i Vučića: Brojke sve govore! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Đilas doživeo je juče šizofreni napad u Skupštini Srbije kada mu je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin rekao istinu u oči - da nije Đilas na slobodi zato što je nedostatak dokaza u pitanju, već je na slobodi jer su krivična dela zastarela!

Dragan Đilas nije mogao da sakrije svoj bes zbog javno iznete istine, pa je krenuo prostački da vređa potpredsednika vlade Vulina i samu Narodnu skupštinu i građane.

Ali zašto je Đilas besneo u Skupštini? Istina je jedna: Narod je još jednom čuo koja je ključna razlika između njega i predsednika Aleksandra Vučića.

Činjenice i brojke sve govore!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć se obratio narodu i podelio sjajne vesti, a to je da je prvi put u našoj zemlji prosečna plata prešla cifru od 100.000 dinara! 

Poštovani građani Srbije, dobili smo podatke za maj mesec, prosečnoj plati u republici Srbiji i mnogim našim gradovima. Obraćam vam se zato što prvi put u našoj zemlji, prosečna plata prešla je 100 hiljada dinara - rekao je predsednik i dodao:

- Nikada nije dovoljno i znamo da nije onoliko koliko smo se nadali, ali ovo pokazuje da se Srbija nalazi na odličnom putu - rekao je predsednik.

Podsetimo, prosečna zarada bez poreza isplaćena u januaru 2012. godine u Srbiji iznosila je 36. 639 dinara, što je nominalno manje za 16, 5 odsto, a realno manje za 16, 6 odsto nego u decembru 2011. gpodine. 

Kurs evra 2012. godine je bio 105,03 dinara, prosečna plata 349 evra, što je 60 odsto manje nego danas! 

BROJKE GOVORE SVE! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija